2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
ممنونم عزیزم مس قرآن توی گوشی چطور؟اونم حکم قرآنو داره؟

نه عزیزم.اشکالی نداره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام من بچه شیر میدم هشت ماهشه شیرم کمه الان بزور سیر میشه

میخوام بدونم باید حتما روزه بگیرم

آخه دخترم گرسنه میمونه اینم بگم غذا زیاد نمیخوره دوقاشق یا سه تا

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من بچه شیر میدم هشت ماهشه شیرم کمه الان بزور سیر میشه میخوام بدونم باید حتما روزه بگیرم آخه د ...

سلام.

اگر احتمال ضرر بدید یا خوف ضرر داشته باشید که برای بچه مشکلی پیش میاد لازم نیست،اما بعدا علاوه بر قضا باید یک مد طعام هم بدید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام من چند ساله که ازدواج کردم واومدم یه شهر دیگه که 7 ساعت با زادگاهم مسافت داره،حکم نماز وروزه من چیه؟واینکه احتمال اینکه برگردیم زادگاهم زندگی کنیم خیییلی کمه،مرجعم آیت اله مکارم،پیشاپیش ممنونم از جوابتون💚

دوستای مهربونم لطف کنید برای سلامتی کامل مادرم یه صلوات بفرستین،خدایا هممونو عاقبت به خیر کن
سلام من چند ساله که ازدواج کردم واومدم یه شهر دیگه که 7 ساعت با زادگاهم مسافت داره،حکم نماز وروزه من ...

سلام اگر اعراض کنید نمازتون در زادگاه شکسته است و روزه هم نمیتونید بگیرید.مگر اینکه قصد ده روز کنید.

سلام خانم محترم. ممنون بابت تاپیکتون.

من یه عالمه نماز قضا دارم. یعنی شاید حدود بیست و پنج سال.

عذاب وجدان هم دارم.

برنامه ای هست که با اون هم نمازهای فعلیمو بخونم هم قضاها رو؟

میخوام توبه کنم از همه گناهام. چکار کنم؟

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
سلام خانم محترم. ممنون بابت تاپیکتون. من یه عالمه نماز قضا دارم. یعنی شاید حدود بیست و پنج سال. عذ ...

سلام.خواهش میکنم.

توبهواقعی یعنی پشیمانی حقیقی از گناه و قصد جبران مافات.همین عذاب وجدان نشانه اینه که خدا توبه شما رو قبول کرده.با خدا عهد ببندید که اشتباهات گذشته رو تکرار نمیکنید و تو این راه توسل به حضرت زهرا بردارید.

برای نمازها هم،باید خودتون رو ملزم کنید که قضاشون رو بجا بیارید.میتونید بعد از هر نماز واجبی که میخونید چند رکعت هم قضا بخونید.مثلا نماز ظهر رو میخونید،بلافاصله یک نماز طهر قضا هم بخونید.

میتونید یه برنامه بزارید که حتما روزی نیم ساعت نماز قضا بخونید.شما شروع کنید،خدا هم کمک میکنه و میبخشه.

انشاالله که موفق باشید.

ببخشید من ۳سال پیش سقط داشتم الان فهمیدم باید غسل نفاس میکردم که من فقط همون حیظ انجام دادم .الان باید چه کار کنم نماز روزههام باطل که نشد

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

سلام کارتون عالیه احسنت

فقط من میخام ازتون ک ازهمه دوستا و طلاب خانمی ک میشناسید(+ اقایان درصورت امکان) بخاید ک تو فضاهای  مجازی مثل اینجا بیشتر فعال باشن و بیان، خیلی نیازه

اینجا، در اینستا....  موفق باشید

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
ببخشید من ۳سال پیش سقط داشتم الان فهمیدم باید غسل نفاس میکردم که من فقط همون حیظ انجام دادم .الان با ...

مرجعتون عزیزم؟

چون به نظر برخی مثل اقای مکارم هر غسل واجب کافیه.به فرض که غسل نکردید،نماز قضا دارید و روزه  به نظر اکثرا مثل رهبری صحیحه.
البته با اولین غسل مافی الذمه یا جنابت به نظر همه غسل از گردنش ساقط شده.

پس اگر مرجعتون آقای مکارم هستند غسلتون صحیحه و نماز و روزه هم همینطور.اما رهبر میگند که نمازها رو قضا کنید.

البته اگر غسل جنابت کردید تو این سه سال با اولین غسل جنابت بعد از سقط،باقی اعمال از اون زمان به بعد درسته‌

سلام . بارداری خارج از رحم هم وقتی سقط میشه غسل خاصی داره یا نه ؟ من خارج رحم داشتم سقط شد خودش. الا ...

سلام.

طبق نظر آقای مکارم نفاس نیست استحاضه است ، آقای سیستانی نفاس نیست اگر،شرایط حيض رو داشت حیض هست
طبق نظر رهبر نفاسه.

تا ده روز هر خونی میبینید نفاس هست.اگر از ده روز گذشت،به تعداد روزهای عادت نفاس میگیرید و باقی رو استحاضه.

سلام کارتون عالیه احسنت فقط من میخام ازتون ک ازهمه دوستا و طلاب خانمی ک میشناسید(+ اقایان درصورت ام ...

سلام.بزرگوارید.

مرجعتون عزیزم؟ چون به نظر برخی مثل اقای مکارم هر غسل واجب کافیه.به فرض که غسل نکردید،نماز قضا دارید ...

اقای خامنه ای هستن .ممنون عزیز دلم  قوربون خدا برم که همیشه به فکر بنده هاشه ویه راهی گذاشته.از شما هم خیییییلیییی تشکر میکنم.😘

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
2810