2777
2789

ما ی همسایه داریم از لحاظ مالی ضعیفن و هر بار برای ی چیزی میاد خونمون، از اونور دو ملیون داده پالتو

شوهرمنم فکر میکنه فقط خودش خرج میکنه و من از همه ولخرج ترم

دیروز اومده بود خانمه برای سیب زمینی منم گفتم ندارم بش ندادم 

شوهرم گفت بش بده گناه داره ندارن و... منم گفتم چطور داره دو ملیون داده پالتو

شوهرم ناراحت شد گفت منظورت اینه تو دو ندادی پالتو و غرور منو میشکنی و... 

نظرتون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه 

احتمالا خودش پیش خودش ناراحته که نمیتونه زیاد برات خرج کنه تو هم ک اینو گفتی گرفته به خودش

بعدم اینکه هوا سرده و پالتو گرون شاید به زور همون یه پالتو گرفته بنده خدا

مجبوری

مردا متوجه خيلي چيزا نميشن 

شوهر من رفتيم خريد براي پسرم يه خانمه با سه تا بچه اومدن معلوم بود نيازمند واقعي نيستن 

شوهرم به فروشنده گفت يه لباس برا دخترشون بده دختره گفت نه خودم انتخاب ميكنم 

دست گزاشت رو يه لباس با دو برابر قيمتي كه خودمون خريد كرده بوديم 

همسرمم حساب كرد اما من اتيكتشو كندم كه لاقل نرن بفروشن 

همسرم گفت چرا اينكارو كردي اشتباه كرديو عصباني شد اما فروشنده حقو به من داد شوهرم اروم شد 

مردا نميفهمن فرق اينارو 

ببین دیدگاه شما و همسرتون به این موضوع متفاوته 

یعنی کلا مردا و زنا دیدگاه متفاوتی به یک موضوع دارن 

برای همین همسرتون متوجه منظورشما نشده و یک برداشت دیگه ای داشته از این مسئله و ناراحت شده

منطقی باهاش صحبت کنید که منظور شما چی بوده

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
نظرم اینه که ما فکر می‌کنیم هرکس دستش خالیه دیگه باید مثل کارتن خوابا بگرده!خب شاید تاناکوراس،،،حتما ...

نه اتفاقا 

همه ماها به نوعي اينروزا دسته بندي ميكنيم نيازامونو 

مواد غذايي اونم سيب زميني ازم نداشته باشه بره پالتو بخره ؟

عزیزم خیلی ها دیدم اولویت اولشون میزارن خرید لباس و کفش وسایل ولی برا مواد غذایی دلشون نمیشه خرج کنن، خودم همسایه داشتم باور می‌کنی ماهی یه بار لباس کفش همه چیز برا خودش و دوتا دخترش میخره گرون قیمت وضع مالی خوبی دارن ولی برا خورد و خوراک خیلی کم کاری میکنن طوری یه روز دخترش بهم گفت مادرم وقتی ما تنها هستیم سرسری یه تخم مرغی پنیری چیزی میخوریم وقتی کسی بیاد دیگ پلو غذا درست می‌کنه ، این همش بچه های گرسنه هستن خدا شاهده وقتی میان  خونه من اول سراغ میگیرن امروز چی خوردین چی درست کردین من اوایل ک همسایه شدم فکر میکردم شاید بچه هستن دلشون میخواد ولی بعدش فهمیدم از چ قراره اوضاع

نه اتفاقا همه ماها به نوعي اينروزا دسته بندي ميكنيم نيازامونو مواد غذايي اونم سيب زميني ازم نداشته ب ...

هیچ اشکالی نداره هم پالتو بخره، ولی اخه پالتوی دو میلیونی!

بعد بیای دم در همسایه واسه سیب زمینی!

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
2810