2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام بانو جان کاش سوالات مارو میدیدین ممنونتون میشدم… عزیزم من روزهای عادت ماهیانه ام متغییره قبلا ۶ ...

سلام عزیزم تا قبل از ده روز هر لکه و هر خونی که دیده بشه و بیش از ده روز ادامه پیدا نکنه حیص محسوب میشه شمت نمی تونستید روزه بگیرید و باید بعد از پاکی کامل دوباره غسل می کردید و بعدش روزه می گرفتید

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم
یه سوال شرعی دارم عزیزم  ببخشید مزاحمت شدم من پ بودم رفتم حمام که انشالله فردا روزه بگیرم . ام ...

بله اگر لکه بینی کامل قطع شده بوده باید دوباره غسل می کردید برای روزه ی فرداش

یکی از آمادگیها برای ظهور این است که مثل زمان ظهور با هم مهربان باشیم و هرچه را برای خود می پسندیم برای دیگران هم بپسندیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم عباداتتون قبول عذر میخوام اگر ۳،۴ دقیقه به اذان مغرب مونده اندازه سر ناخن لکه خون ب ...

سلام بله روزه باطل شده

سلام طاعاتتون قبول من یه ختمی شروع کردم برای یه حاجتی ختم چله بسم الله از زمانی که شروع کردم نه ت ...

سلام 

نه عزیزم اشکالی نداره قطعش کنید

سلام یه سوال داشتم ازتون من عادت ماهانم ۷ روزست ولی گاهی وقتا تا ۱ یا ۲ یا ۳ روز هم لک میبینم بعدش ا ...

سلام تا قبل از ده روز همه ش حیض محسوب میشه و بعد از پاکی کامل غسل حیض کنید

خونی که تا پایان ده روز تمام بشه همه ش حیض است حتی اگر به شکل لکه و زرد رنگ باشه

سلام دوست عزیز من یه سوالی دارم من ناخنم کاشت چون ناخنم خوب نبود و اینکه من این کار رو فقط برای دل خ ...

سلام عزیزم 

کاشت ناخن چون مانع رسیدن آب در غسل و وصو میشه درست نیست خداوندی که که ما را آفریده بهترین دستورالعمل زندگی را به شکل دین به ما عرضه کرده اگر قبول داریم سر رشته ی همه کارهای عالم به دست خداست باید در تبعیت از دستورات خداوند متعال کوتاهی نکنیم ما از پیش خدا نیامدیم که بدانیم مشکلاتمان بابت کدام کار اشتباهمان است ولی وظیفه داریم هر کاری را که اشتباه انجام میدیم اصلاح کنیم

در ضمن کاشت ناخن بعلت ترسیدن اکسیژن به ناخن ها آسیب زیادی میزنه و ناخن طبیعی را زشت تر می کنه در طب سنتی و طب حدید راهکارهای عالی برای زیبا شدن ناخن وجود دارد  

سلام میشه بگین سرمه سنگ هم مانع وضو هست یا نه  

سلام این ها مصداق هستند یعنی حکم این است که نباید چیز ی مانع رسیدن آب در وضو و غسل باشد حالا فلان ماده مانع هست یا نه خودتان باید تشخیص بدید و اگر احتمال نیدید مانع باشه احتیاطا رفع کنید

سلام عزیزم منو ببخشین که مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت این که من یک گاهی دو روز  قبل از اینکه پریو ...

سلام اگر دو روز لکه بینی ادامه دار است حتی از داخل یعنی بیردن نمیاد ولی شما میدونید از داخل آلوده هستید و استمرار داره این دوروز هم حزء ایام پریودی شماست به شرط آنکه در مجنوع بیش لز ده روز نباشد

سلام  خانمی شوهرش ازدواج دوم کرده و با خانوم دومش زندگی میکنه و بعضی وقتا به خانم اول سر میزنه ...

سلام نفثه حق زن و ملک اوست و پولی که به حساب خانم ریخته میشه در ملکش هست و اختیار آن پول با خانم می باشد

سلام عزیزم خوب هستین؟  عزیزم من یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم  میشه بگی چه دعا یا چله ای ب ...

سلام دعاهای زیادی هست

مثل چله ی زیارت عاشورا 

چلی سوره یاسین

چله زیارت امین الله  

چله زیارت جامعه

ختم دوازده هزار یا علی

یک راه خوب این هست که یک گناه و یا کار اشتباهتان دا ترک کنید

ایا با کاشت ناخن یا ژل ناخن میشه نماز خوند؟

وضو و غسل اشتباه میشه چون موقع نماز لازم است  مانع رت برطرف کند

اگر برطرف نکرد تا آخر وقت و دیگه فرصتی برای غسل و یا وضو نبود میتونه غسل کند گرچه دچار معصیت شده ولی نماز و غساشدر این صورت درست است

سلام من یه دختری هستم که خانواده ای به شدت ازاد دارم فامیل هامون هم مثل ما هستن اما من خودم دوست دار ...

سلام عزیزم در راه خدا نترس و شجاع باش امیدوارم تا الان به هدفها و خواسته هات رسیده باشی

داشتن گربه مانعی برای خواندن نماز نیست همین که لباس هایت عاری از نوی گربه باشه نمازت صحیحه برای این کار یک لباس و چادر مخصوص نماز داشته باش و هنگام نماز بپوش 

برای روزه هم رساندن دود غلیط به حلق مبطل روزه است نه هر دودی مثل کسی که خودش سیگار میکشه که دود غلیظ را وارد ریه ش میکنه ولی شما که دود سیگار اون شخص رو استشمام می کنید براتون علیظ نیست و روزه تون باطل نمیشه و اگر انفاقی و بدون عمد هم دود وارد ریه شما بشه مبطل نیست

موفق باشی عزیزم

سلام عزیزم میخواستم بپرسم آیت قران خواندن بدون وضو ثواب رو کم میکنه؟ من دارم ختم قران میکنم. اگه گا ...

سلام اشکالی نداره 

ولی مسلما با طهارت ثوابش بیشتر میشه حتی خواندن قران در نماز ثواب بیشتری داره

ولی به هر حال خواندن قرآن مستحب و دارای ثواب و اثرات و برکات زیادی ست حتی بدون وضو

‌.من مرجع تقلید ندارم. تو کارت حقوق بابام ۲ میلیون پول بود،که حلال بود. بعد یه چیزی رو فروخته بودی ...

سلام عزیزم شما به نیت همان پول حرام ده میلیون رو منتقل کردید و ان ساءالله ۲ میلیون باقی همون پول حلاله

داشتن مرجع واجب است

برای خودتان مرجع تقلید مشخص کنید مقلدینی که مرجع تقلید دارند و به دستور مرجع خود عمل می کنند روز قیامت اگر مرجعشان در دادن فتوایی اشتباه کرده باش این مقلدین معذور هستند و خداوند عملشان را می پذیرد ولی کسانی که بی تقلید عملی را اشتباه انجام داده اند پیش خدا معذور نیستند

در ضمن آن مال حرام را به هیچ وجه استفاده نکنید و برای دانستن تکلیفتان به دفتر یکی از مراجع زنگ بزنید

سلام  راستش من میخواستم بدونم نگاه به عکس مرد نامحرم گناهه یانه عکسی که اصلا شرایط بدی از لحاظ ...

سلام تکرار این کار ممکنه موجب مشکلات و یا حتی خدانکرده گناه برای شما بشه بنابراین این کار را ترک کنید و اگر موقعیت ازدواج با این آقا رو دارید سعی کنید بوسیله ی واسطه مقدمات این کار را فراهم کنید

2810