سلام روزتون بخیر.شنیدم که شما به علوم دینی وارد هستید لطفا اگر میشه به سوالات بنده پاسخ بدید.
سوال اولم درمورد کتاب به نام اسرار ال محمد(ص) هستش میخواستم بدونم که چقدر احادیث و روایاتش معتبرهست؟
سوال دوم هم اینکه درمورد زیارت جامعه کبیره هستش.سوالم اینستکه چراخدا جایگاهی خاص برای اهل بیت (علیهم السلام)درنظرگرفتن تااونجایی که اگر دشمن معصومین باشیم دشمن خداییم اگر معصومین رو دوست داشته باشیم دوست خداییم.چرا خدا خیلی زیاد شاید درست نباشه اصطلاحم ولی به صورت افراطی عاشق اهل بیت هستن تااونجایی که حتی درروایات امده خدا به خاطر حضرت فاطمه (سلام الله علیها) این دنیا راخلق کرده.واقعا چرا؟ شاید کمی وجه ی خوبی نداره کلامم ولی به نظر من برخورنده هستش.باخودم میگم اگرخداهمون ظرفیت روحی وعلم ودانشی که به معصومین داده به من هم میداد من هم ادم خوبی میشدم.
سوال سومم هم این است که میگویند اهل بیت قبل از مخلوقات عالم به صورت نور افریده شده بودن وخدارا تسبیح میکردن اگر درست هست پس چرا وقتی خدا خواست انسان را بیافریند فرشتگان اعتراض کردن که انسانها برروی زمین جنگ وخونریزی راه می اندازن مگر اهل بیت را نمیشناختن ویاحتی شیطان که روزی از مقربین به درگاه خدابود ازاین مسئله خبرنداشت چون شیطان گفت انسان از گل است ومن از اتش وفارغ از درک روح عظیمی که درون انسان هست سجده نکرد یعنی شیطان از عظمت روح اهل بیت خبر نداشت که قرار هست ازنسل انسانها باشند.منظورم این هست که اصلا فرشتگان از معصومین خبرداشتن یانه؟
سوال چهارمم این است که نمیدونم شنیدین یانه ولی همین پارسال بود که چندتاخانم(سه یاچهارنفر)دریکی از مناطق محروم ازشدت فقر خودکشی(درواقع خودسوزی) کردن وفوت کردن الان بامنطق اسلام این زن ها که ازشدت فقر وبیچارگی (که تقصیر جامعه به خصوص مسئولان هست) اینکار رو کردن میرن جهنم چرا؟چون خودکشی گناه کبیره است ودرهرحالتی خودت رو بکشی میری جهنم.این چه عدالتیه؟برای من پذیرفته شده نیست که اون بنده خداهاهم دراین دنیا هم اون دنیا عذاب بکشه بعدشم خدابگه من ارحم الراحمینم.درمورد عدالت خدا واقعا خیلی جاها برنمیتابم ومشکل دارم مثل همین مثال.