2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
سلام اگر عمدا قسم شکوندید،باید یا یک بنده آزاد کنید، یا ده فقیر رو طعام بدید یا به ده فقیر لباس بپوش ...

اخه من شنیدم کفاره قسم ده بیست تومنه 

عمدا که خوب چی بگم متاسفانه خودم دچار گناه شدم البته مال الان نیست توبه کردم ولی قسم خورده بودم انحام ندم دباره وسوسه به انجامش شد ازروی لج یا عمد نبود 

سلام اگر عمدا قسم شکوندید،باید یا یک بنده آزاد کنید، یا ده فقیر رو طعام بدید یا به ده فقیر لباس بپوش ...

میشه سه روز روزه بگیرم من خودم درامدی ندارم یه مقدار مول دارم ولی بخوام ده نفرو لباس یاغدا بدم پولم فکر کنم بره همش الیته نیازمند نیستم ولی خوب 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه من شنیدم کفاره قسم ده بیست تومنه  عمدا که خوب چی بگم متاسفانه خودم دچار گناه شدم البته مال ...

از کجا شنیدید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
از کجا شنیدید؟

میشه جواب سوال منو بدید 

میشه سه روز روزه بگیرم من خودم درامدی ندارم یه مقدار مول دارم ولی بخوام ده نفرو لباس یاغدا بدم پولم فکر کنم بره همش الیته نیازمند نیستم ولی خوب

عمدا که خوب چی بگم متاسفانه خودم دچار گناه شدم البته مال الان نیست توبه کردم ولی قسم خورده بودم انحام ندم دباره وسوسه به انجامش شد ازروی لج یا عمد نبود 

خواهشا این متنو کامل بخونید ممنون میشم جواب بدین خداخیرتون بده

میشه جواب سوال منو بدید  میشه سه روز روزه بگیرم من خودم درامدی ندارم یه مقدار مول دارم ولی بخ ...

مرجعتون عزیزم؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

سلام خداقوت میخواستم بدونم که نماز مغرب کی قضا میشه تا نیمه شب شرعی یا زمانی که زمان نماز عشاء میشه آخه در برنامه باد صبا مثلا ۳ فروردین و زده مغرب  19:37 عشاء رو زده 20:24 یعنی از ساعتی که اذان عشاء میشه نما ز مغرب باید به نیت قضا خونده شه؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

سلام وقت بخیر

من دانشجو هستم

تا به حال دوستی با جنس مخالف نداشتم و نخواهم داشت به دلیل اینکه رفاقت خوبی با پدرم دارم ک دچار هیچ گونه کمبود محبتی نیستم و تا الان هم  با جنس مذکر چت نکردم مگر در مواقع درسی و کاری که صحبت رسمی بوده

اما جدیدا با یک نفر آشنا شدم چون خودم در حال یادگیری برنامه نویسی هستم ایشون هم برنامه نویس هستن و کلا به همه کمک میکنن کانال دارن در آپارات فیلم آموزشی میذارن و وقتی سوال دارم از ایشون می پرسم و بدون هیچ چشم داشتی جواب دادن و اینکه گاهی اوقات باهم درباره رشتمون، برنامه نویسی و مباحث اجتماعی هم صحبت کردیم اما من و هم ایشون رسمی صحبت میکنیم وبدون هیچ احساسی

من دختری هستم که به این طور مسائل مقیدهستم و برام سواله که آیا این کار من گناه داره؟ چون خیلی حساس هستم اما خوب ایشون واقعا اطلاعات منو بالابردن و برام خوب بوده

اما نمیدونم چرا احساس عذاب وجدان دارم احساس میکنم خدا داره منو آزمایش میکنه

یعنی همیشه مشکلات مجازی هست اما من بدون توجهی بلاک میکردم

اما ایشون تفاوت دارن قصدشون تیم برای برنامه نویسی و کمک کردن به من هست

از وقتی آشنا شدم حدود ۱۰روز اینا هست با خودم درگیرم میگم نکنه گناه باشه

اما خوب تو گوگل سرچ کردم گفته بود که اگه بدون مباحث عاطفی و جنسی باشه مشکلی نداره ولی نمیدونم تا چه حد درسته ایشون هم هیچ حسی ندارن خوشبختانه و کاملا رسمی هست و تبادل نظر تجربه اینا هست

دوست داشتم نظر شما هم بپرسم و دنبال تاپیکی از شما می گشتم که قفل نباشه ممنون میشم راهنمایی کنید

مرجع رهبر هستن

میشه جواب سوال منو بدید  میشه سه روز روزه بگیرم من خودم درامدی ندارم یه مقدار مول دارم ولی بخ ...

سلام همون حکمی که گفتم رو باید اجرا کنید.شرایطتتون رو بسنجید و عمل کنید

بانو جان لطفا جوابمو بده اگر ما برلی غسل جنابت شک داشته باشیم دراینصورت وظیفه ای نداریم حالا اگر ب ...

سلام وقتی که اطمینان ندارید تکلیفی هم نیست.خصوصاکه وسواس دارید پس از الان فکر اتفاقی که نیفتاده نباشید

حتما عزیزم. امیدوارم کاربران خودشون رعایت کنند تا تاپیک تعطیل نشه.

سلام. من سال ۹۶ باردار شدم و از ماه رمضان همون سال ۷ روز روزه قضای عذر شرعی داشتم که به علت بارداری تا سال بعدش نتونستم بجا بیارم
سال ۹۷ هم چون ماه آخر بارداریم بود و تو ماه مبارک زایمان کردم نتونستم ۳۰ روز بگیرم
۳۷ روز روزه قضا شد.
ولی همون سال درنهایت تلاشم ۱۳ روز، روزه هامو  تونستم‌قضاشو بگیرم
ولی ۲۴ روز روزه قضا به ماه مبارک سال ۹۸ رسید.
سال ۹۸ دکتر دخترم بنا به دلایلی گفت روزه نگیر و ۱۷ روز از ماه مبارک رو روزه نگرفتم و با اون ۲۴ روز ۴۱ روز روزه قضا داشتم.
ولی در پایان همون سال یعنی ۹۸ تمام روزه های قضام که ۴۱ روز بود رو گرفتم
حالا سوال من اینه کفاره روزه های من با مرجعیت آقاخامنه ای چقدر و چطور حساب میشه؟ آیا کفاره تاخیر بهم تعلق میگیره با وجود اینکه بچه شیرخواره داشتم ۱۳ روز رو تونستم بگیرم. خواهش میکنم مقدار و میزان کفاره رو بگید

سلام وقتتون بخیر عزیزم

یه سوال در مورد حکم نمازشکسته دارم

دختر یکی از اقوام ما ازدواج کرد خودش اهل اصفهانه شوهرش تبریز 

حالا اینا مرتب در رفت وامد به اصفهانن

یعنی دخترخاله ی من کلا رفته تبریز واسه زندگی اما حداقل ماهی یک بارباهمسرش  میان اصفهان و یک هفته یابیشتر میمونن

الان تکلیف نماز و روزشون چیه؟

مرجعشون هم اقای خامنه ای هستن

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

سلام عزیزم خوبی 

یه سوال دارم

اینکه کفاره روزی سال قبل باید حتما قبل ازین رمضان داده بشه؟ اگه آره کفاره روزه هایی که به علتایی نگرفته چی اونم از سالای قبل؟

و اینکه سوال اخر😅 قضای روزه های پریودی هم باید کفارش و بده؟

کاش یکی‌ ام پیدا میشد می رفت بهش میگفت  من‌ چقدر دلم‌ واسش‌ تنگ‌ شده🖤 ستار‌ه‌ کوچولو ...🌠🌌 اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بی قرارم...🎵🎶 https://abzarek.ir/service-p/msg/1989264⭐️  https://harfeto.timefriend.net/17293677314543