2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48440 بازدید | 3155 پست
گفتن از سایت رهبر پرسیدیم منی مال رابطه قبل غسل باشه غسل مجدد نمیخواد چه برا زن چ مرد

مورد سوال از خروج منی بعد از غسله 

یعنی چی منی مال رابطه قبل غسل؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
گفتن از سایت رهبر پرسیدیم منی مال رابطه قبل غسل باشه غسل مجدد نمیخواد چه برا زن چ مرد

سوال ۱۷۳ اجوبه الاستفتائات رو ملاحظه کنید.نوشته رطوبتی که بعد از غسل از زن خارج میشه اگر منی باشد نجس است اما اگر منی مرد باشد باعث جنابت مجدد نمی شود.

مفهوم گیری کنید: یعنی اگر از خود زن باشد باعث جنابت مجدد می شود

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر منی خود زن باشه بله غسل داره.اگر از مرد باشه غسل نداره اما نجسه و اگر لباس کثیف شده باید عوض بشه

بانوی بی نشان یه سوال بنده دارم 

من اگر حجم خونریزی روی نوار در سه روز اول کم باشه برا استمرارش از کجا مطمین بشم دوسه بار چک کردم درباطن خون بود نمیشه کل روز هر دقیقه چک کنم که

مرجع اقای سیستانی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
سلام.یعنی شما دوازدهم که پریود شدید سه روز فقط طول کشیده؟ تا چهاردهم پریود بودید برای اینکه بتونید ...

سلام.بله تا چهاردهم پریود بودم ک دوباره ۲۴م پریود شدم ک میشه ده روز بعد از پریود اول..

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
از روز سوم پریود به بعد. آقای مکارم میگند در دوران عادت هر چی لکه دیدید حیضه، وقتی ندیدید غسل کنید ...

من متوجه نشدم!!!!!قبلن می گفتن تا روز هفتم یعنی پایان روز هفتم هرچی لکه باشه یعنی قهو های هم باشه حیضه....اگر تا ده روز هم طول بکشه هر چی لکه باشه چه قهو های چه صورتی حیضه!!! من تا روز سوم را متوجه نشدم!!!!!

سلام عزیزم من زمان پریود فقط لاک میزنم

میتونم قران بخونم؟ وضو با لاک درست نیست توی پریودی فقط؟ 

مرجع اقای مکارم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

سلام خدا قوت یه سوال در مورد غسل داشتم هنگام انجام غسل مثلا موقع شستن سر و گردن یا سمت چپ و راست میشه از دست ها کمک گرفت که آب را هدایت کنیم یا محل را بشوییم با کمک دست ها؟ (هر دو دست باهم میشه یا موقع سمت راست دست راست باشه و موقع سمت چپ دست چپ باشه) مرجع آیت‌الله مکارم شیرازی 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

سلام بانو‌جان خوب هستین؟! عزیزم من متاسفانه سقط داشتم بعداز اتمام خونریزیم غسل نفاس کردم جنابت هم واحب بود انجام دادم و یه نیت مافی الذمه هم با اون دو کردمو کلا یه غسل انجام دادم ولی نمیدونستم که باید حیض هم انجام بدم الان غسل جنابت یا مافی الذمه من از حیض هم کفایت کرده؟!

همیشه پریودیام نهایت یه هفته بود اما خونریزی سقطم سرجمع ده یازده روز شد ممنون میشم پاسخ بدین 🙏🏻❤️

سلام عزیزم من زمان پریود فقط لاک میزنم میتونم قران بخونم؟ وضو با لاک درست نیست توی پریودی فقط؟  ...

سلام بله میتونید قرآن بخونید، اما لمس آیات حرامه

وضو هم با مانع صحیح نیست در هر زمانی که باشه فرقی نداره

سلام بانو‌جان خوب هستین؟! عزیزم من متاسفانه سقط داشتم بعداز اتمام خونریزیم غسل نفاس کردم جنابت هم وا ...

سلام بله کفایت کرده و صحیحه

سلام خدا قوت یه سوال در مورد غسل داشتم هنگام انجام غسل مثلا موقع شستن سر و گردن یا سمت چپ و راست میش ...

سلام اشکالی نداره که از دست کمک بگیرید 

سلام اشکالی نداره که از دست کمک بگیرید 

خیلی ممنونم 

زندگی آب در دستان ما  🌧️💧                                         و                                                                   زندگی ما در دستان آب است🌧️💧

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی 

اگه قسم بخوریم پیش خودمون و خداه یه گناهی انجام ندیم ولی بعد وسوسه شیم و انجام بدیم کفاره داره 

چه قدر هست ؟ وباید به چه کسی بدیم خواهشا جواب بده مهمه برام 

سلام عزیزم میشه جوابمو بدی  اگه قسم بخوریم پیش خودمون و خداه یه گناهی انجام ندیم ولی بعد وسوسه ...

سلام اگر عمدا قسم شکوندید،باید یا یک بنده آزاد کنید، یا ده فقیر رو طعام بدید یا به ده فقیر لباس بپوشونید که میتونید بدید دفتر مرجع و بگید کفاره قسمه، یا خودتون بدید به فقیر

اگر هیچ کدوم رو نتونستید ، سه روز  روزه بگیرید