2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
بله،مصداق روشن رجوع هست.البته در طلاق رجعی.و اگر دوباره قصد طلاق داشته باشند باید صیغه طلاق رو جاری ...

واضحتر میپرسم ،خیلی خیلی عدر میخوام،فقط دخول باعث باطل شدن طلاق میشه؟ اگه هیچکدوم قصد رجوع نداشته باشن و فقط صرفا بخوان این کار رو انجام بدن چطور

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
واضحتر میپرسم ،خیلی خیلی عدر میخوام،فقط دخول باعث باطل شدن طلاق میشه؟ اگه هیچکدوم قصد رجوع نداشته با ...

خواهش میکنم.

بله طلاق باطله و دوباره باید صیغه طلاق خونده بشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی یه بوسه ساده هم یعنی رجوع.آقا باید فکر دیگه ای بکنند.

واقعا؟ من یه زوج اشنا دارم که این قضیه پیش اومده براشون و به خواست اقا در حد بوسه و کمی لمس جلو رفتن،قصد ادامه زندگی هم ندارن،حالا خانم میترسه طلاق باطل شده باشه و دیگه هم قرار نیست آقا رو ببینه تا عده تموم شه،قراره فردا بره پیش یه روحانی تا ببینه حکمش چیه😞 یعنی طلاقشون باطل شده؟

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
واقعا؟ من یه زوج اشنا دارم که این قضیه پیش اومده براشون و به خواست اقا در حد بوسه و کمی لمس جلو رفتن ...

بله باطل شده.پیش کسی هم نمیخواند برند.دوباره طلاق رو بخونند و عده نگه دارند از اول.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خواهش میکنم. بله طلاق باطله و دوباره باید صیغه طلاق خونده بشه.

پس خواست شوهرش باعث باطل شدن صیغه طلاق میشه،خیلی خیلی ممنون عزیزم

خیلی بد شده پس

حالا اینکه خوبه،یه خانمی تو زمان عده ازدواج مجدد کرده بود و از ازدواج دوم دوتا بچه بزرگ داشت.بعد از بیست سال میفهمه حرام ابدی هست به این آقا و دستش به هیچ کجا بند نبود.

بله باطل شده.پیش کسی هم نمیخواند برند.دوباره طلاق رو بخونند و عده نگه دارند از اول.

ممنون از راهنماییتون،این مطلب رو به گوش دوستم میرسونم

حالا اینکه خوبه،یه خانمی تو زمان عده ازدواج مجدد کرده بود و از ازدواج دوم دوتا بچه بزرگ داشت.بعد از ...

چه وحشتناک😢😢

ممنون از راهنماییتون،این مطلب رو به گوش دوستم میرسونم

خواهش میکنم.الان دوباره زن و شوهرند.

خواهش میکنم.الان دوباره زن و شوهرند.

خیلی خیلی بد شده،مطمئنم قصد شوهرش هم همین بوده،دوباره از کجا میخواد گیرش بیاره و مجبورش کنه صیغه طلاق بخونه خدا میدونه،استارتر جان میشه من چیزی نگم بهش؟ اگه ندونه که اشکالی نداره،درسته؟

خیلی خیلی بد شده،مطمئنم قصد شوهرش هم همین بوده،دوباره از کجا میخواد گیرش بیاره و مجبورش کنه صیغه طلا ...

نه عزیزم باید بگید.چون اگر دوباره تصمیم به ازدواج بگیرند در صورتی که تو عقد یکی دیگه هستند به عقد فرد دومی دراومده و مصداق زنا میشه.

اگر خیرش رو میخواهید بهش بگید.شاید بتونند با وکالت صیغه طلاق رو بخونند.

نه عزیزم باید بگید.چون اگر دوباره تصمیم به ازدواج بگیرند در صورتی که تو عقد یکی دیگه هستند به عقد فر ...

دلم راضی نمیشه بگم بهش ،میترسم بهم بریزه اصلا شرایط خوبی نداره الان،دوباره میپرسم ببخشید،مطمئنین عزیزم حتی بوسه طلاق رو باطل میکنه؟

نه عزیزم باید بگید.چون اگر دوباره تصمیم به ازدواج بگیرند در صورتی که تو عقد یکی دیگه هستند به عقد فر ...

اگه بهش اطلاع ندم گناه میکنم؟ 

دلم راضی نمیشه بگم بهش ،میترسم بهم بریزه اصلا شرایط خوبی نداره الان،دوباره میپرسم ببخشید،مطمئنین عزی ...

بله هیچ راه فراری هم نداره.الان بهم بریزه بهتر از اینه که بعد از چندین سال بفهمه.شاید اون موقع دیگه نشه جبران کرد.مثل موردی که گفتم.

شما هم مسئولید.

2810