2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام.بله حقیقت داره.تو قرآن و روایات هم اشاره شده،اما هر مشکلی تو زندگی به دلیل طلسم و دعا نیست. مش ...

عالم دین کجاست عزیزم؟؟؟چطور میتونم همچین آدمی رو پیدا کنم و بهش مراجعه کنم؟

عالم دین کجاست عزیزم؟؟؟چطور میتونم همچین آدمی رو پیدا کنم و بهش مراجعه کنم؟

افرادی مثل آیت الله بهجت،آیت الله ناصری و...کدوم شهرید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر خوبی ؟شما چند سالتون هست ؟کنجکاو شدم ببخشید

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
سلام استارتر خوبی ؟شما چند سالتون هست ؟کنجکاو شدم ببخشید

سلام.الحمدلله.

۲۴ سالمه عزیزم.🙈

کوچولوتون خوبه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام.الحمدلله. ۲۴ سالمه عزیزم.🙈 کوچولوتون خوبه؟

سلامت باشی ،قربونت عزیزم شکر خدا خوبه ممنون🌷

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
برای آرامش روح و روان دعا یا ذکر خاصی وجود داره ؟؟

الا بذکر الله تطمئن القلوب.

اول از همه باید ریشه مشکلات رو پیدا کرد و مسئله رو حل کرد نه اینکه صورت مسئله رو پاک کنید.

در قدم دوم قرآن زیاد بخونید.

من به دعا نویس  و این چیزا اعتقادی ندارم ولی انقدر همه دارن میگن که واقعا شک کردم یعنی واقعا با دعا کردن میشه زندگی یکی رو خراب کرد بعد تازه میگن که با دعای دیگه باید اون دعا وطلسم شکسته بشه  اخه اینا یعنی چی اگه این این چیزا که میگن راست باشه که ته نامردی که بخوای با دعا زندگی یکی دیگه رو تحت تاثیر قرار بدی 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
در زمان عذر شرعی میشه ختم و ذکرها رو بخونیم؟

بله.اما نباید نام خدا و معصومین رو مس کرد.

من به دعا نویس  و این چیزا اعتقادی ندارم ولی انقدر همه دارن میگن که واقعا شک کردم یعنی واقعا با ...

بله وجود داره حقیقتا،اما از اینکه به دنبال این چیزا برید شدیدا نهی شده.راه هایی هم برای دورماندن از سحر و دعا وجود داره.آیت الکرسی و چهار قل و و ان یکاد رو بسیار زیاد بخونید.

ممنون  خواندن. قران اشکال نداره بدون خوردن دست ب ایات؟

خواهش میکنم.نه ولی آیه هایی که سجده واجب دارند رو نباید بخونید.سوره های نجم،علق،فصلت و سجده.

2810