2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
بله وجود داره حقیقتا،اما از اینکه به دنبال این چیزا برید شدیدا نهی شده.راه هایی هم برای دورماندن از ...

او خدای من😱 

خب این رمال و فال گیرا و این دعا نویس ها از کجا این دعا هارو پیدا می کنن بعدش هم این که چی کار با این دعا بکنید رو از کجا در می ارن مثلا فلان جا بزار دعا و از این جور چیزا بعدش هم چرا خدا باید یه همچین چیزایی دعا های بدی رو قرار بده که بخوان مردم سو استفاده کنن 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡
او خدای من😱  خب این رمال و فال گیرا و این دعا نویس ها از کجا این دعا هارو پیدا می کنن بعدش هم ...

به هر حال سحر و ...هم یک علم هست و تنها جادو باطله.اما نهی شده،این افراد با ارتباط با اجنه میتونند به زندگی فردی که بهشون مراجعه کرده دست پیدا کنند.اما خدائی که این علوم رو یاد بشریت داده،راه نجاتش رو هم گفته.سعی کنید به هیچ عنوان سراغ دعانویس و فالگیر و..نرید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.  یه سوال داشتم دوست عزیز.  الان که دوره اخرالزمان هست و مال حرام و حلال قاطی شده تو زندگی هامون راهی هست تا اثرات ما حرام رو از زندگی مون ببریم؟ من بچه شیر میدم و نمیخوام رو بچه م اثر بزاره . اگه ممکن درخواست دوستی م رو قبول کن عزیزم 😍😍

شهدا شرمنده ایم 😢

میشه استارتر ی سوال بپرسم شرعی نیتت ولی فکر کردم شاید جوابشو بدونی .یا هرکی میدونه جوابمو بده مرسی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2665223/خانوما-علت-اینکه-مادربزرگ-تازه-فوت-شدم-هر-روز-توخواب-منو-میترسونه-چیه

سلام.  یه سوال داشتم دوست عزیز.  الان که دوره اخرالزمان هست و مال حرام و حلال قاطی شده تو ...

سلام.بله یکی از این راه ها پرداختن خمس هست.یکی از مواردی که خمس به اون تعلق میگیره مال حلال مخلوط به حرامه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
به هر حال سحر و ...هم یک علم هست و تنها جادو باطله.اما نهی شده،این افراد با ارتباط با اجنه میتونند ب ...

عزیزم خب اونا چطور میتونن اسم اون فرد و مشخصاتشو بدن؟؟؟چطور ادم هایی هستن که رفتن پیش دعاگر و طلسم رو باطل کردن و زندگیشون درست شده و رونق گرفته؟؟؟مشکلاتشون حل شده چطور ممکنه؟؟؟

سلام،،،

اونایی که فرزند پسر دارن،،،،بلوزشون باید تا روی زانو باشه?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
سلام،،، اونایی که فرزند پسر دارن،،،،بلوزشون باید تا روی زانو باشه?

سلام.نه لزومی نداره.اما رعایت کنید.مثلا خط سینه معلوم نباشه.لباس مادر به صورتی نباشه که فقط مخصوص همسرش هست.

سلام عزیزم خوبی

روز ششم پریود میشه ختم قرآن شروع کرد؟چون من دیدم بیشتر‌از ۷ آیه مکروهه و بیشتر از ۷۰ آیه کراهتش خیلی بیشتر میشه

ختم قرآن یک هفته ای هم که روزی چند جز میشه

پیشاپیش مرسی از راهنماییت

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام عزیزم خوبی روز ششم پریود میشه ختم قرآن شروع کرد؟چون من دیدم بیشتر‌از ۷ آیه مکروهه و بیشتر از ۷ ...

سلام.بله میشه،این که کراهت داره به معنای ثواب کمتر هست نه اینکه گناه داشته باشه.فقط آیاتی که سجده واجب دارند رو نباید قرائت کنید.مس قرآن هم در این دوران حرامه.

التماس دعا.

سلام.بله میشه،این که کراهت داره به معنای ثواب کمتر هست نه اینکه گناه داشته باشه.فقط آیاتی که سجده وا ...

ممنونم عزیزم

مس قرآن توی گوشی چطور؟اونم حکم قرآنو داره؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سلام، اگه شئ نجس زیر بارون باشه با آب بارون پاک میشه؟ ممنون میشم جواب بدین

سلام.اگر عین نجاست در اون نباشه پاک میشه،البته باید صدق کنه که باران باریده.

2810