2777
2789
سلام عزیزم چندروز پیش به پسرم گفتم مهدیار هرموقع جیش داشتی بهم بگو  در کمال ناباوری از دی ...

عالیه خودش میگه ببرش دستشویی جیش کنه باز پوشکش کن پوشک شورتی بگیر بهتره

پسر من هنوز متوجه نمیشه 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
سلام خوبم ممنون. شما و گل پسرت خوبید.  اخه اگه غذاش نسبتا خوبه چرا وزنش بیشتر نمیشه😔. تا چند ...

اره عزیزم بقول تو پسرت مشکل داشته . و الا دیگه همون شیر که میخورن وزن میگیرن. 

چون پسر من از اول که استفراغی بود  اینجا همه خبر دارن بخدا هر دو روز یک پتو میشستم زندگیم به کثافت کشیده شده بود تا اینکه خوب شد اما الان همین دیروز باباش مثلا کلی باهاش بازی کرد که من بهش غذا بدم بعد یک سس بود تند بود نوک انگشتش بهش زد و کرد توی دهنش درجا کل غذاشو استفراع کرد روی فرش...کلی گریه کردم 😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پسر من اینطوریه از خودم به ارث برده 

ممنون که جواب دادی الانم خودتون اینجور میشینید اینقدر از این نحوه نشستن بد میگن که میترسم پا درد هزار چیز دیگه فعلن من دارم تذکر میدم پاشو فقط دراز می‌کنه 

.......خدایا شکرت ....
@ندارم109     سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی  یک سوال داشتم تو چه قرصی واسه خشک شدن ...

سلام خوبی 

والامن اصلاقرصی بهم ندادسرپسرم چرک خشک دادن اوایلم میدوشیدم ک سفت نشه همین خودش بمرورخشک شد

سردومی هم که اصلا شیری نیود دوروزبعدهیچی نداشتم ولی تا۶ماه یکم ترشح میومدک دکترگفت طبیعیه 

وخدایی که بشدت کافیست
اینجا کسی به بچش بخاطر رفلاکس پنتو پرازول داده جواب گرفته پسر من رفلاکسشم برگشته دوباره

عزیزم اره من به پسرم دادم کپسولش را باز میکردم دانه هاش را میشمردم و یا چون سخته هر کپسول تقسیم بر سه و داخل ماست بهش میدادم 

در مورد نشستن متاسفانه دیگه من خودم الان ناراضی ام مشکل ارتوپدی ندارم خداروشکر ولی بلد نیستم چهار زانو بشینم و البته شکل زانوهام هم با بقیه فرق داره

اره عزیزم بقول تو پسرت مشکل داشته . و الا دیگه همون شیر که میخورن وزن میگیرن.  چون پسر من از ا ...

اخه طفلی. خیلی سخته. پسرمنم گاهی اینجوری میشه. البته نه زیاد. منم خیلی ناراحت میشم. خدا کنه زودی خوب بشه گل پسرت به همراه بقیه بچه ها

یه سوال داشتم هنوزم دارویه رفلاکس به پسرت میدی؟ چه مدت باید بدیم. 

اینجا کسی به بچش بخاطر رفلاکس پنتو پرازول داده جواب گرفته پسر من رفلاکسشم برگشته دوباره

سلام. شما با دکتر صحبت کردی؟

گفتی رفلاکسش برگشته. یعنی قبلا هم بهش دارو میدادی خوب شده بود.داروش چی بوده. 

منم که گفته بودم دکتر به پسرم لانسوپرازول داده. روزی یه قرص کامل باز می کنم با اب یا ماست بهش میدم.نه روز گذشته تغییر چندانی حس نمیکنم ولی انگار اشتهاش یه خورده بهتر شده

اخه طفلی. خیلی سخته. پسرمنم گاهی اینجوری میشه. البته نه زیاد. منم خیلی ناراحت میشم. خدا کنه زودی خوب ...

نه عزیزم دیگه نمیدم فقط چند وقته بهش شبها گرمیچر میدم راحت بخوابه چون ببخشید 😁😁بوب میده ...فک کنم ۱۴ روز بود دوره اش 

ایشالا همه خوب بشن دیگه بچه داری شانسیه بعضیها بچه ها ارام و راحت  و خوش اخلاق و ساززگار....بعضیها هم دردسر زیاد دارن بدقلقلن دیگه توی هرچیزی از خواب و غذا و گریه .....

منم امروز از شیر گرفتمش تلخک زدم...اومده میگه مامان میمی بوگند میده 🤣🤣🤣

سلام دوستای نازنین  من پسرمو تازه شیر گرفتم سینم بد جور سفت شده و درد میکنه کسی تجربه ای داره ...

من امروز گرفتم 

شنیدم میگن زیر اب نسبتا سرد ماساژ به بالا بده و یکم بدوش لکه نشه 

من مریم گلی گرفتم بخورم شنیدم ویتامین ای هم بخوری زود خشک میشه و نعنا و جعفری شیر رو خشک میکنن

مامانای با تجربه و عزیز، قرص لانسو پرازول با پنتو پرازول فرق داره؟ چرا این قرص انقدر اسم هایه مختلف ...

احتمالا اسم شرکت تولیدی اش هست و همه یکی هستند 

عزیزم چقدر پسرت بانمکه  خیلی اخلاقاش شبیه پسر منه  قلدره 😁😁 والا پسر من هم عاشق اشغال ...

سلام گلم خوبی

اره والا خیلی قلدره

دیگ یک ماهی بیشتر نمونره ب دو سالگیش واسه خودش مردی شده حکومت میکنه بچم

هوا سرد شده خیلی نگران کننده هس خدا بخیر بگذرونه

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
سلام دوستای نازنین  من پسرمو تازه شیر گرفتم سینم بد جور سفت شده و درد میکنه کسی تجربه ای داره ...

من تا سه روز تو حموم میدوشیدم روزی یکیار. بعد از چهار روز تقریا خشک شده بود

2810