2777
2789
عنوان

بلاخره تونستم حقمو بگیرم 🥹(مهریه)

641 بازدید | 57 پست

تو تایپیک قبل گفتم همسرم چه کاری با من و دخترم کرد و انقد بی چشم و رو بود ک گفت خوب کردم قانون و شرع بهم اجازشو داده بود و خداروشکر میکنم که از راه پررو بازی وارد شد و گولم نزد مثل هربار 

منم مهرمو گذاشتم اجرا و تونستم دوتاخودرو ازش توقیف کنم 😍 خداروشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشینارو دولت میفروشه پولش میدن به من اگه خدا بخاد

جفتشو ک ن 

یکیشو فقط

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
نه عزیزم ماشین هرچندتا باشه توقیف میشه مگه اینکه وسیله کارش باشه که نیست جفت ماشینا توقیف شده و نامه ...

خوشگلم

مسیرتو رفتم و بلدم ک گفتم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......
سریع برو یه مغازه ای چیزی بخر یه منبع درامد درست کن باهاش و نفقتم برو اجرا بزار وظیفشه خرج تو و بچشو ...

وقتی مچشو با زن صیغیش گرفتم گفت خوب کردم هیچوقت این حرفش یادم نمیره خداروشکر خونه هم به نام منه  

قصد دارم به خاک سیاه بشونمش تا درس عبرتی بشه برای باقی

وقتی مچشو با زن صیغیش گرفتم گفت خوب کردم هیچوقت این حرفش یادم نمیره خداروشکر خونه هم به نام منه قصد ...

چقدرم کثافته نابود شه الهی