2777
2789
عنوان

یک معلم چقدر می‌تونه بی وجدان و بی شخصیت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خوندم که شدی ۱۷ .اما نمی‌دونستم چون مامانت مریض بوده نتونستی بخونی شدی ۸ ..خوب به معلمت توضیح می ...

نمی‌خواستم تو جمع به معلمم بگم مامانم مریضه و واقعا دوست ندارم نگاه ترحم آمیز دوستامو اونم شخصیت معلم بی فرهنگمونم شخصیت اینو نداشت باهاش تنها حرف بزنم  دوستمم برای خودش ناراحته که پیش مامانش بد شده و بهم گفت چرا نشستی امروز پیش من 💔

برو به مدیر مدرسه جریان رو توضیح بده ، بگو اینطوریه شرایطت در اصل باید بگی تا بدونن چطوریه اوضاع برات و اینکه بگو مادر دوستم بهم توهین کرده شما هم یکی از والدینت رو بیار دفتر مدرسه روزی که معلمت هست بگو اصلا درس نمیده و گوش نداده به حرفم گفته گمشو و فلان 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

نمی‌خواستم تو جمع به معلمم بگم مامانم مریضه و واقعا دوست ندارم نگاه ترحم آمیز دوستامو اونم شخصیت معل ...

متاسفم واقعا ..برو پیش معلم  راجع به مریضی مامانت توضیح بده اما جلوی بچه ها نگو ..دوستت رو هم سعی کن کمی ازش فاصله بگیری تا خودش بیاد سمتت ..با توجه به موضوعی پیش اومده هر چی تو بری فکر کنم بیشتر ناز بیاره ..

برو به مدیر مدرسه جریان رو توضیح بده ، بگو اینطوریه شرایطت در اصل باید بگی تا بدونن چطوریه اوضاع برا ...

معلممون پیش مامانم دوستم کرده 

می‌خوام این کار و کنم از یک طرف دوستم نمیزارم و میگه آبروی ما رو نبر از یک طرف موندم به مامانم چی بگم تو این اوضاع.

عزیزم خدا سلامتی بده به مامانت 

معلم مام چرت درس میگه ولی سگ اخلاق نیست خدا بهت صبر بده 

خود من الکی افسردگی دارم🥲

این زندگی بدرد نمیخوره تموم زحمت هایی ک کشیدم و ب باد رفت😀💔تو کنکور میخونم و میخونم تا موفق شم 😎🤌ی روزی میرسه ک منم تاپیک میزنم نتیجه زحمتامو گرفتم🥲❤️

بی شخصیت زیاده 

فکر نکن بهش 🫂

اینجور آدما پس میدن یه جا 

من خودم دانش آموز بودم و بابام تو همون مدرسه درس میداد ،یکی از معلمام به من توهین کرد وقتی من نبودم بعد به خانواده ام ،جالب اینجا بود من سر کلاسش ب ای المپیاد نرفته بودم اون روز 😂 و بعد از اون هیچوقت کلاساشو نرفتم ،گقتم نمیرم ،اخراجم کنید و ...،حتی رفتم یه مدرسه ی دیگه پرونده ام رو مددسه نداد ،با شرط برگشتم !بعد به دروغ میگفت من نگفتم در حالیکه همه ی کلاس بهم گفتن گفته ...قسم خوردن بچه ها !بی شعورن دیگه ...

🤍🩶🖤
معلممون پیش مامانم دوستم کرده می‌خوام این کار و کنم از یک طرف دوستم نمیزارم و میگه آبروی ما رو نبر ا ...

نه انجامش بده عزیزم تا از این به بعد هم دوستت جلوی دهنش رو بگیره و تو رو جلوی خانوادش فدا نکنه هم اینکه متوجه بشن تو مقصر نیستی بلکه شرایطت این رو ایجاد کرده ، تازه این چه دوستیه که نمیزاره تو به عدالت برسی؟ ببین همه چیز زندگیت رو بهش نگو ، هر تصمیمی که می‌خوای بگیری رو بهش نگو ، بیین یه چیزی دیدم که دارم نصیحتت میکنم هر چی کمتر بگی از خودت بهتره 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

برای مدیرتون به صورت ناشناس نامه بنویس 

خطت هم مشخص نباشه ترجیحا تایپ کن 

از کم کاریش بگو اوضاع و نمره های خودتو هم توضیح نده که شناسایی بشی 

تهدید هم بکن که اگه به توهین ها و کم کاری هاش حین انجام وظیفه ش رسیدگی نشه مرحله بعدی اقدام از طریق اموزش پرورش شهرتونه 

اگه حال داری یه نامه دستنویس هم از خودت باشه که یک درصد احتمال لو رفتنتو از بین ببره مثلا توش بنویس مشکل درسی دارم و به خاطر شرایطم نمیتونم درست درس بخونم و نیاز به راهنمایی های مشاور مدرسه دارم

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
امتحان قبلی ۱۷ شده بودم میشه کامل بخونی نوشتم اون امتحان نخونده بودم چون مامانم مریض بود .

عزبزم دوست خوبم شما مجبوری یک معلم رو 9 ماه تحمل کنی و تموم برا خودت دشمن درست نکن اهمیت نده به حرفش ملت دور از جون زر زیاد میزنن

من حدس میزنم حتی معلمتونم اسم تو رو نیاورده 

مامان دوستت به خاطر نمره دخترش ناراحت بوده و فکر میکنه تقصیر توعه که نمیتونه دخترش درس بخونه پس حرف دلشو به زبون معلمش به دخترش گفته 

و صد البته که کم کاری دوستت ربطی به تو نداره ولی عموما مادر ها فکر میکنن بچه خودشون تیزهوشه و حتما تقصیر دوست نابابشه که نمره هاش کم میشه😂

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم