2777
2789
من امروز گرفتم  شنیدم میگن زیر اب نسبتا سرد ماساژ به بالا بده و یکم بدوش لکه نشه  من مری ...

ای وای سه روز چنان درد میکرد پدرم دراومد 

من اصلا ندوشیدم خیلی سفت شده بود بعد ۳ روز یکم بهترم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای سه روز چنان درد میکرد پدرم دراومد  من اصلا ندوشیدم خیلی سفت شده بود بعد ۳ روز یکم بهترم

مواظب باش عفونت نکنه اگه دیدی درد داری چرک خشک کن سفالکسین هر ۶ ساعت بخور 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018

سلام مامانای گل خوبین .بچه هاتون خوبن .دیگه کم کم داره دوسال بچه ها هم تموم میشه بسلامتی .من ی دوقلو پسر دارم .ک نسبت به همسنو سالاشون خیلی  لاغرترن .وهنوزم حرف نمیزنن کلمه میگن ولی جمله نمیگن بچه های شما چ توانایی دارن 

سلام مامانای گل خوبین .بچه هاتون خوبن .دیگه کم کم داره دوسال بچه ها هم تموم میشه بسلامتی .من ی دوقلو ...

سلام گلم ممنون شما خوبین   ,بچه عای گلت خوبن  ,هر بچه ای توانایی های خاص خودش داره باهم فرق میکنه  باهم مقایست نکنشون  ولی حالا میگم دختر من چیکارا میکنه  ,  از اول زبونش صاف بود ده ماهش که بود کلمه میگفت  بهش میگفتیم هاپو چی میگه  یا ببعی چی میگه صداشونو در میورد  الانم که کامل حرف میزنه  پنج تا شعر رو کامل میخونه      خودشو با اسباب بازیاش سرگرم میکنه  دفتر نقاشی میاره خط میکشه  داخلشون چند ماهی هست دیگه حالت دایره میکشه  براش نقاشی میکشم رنگشون میکنه  با عروسکاش حرف میزنه    با خمیر بازی سرگرم میشه    میگه بهم شکلات بده  یا بستنی  آب بخواد میگه  ,, پی پی که میکنه یا جیش میگه    حسابی هم وراجه  خیلی طولانی شد دیگه  کلا بنظرم از  سنی که هست خیلی بیشتر میزنه  رفتاراش    ,دختر خوب و حرف گوش کنی هم هست 

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
سلام گلم ممنون شما خوبین   ,بچه عای گلت خوبن  ,هر بچه ای توانایی های خاص خودش داره باهم فر ...

لاک بر میداره میگه باز کن   خودم بزنم   براش باز میکنم  میزنه به ناخوناش با دقت     اگه کیفمو ببینه  میره سر وقت وسای آرایش   که آرایش کنه   از مو هاشو شونه کنم بدش میاد گریه میکنه باید سرگرمش کنم با زور شونه کنم یا ببندم براش  لباس که براش میپوشم براش میگه بزار برم به آقا جون نشون بدم    چون کنارمون هستن همسایه هستیم, دیگه خیلی بازی کردن با بچه ها رو دوست داره   با دختر عمو و داییاش بازی میکنه   هر جا هم بریم   یا کسی بیرون ببینه سلام میکنه  ,  اگه چیزی بهش بدم میگه خیلی ممنونم   بخواد بره تو حیاط میگه مامان میشه برم حیاط اجازه میدی  خواهش میکنم  کلا دختر زبون بازی هست     حسابی اطرافیانمون دوسش دارن بخاطر  شیرین زبونیاش,  در حیاطوخودش باز میکمه  میگه میخوام برم    مغازه ژله بخرم      یبار تا یه مسافتی رو رفته بود باباش گرفته بودش بهش گفته بود کجا میخوای بری گفته بود مغازه

راستی شماهایی که از شیر گرفتین نی نی ها رو دیگه سراغشو نمیگیرن پسر من که سه هفته شیر نمیخوره اما بازم میاد و بهانه میگیره تلخک زدم بازم میاد تست میکنه و حتما باید ببخشید سینه رو در بیاری چک کنه دیگه کلافه شدم کی پس یادشون میره تازه حتما باید در بیاری سرشو بذاره روش بخوابه اصلا بیخیال نمیشه 

لاک بر میداره میگه باز کن   خودم بزنم   براش باز میکنم  میزنه به ناخوناش با دقت   ...

سلام عزیزم خوبی الیسا خانوم خوبن ماشالا بهش عزیزم. والا پسرای منم بیشتر این کارو  رو انجام میدن فقط جمله نمیگن صدای اکثر حیواناتو بلندن .شعر هم ک میخونم  بعضی کلماتشو میگن میگم توپ بکشید قشنگ دایره هم میکشن .وسایل ارایش منو همه رو میرن میمالن به خودشون ولی جمله نمیگن

سلام عزیزم خوبی الیسا خانوم خوبن ماشالا بهش عزیزم. والا پسرای منم بیشتر این کارو  رو انجام میدن ...

ممنون عزیزم شما خوبین   ممنون عزیزم,گفتم عزیزم هر بچه ای یجوری هست  من لکثر بچه ها دیدم دوسالشونو کلمه میگن طبیعی هست درستشم همینه که بتونن   تو این سن  کلمه های دوتا یی بگن   بعضی بچه ها زودتر زبان باز میکنن   مثل دختر من  الیسا ده ماهگی کلمه میگفت 

سلام  ,اونایی که به بچه هاشون شیر خشک میدن   میخواین دوسالگی از شیر بگیرین  یا میدین بازم    اگه میخواین بدین چه شیرخشکی میدین  ,من برا دخترم   الان ببجونیور گرفتم  ولی شنیدم   آپتاکید خوبه  نمیدونم کدوم بدم   خودم نظرم اینه     ببلاک ۳بدم روزی یبار   دوبار هم  آپتاکید بدم

2810