2777
2789
عزیزم همدردیم منم با وجود پسر کوچیکم ب دخترم از صبح تا ظهر پایه گوشی از بعدازظهر به بعد هم حل تمرین ...

دیدی این فیلم ویساپخش میشه😬😬من بعضیاشونو درکذمیکنم حقدارن بخدا رسمادیوونه شدم 

وخدایی که بشدت کافیست

دوستای عزیزم کسی تجربه ای در رابطه بایبوست داره بمن بگه ؟دخترمن هرروز پی پی می‌کنه منتهاعذرمیخوام گوسفندی هست اوایلش جدی نگرفتم ولی الان ک حساب میکنم یکماهی میشه که این شکلیه نمیدونم ارتغذیشه بانه میوه هم میخوره ولی باز احساس میکنم بایددرکنارغذاداروهم بگیره که اذیت نشه  

وخدایی که بشدت کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی اینجا بچش حالت دبلیو میشینه یا همون قورباغه ای پسر من میشه نمی‌دونم چیکار کنم همش بهش گوشزد میکن ...

اهوجان اتفاقایه پست دیدم امروزدقبقاراجع به همین مدل نشستن دکترمیگفت اگه کوتاه مدت اینجوریه ندیدبگیریاذش می‌ره ولی اگر طولانی بشه اون موقع ممکنه مشکلات ارتوپدی براش پیش بیادولی نترس اکثربچه هایدوره اینجوری میشینن بجای اینکه مستقیم بگی نکن نشین ک لجاجت کنه و ادامه بده سعی کن حواسشوپرت کنی مثلاروصندلی بشینه رومیل میشینه خلاصه ک نگران نباش 

وخدایی که بشدت کافیست
اهوجان اتفاقایه پست دیدم امروزدقبقاراجع به همین مدل نشستن دکترمیگفت اگه کوتاه مدت اینجوریه ندیدبگیری ...

ممنون از راهنماییت اره حالا گفتم میز و صندلی بگیرم براش یه میز کوتاه هم اگه پیدا کنم برا مواقع نشستن روی فرش که پاهاش و زیر اون دراز کنه بازی کنه 

.......خدایا شکرت ....
دوستای عزیزم کسی تجربه ای در رابطه بایبوست داره بمن بگه ؟دخترمن هرروز پی پی می‌کنه منتهاعذرمیخوام گو ...

شاید آب بدنش کم باشه آب بهش بیشتر بده

طبق تجربه ای که داشتم میگم

تولد عشق من و باباش 🎂 ۹۷/۸/۲۶
دوستای عزیزم کسی تجربه ای در رابطه بایبوست داره بمن بگه ؟دخترمن هرروز پی پی می‌کنه منتهاعذرمیخوام گو ...

فکرکنم ملین های غذایی رو خودت بلدی اب هم که گفتن دارو من پیدرولاکس میدم تو اب زیاد حل می کنم

اتفاقااب زیادمیخوره درحدی که من گفتم نکنه قند داره که اینهمه آب میخوره

پی پی دختر منم چند روزی میشه همین مدل شده   یعنی بده    ؟

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
فکرکنم ملین های غذایی رو خودت بلدی اب هم که گفتن دارو من پیدرولاکس میدم تو اب زیاد حل می کنم

متاسفانه چیزیم نمیخوره آخه خیلی کم اشتهاس 

پیدرولاکس رومن تاحالاندادم بزاییوست میدن؟

وخدایی که بشدت کافیست
پی پی دختر منم چند روزی میشه همین مدل شده   یعنی بده    ؟

یبوست خوب برای بچه اذیت کننده س دل درد میگیره نفخ می‌کنه بی اشتهامیشه حالااگه چندروزه شایدبرطرف بشه پیش میادکاهی وقتا ولی برادخترمم دیگه شده یکماه 

وخدایی که بشدت کافیست
متاسفانه چیزیم نمیخوره آخه خیلی کم اشتهاس  پیدرولاکس رومن تاحالاندادم بزاییوست میدن؟

احتمالا بی اشتهایی اش مقطعیه دیگه دندوناش کامل شده؟ پیدرو لاکس و شربت لاکتولوز برای یبوست میدن جواب نداد شیاف و پارافین و این چیزا. من پیدرولاکس رو ترجیح میدم

با یک قاشق چایخوری تو یک لیوان اب شروع کن صبح بده که تا عصر جواب بده میتونی مقدارش رو زیاد کنی اگر جواب نداد شب نده ک بچه دلدرد نشه بدخواب شه 

احتمالا بی اشتهایی اش مقطعیه دیگه دندوناش کامل شده؟ پیدرو لاکس و شربت لاکتولوز برای یبوست میدن جواب ...

بی اشتهاییش خیلی وقته خیلی قبلترازیبوست کلابعدعیدغذاخوردنش خوب نیس 

میگم چون یبارمشکوک به فاویسم بودابن پودر مشکلی نداره دیگه نه؟والابراهمچین موردی میترسم ببرم مطب آخه خیلی الودس الان الکی بچه گرفتارنشه وگرنه عادت ندارم سرخودداروبدم 

وخدایی که بشدت کافیست

@ندارم109    

سلام عزیزم خوبی چخبر چه میکنی 

یک سوال داشتم تو چه قرصی واسه خشک شدن شیرت مصرف کردی؟ اخه دکتر داروخانه بمن گفت اینها هورمونیه بهتره استفاده نکنی و سیستم بدنت رو بهم میریزه و ارزش نداره  

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018
کسی اینجا بچش حالت دبلیو میشینه یا همون قورباغه ای پسر من میشه نمی‌دونم چیکار کنم همش بهش گوشزد میکن ...

عزیزم پسر من اینطوریه از خودم به ارث برده 

من مامان کنجدم   Thank God..my wish comes true 2017......baby...2018