2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2080353 بازدید | 88946 پست

سلام 

من دوباره برگشتم 

با حال خوب 

بهترین دستاوردم بعد ۱۵ سال  این بود  من نرمال شدم 👍💪💪💪💪

لحظات داغونی رو امسال تجربه کردم  و منی که کم نیومدم و برای حال خوبم خودم به آب و اتیش زدم بالاخره یه دکتر پیدا شد که داروهام یه جوری تنظیم کنه که من متعادل بشم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام سلام سلاممن خانوم سحر خیز هستم یه روزایی اینجا گزارش مینوشتم همه گزارشای منا دوست داشتن چون مرغ ...

خآنم سحر خیز اسمت فک کنم مریم بود 

هییییلی خوشحال شدم برات 🤩😘 موفق باشی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

روزی ۶ تا قرص می خورم ثابت. دو سه تا تقویتی اینا 

پسرمم داروهای جدید گرفته  ۲ سه تام اوناست 

هندل کردن مار حضرت فیله 

حال هر دو مون خوبه 

پارسال بدترین سال زندگیم بود از لحاظ روحی 

تازه دو سه هفته زندگی داره روی خوشش نشون میده 

[QUOTE=375580374]سلام به روی ماهت ببین کی اومده ببین چه خبری آورده😍 من دیر به دیر اینجا سر میزنم مت ...

سلام
متشکرم ازتون
ان شاء الله همه دوستان به آرزوهاشون برسن
من همیشه مدیون انرژی و حال خوب اینجا هستم چه اینجا باشم چه نباشم

نمیدونم چرا اکثرا اینجا صفحه کلیدم بالا نمیاد که تایپ کنم باید جای دیگه بنویسم بیارم اینجا این خودش دلیلی شده که کمتر اینجا حاضربشم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
سلام آذر بانو جان ممنون عزیزم شرمنده میکنید بله پارسال خوندم که گفتید معلم شدم و من مصمم تر ادامه دا ...

زنده باشید

خیلی خوشحالم براتون

ممنونم از انرژی خوبتون

بله یادم اومد شهرزاد ۴تا بچه داشت 

حالا معلم چه درسی شدین؟😍

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
سلام من دوباره برگشتم با حال خوب بهترین دستاوردم بعد ۱۵ سال این بود من نرمال شدم 👍💪💪💪💪لحظات د ...

سلام

خوش برگشتی

سوسن خیلی خیلی خوشحالم برای تو و پسرت

تبریک میگم بابت دستاوردهات

به حق این سحرگاه عزیز ان شاء الله که همیشه تنت سالم باشه و لبهات شاد و خندون

ان شاء الله به بقیه اهدافت هم برسی

بیشتر ببینید
سلاممتشکرم ازتونان شاء الله همه دوستان به آرزوهاشون برسنمن همیشه مدیون انرژی و حال خوب اینجا هستم چه ...

سلام عزیزم خوا هش میکنم.

انشالله همینطور بشه برای همه دوستان .

اره واقعا ما اینجا زندگی میکنیم و همه چی واقعی و قابل لمس هست برامون ،

شما که با نام جودی در ذهن و قلب من حک شده اسمتون.

اینقدر که تمام پیامای سالها پیشتون و روتینتون رو هنوز یادمه .

خود نی نی سایت هم خیلی مشکل پیدا کرده ، سخته تا یه پیام درست حسابی بذاری .

سلام من دوباره برگشتم با حال خوب بهترین دستاوردم بعد ۱۵ سال این بود من نرمال شدم 👍💪💪💪💪لحظات د ...

سلام سوسن جان وااااقعا برات خوشحالم آفرین به خستگی ناپذیر بودنت خداروشکر که ورق برگشته. ان شاالله امسال بهترین حال ها رو تجربه کنی🙏

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...