2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225002 بازدید | 1237 پست

چون کنی رای مهمی تجربت از پیش کن

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملن مشخصه

میگم دعوا میگیره یعنی میگه نباید کار کنی عروس که کار نمیکنه زشته عیبه ولی بازم به نشونه احترام بهش کمک میکنم چون قبلش خیلی کار میکنه خسته میشه ادم باید سیاست داشته باشه که اسی ندارم من باهمین کارم تودل مادرشوهرم جا باز کردم ولی جوری رفتار نکردم که وظیفم باشه

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

تو میشینی وشوهرت پامیشه یه بشقاب بردن تو اشپزخونه باعث میشه عرق سوز بشین؟؟ یه وقت النگوهاتون نشکنه

نکنه آقایون فقط باید بشینن خانوما فقط پا شن کی گفته کار فقط وظیفه خانوما بعدم عروساس اون خانواده اگه دختر  داره وظیفشه نکه عروس پاشه 

عزیزم دوستات چرا باید راحع ب زندگی تو نظر یدن ب اونا چ ربطی دارع هیچ وقت با حرفای اطرافیان تو زندکیتون پیش نریذ خصوصا دوستانتون وقتی دوتا خانواده با هم پیوند میخورن دیگه نباید ازین حرفا زد ک من بهترم من بالاترم من من کار درستی نیست مردم ک از زیر بوته ب عمل نیومدن حالا میگفتی چ اشکال داره بیایید بکشید ولی من قلیونی نیستم خودتون بکشید این لفظ اینکه من نوکرشونم خیلی بده شما رفتی اونحا ازت پذیرایی شده خالا یه سفره جمع کردن چدلطمه ای بهت وارد میکرد  لطفا تو انتخاب دوستاتون دقت کنید از دماغ فیل که نیفتادین بهت احترام گذاشتن دعوتت کردن بخاطر پسرشون بعد اینجوری جواب احترام میدی چطور خودت روت شد خوردی و‌کشیدی کنار لطفا تا ب بلوغ عقلی کامل نرسیدین ازدواج نکنین برید یه خانواده رو بترکونین بخاطر رفتاراتون 

وای عزیزم توچقدر ساده ای همین اول کاری لندوبه اب دادی به جای اینکه جلوی نامزدت وفامیلاس خودشیرینی کنی میکفتی مامان جون کمکی چیزی داری به من بگو ها وای چقدرازثلح زحمت کشیدی قربونت بشم دستپختت چقدرخوبه دوتابشقاب میذاشتی جلوی ظرفشویی میومدی میشسای پیش شوهرت تعریف میکردی بعد میگفتی راستش مازیاد باقلیون میونه نداریم به حرف دوستات گوش نده مادرشوهرمادرشوهره

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱

بیشتر ببینید