2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2083785 بازدید | 89010 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام سلام

من خانوم سحر خیز هستم یه روزایی اینجا گزارش مینوشتم همه گزارشای منا دوست داشتن چون مرغ و خروس داشتم نون میپختم قالی میبافتم یه زن چهار محالی که زندگی تقریبا سنتی داشت

من با تلاش و کوشش شبانه روزی خودم الان یک معلم هستم اونقد تلاش کردم و درس خوندم که تونستم آزمون قبول بشم و به آرزوی دیرینه ام برسم

خواستم بگم خواستن توانستن هست هر هدفی دارید براش بجنگید نه سن و سال مانع هست نه هیچ چیز دیگه باید تلاش کرد و مهمتر از همه از خدا خواست من خواستم و تلاش کردم و بهش رسیدم خدایا شکرت

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
بیشتر ببینید
سلام سلام سلاممن خانوم سحر خیز هستم یه روزایی اینجا گزارش مینوشتم همه گزارشای منا دوست داشتن چون مرغ ...

وای عزیزم مریم جوون ، آخر شبی چی دیدم چی خوندم ،چقدر که من خوشحال شدم ، احسنت بهت ،مرحبا به تلاشت، دست راستت رو سر من .

خواهش میکنم بازم بیا اینجا وبگو و تعریف کن گلم .

انشالله موفقیتات روزافزون ،لایق بهترین‌هایی     

سلام عزیزان من تازه به گروهتون اومدم یه سوال دارم هر کی به اندازه اگاهیش ممنون میشم کمکم کنم بنده دو تا دختر ۸ساله و یکی ۹ماهه دارم و همیشه با این نهار و شام پختن مشکل داشتم کارهای خانه که بماند انبار میشه رو هم چون دختر ۹ماهم به شدت بغلی هست و باید کلا اغوشم باشه با این شرایط نمیدونم چطور به نهار و شام هام برسم دخترم رو چیکار کنم کارهای خونه رو چیکار کنم دوستان ثواب داره تو این ماه مبارک راهنمایم کنید 

وای عزیزم مریم جوون ، آخر شبی چی دیدم چی خوندم ،چقدر که من خوشحال شدم ، احسنت بهت ،مرحبا به تلاشت، د ...

😘😘😘🙏🙏

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
بیشتر ببینید
سلام عزیزان من تازه به گروهتون اومدم یه سوال دارم هر کی به اندازه اگاهیش ممنون میشم کمکم کنم بنده دو ...

سلام 

اول اینکه برنامه بنویسید که من امروز باید این کارها را انجام بدم این برنامه نوشتن خیلی کمک میکنه دوم اینکه زمانی که خواب هست خیلی از کارها را میتونید پیش ببرید 

از دختر ۸ ساله تونم میتونید کمک بگیرید طوری که جلوی چشمتون باشه بچه را بزارید رو پاهاش تکونش بده با حرکات دست بخندوندش و بازیش بده 

همیشه سعی کنید وسایل اضافی را جمع کنید خونه زندگی اگه خلوت باشه جمع و جور کردنش زمان کمتری میبره ولی خونه شلوغ همش هر چی جمع کنی مدام یچیز سر جاش نیست 

بیشتر ببینید
سلام سلام سلاممن خانوم سحر خیز هستم یه روزایی اینجا گزارش مینوشتم همه گزارشای منا دوست داشتن چون مرغ ...

سلام به روی ماهت
ببین کی اومده
ببین چه خبری آورده😍
من دیر به دیر اینجا سر میزنم متاسفانه
ولی هر وقت اومدم
یکی از بچه های اون موقع رو میبینم که به آرزوش رسیده
چقدر خوشحالم دختر
بابا دمت گرم
خداقوت
ای والله
با ۴تابچه
به احترام تلاشت تمام قد می ایستم و یک دقیقه تشویقت میکنم👏👏👏👏👏👏

ریا نباشه منم معلم شدم و تدریس دانشگاه رو هم دوباره شروع کردم الان خدارو هزاران بار شکر ،در جایگاهی هستم که همیشه آرزوشو داشتم😊

هیچ تلاشی بدون پاداش نیست

شاید کمی طول بکشه

ولی  حتما نتیجه میده

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید

[QUOTE=375580374]سلام به روی ماهت ببین کی اومده ببین چه خبری آورده😍 من دیر به دیر اینجا سر میزنم متاسفانه ولی هر وقت ...[/QUOTE

سلام عزیزم شمام با توجه به مشغله تون ،بله کمتر میاین ،حالا خوبه خودم ستاره سهیلم.

شمام موفق باشین همیشه وبدرخشین همیشه خداروشکر به ارزوهاتون رسیدین.

اره واقعا انگار که خودمون اون احساس رو تجربه می‌کنیم همزمان با خوسحالیاشون ،موفقیتاشون.

سلام به روی ماهتببین کی اومدهببین چه خبری آورده😍من دیر به دیر اینجا سر میزنم متاسفانهولی هر وقت اوم ...

سلام آذر بانو جان ممنون عزیزم شرمنده میکنید بله پارسال خوندم که گفتید معلم شدم و من مصمم تر ادامه دادم 

خدارا هزار مرتبه شکر انشاالله همیشه بدرخشید عزیزم و خوشحالم که در جایگاهی هستید که آرزوشا داشتید🤗🤗😘😘

۳تابچه داشتم گلم 

انشاالله روز به روز به مدارج بالاتر دست پیدا کنید گلم 

قطعا هیچ تلاشی بی پاسخ نمیمونه👌👌👌

بیشتر ببینید