2777
2789

همه کارا یا سابقه میخواد یا روابط عمومی بالا منم ادم درونگراییم روابط عمومیم اصلا خوووب نیست همه کارا رو زده روابط عمومی بالا حالا ما هر جا که میریم به عنوان ارباب رجوع میخوان مارو پاره کنن باهامون بد حرف میزنن جوابمونو درست نمیدن پس این روابط عمومی ک میگن چیهههه😭😭💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا باید بیرون کار کنی و زیر دست کسی باشی؟ کلی هزینه رفت وآمد و لباس و.... از همه بدتر هیاهوی برونگراها؟   ی هنر یاد بگیر   صنایع دستی شهرتون   برنامه نویسی  نقشه کشی جواهر سازی و..... تو خونه کار کن 

مسخره میکنیی

چه زشت. مسخره چیه؟ دارم تلاشت رو تحسین میکنم. این روزا هم میگذره و کار مورد علاقه ات رو پیدا میکنی.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
من تحصیلات بالا ندارم دیپلمم سابقه ام ندارم🥲🥲رزومه چیه دیگ🥲💔

من دنبال کار بودم بعضی اگهی ها نوشته بودن بدون سابقه کار ببین از اونا پیدا نمیکنی....به خاطر  روابط عمومی بالا و اینا نکنه نری مصاحبه