2777
2789
عنوان

جاریم با لباسای بد جلو همسرم میگرده و همسرم هم منو با اون مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22829 بازدید | 457 پست
مثلاً جاریتون مانتو و شلوار بپوشه همسرتون اختلاف قد و اندازه دست و وزنتون رو نمی‌فهمهشما رو دوست ندا ...

به دوست داشتن نداشتن ربطی نداره بعضیمردا دهن بینن باید جلوشون هی ازخودت تعریف کنی وبدبقیه روبگی متاسفانه خودشون عقل ندارن خوب وبدبفهمن

اگر بی ربط بود خدا خوش نمیگفت که خانم ها لباس های پوشیده که برجستگی اندامشون مشخص نباشه بپوشن که از ...

متاسفانه علاوه بر اینکه همه رو ب چشم شوهر خودتون میبنید خیلی هم پا فشاری روی عقیده خودتون دارید

خانوم عزیز ، بعضیا مسلمان نیستن ، بعضیا حجاب ندارن و دوست ندارن داشته باشن ، بخاطر شوهر هول و دائم التحریک‌ بقیه باید چادری شن لابد! خوبه با همین حرفا زندگی کنار ی ادم کمر سست توجیح میکنید

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زن داداش گرامیش همه کاره مادرشوهرم اینا و زندگی ماست تو زندگی ما هم خیلی نظر میده و همسرم اجرا میکنه ...

جاریای بزرگترمعمولا همینن باید خیلی سیاست داشته باشی تاجمعش کنی اززندگیت نگرانتم آیا یک ۲۰ساله ازپس این کاربرمیاد؟ من که ۳۰سالم بودوقت عروسیم به سختی تونستم جمع کنم اوضاعو.

مثلاً جاریتون مانتو و شلوار بپوشه همسرتون اختلاف قد و اندازه دست و وزنتون رو نمی‌فهمهشما رو دوست ندا ...

آخه من اقدام به جدایی کردم هر روز می‌نشست در خونمون و زار میزد که من زنم خیلی دوست دارم میمیرم 

آخه من اقدام به جدایی کردم هر روز می‌نشست در خونمون و زار میزد که من زنم خیلی دوست دارم میمیرم

اگر قراربودبه خاطرجاری آدمطلاق بگیره همه الان طلاق گرفته بودن عرضه داشته باش زندگیتوبگیرتومشتت

جرئت ندارم باز بپوشم همسر چشمام رو در میاره

خب وقتی خودش چشم هرز داره تو چرا چشاشو در نمیاری؟این بار چیزی از جاریت گفت شر به پا کن بگو تو به من گیر میدی چون خودت بقیه رو دید میزنی تهدیدش کن بگو اگه نسبت به من شکاک باشی و خودت چشم چرونی کنی میرم به خانوادت و مخصوصا برادرت میگم زنشو دید میزنی بگو رسوات میکنم 

اقا چه خوش اشتهاست 

متاسفانه علاوه بر اینکه همه رو ب چشم شوهر خودتون میبنید خیلی هم پا فشاری روی عقیده خودتون داریدخانوم ...

من اسمی از همسر خودم نیاوردم پس لطفا تهمت نزن  ریپلای نزن 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

خب وقتی خودش چشم هرز داره تو چرا چشاشو در نمیاری؟این بار چیزی از جاریت گفت شر به پا کن بگو تو به من ...

سلام عزیزم 

دوتا تاپیک دارم میشه گزارش بزنی بترکه؟؟؟

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
اگر قراربودبه خاطرجاری آدمطلاق بگیره همه الان طلاق گرفته بودن عرضه داشته باش زندگیتوبگیرتومشتت

اخه فقط اون نیست خیلی بد دله 

من باید حتی تو مجالس زنونه هم لباس کاملا پوشیده بپوشم که حتی خانومی هم نگاهم نکنه 

اگه بفهمه من تو جمعی که خانوم بودن لباس عوض کردم هم واویلاس