2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053802 بازدید | 88530 پست

سلام دوستان

ببخشید من یه سوالی داشتم حدس زدم اینجا بتونید راهنماییم کنید

یه اسپری ضد لک خوب برای لباس میخواستم، قسمت های رنگ گرفته لباس ها رو بتونه خوب تمیز کنه

و یه اسپری چربی زدای قوی برای تمیزکاری فر (لکه های روغنی که میچسبه به دیواره های فر و راحت پاک نمیشه)

ممنون میشم اگه میشناسید معرفی کنید❤️🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دخترا خوبین؟ خوشین؟من دو روز آخرهفته مهمون داشتماهم کارهای این دو روز:🌱قبل از اومدن مهمونا، نظ ...

کمد خیییلی لازمه 

مپ بودم همه جا رو کمد کمد میکردم 

تمرکز بگیر تا عید کمد بزنی 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام 

حال خوب دیروزم 

رفتم کلاس یوگا 

گفت خودتون بغل بزنین من برا اولین بار خودم بغل زدم  چه حس خوبی بود  یه جور با جسم و روحم یکی شدم 

دیروز کار خاصی نکردم 

فقط خوابیدم. این قرص جدیده من خواب میاره 

با همسرم دو ساعت صحبت کردیم  اینقدر خوب بود 

فردا اگر همسرم  تعطیل باشه با هم می خوایم بریم روانپزشک 

اینجا برقا همش قعطه  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام امروز مدارس غیرحضوری شد حالا شانس ما از ۸ صبح تا ۷ شب آب نداریم😭😭برق هم از ۱ تا ۳ می‌ره شانسس ...

برو خونه ی مامانت 

بچه ها دیشب اومدم فعال باشم و عکس چای و کتاب رو براتون بفرستن یهووو برق رفت😡

در ادامه امروز:

🌱یه حساب کتاب داشتم که انجام دادم

☘نماز مغرب و عشا

🌱دوباره چای و کتاب😅 (سوسن جون این چای کتاب عجیییب حال منو خوب میکنه😍)

☘نذر 1000تا صلوات دارم تا رو فرستادم

🌱توفیق شد با هدف حفظ گرمای خونه ناهار روز بعدم پختم😂

☘بعد رفتیم خونوادگی نون خریدیم و برگشتیم😂

🌱آخرشب به دستور دخترکم کیک درست کردیم دیگه واقعا خوابم میومد طوریکه صبح خواب موندم و با تاخیر رسیدم سرکار

و اما امشب:

☘ساعت کاری یه ساعت کم شد و کمی زودتر رسیدم خونه

🌱ناهار که آماده بود، خوردیم و جمع کردم

☘نمازمو سر کار خونده بودم بنابراین کاری نداشتم جز اینکه بخوابم😅

بیدار شدم کلی ول گشتم چای خوردم و نت گردی کردم

دیگه گفتم تا موقع سریال زیرخاکی یه حمله ای به خونه داشته باشم بنابراین با رمز یازهرا شروع کردم😊

اول دور هال و اتاق ها رو جمع کردم انگار هر روز و هر ساعت خونه مارو مورد حمله موشکی قرار میدن ینی میترکه ها😬 ولی انصافا زودم جمع و جور میشه خداروشکر

🌱ظرف ها رو شستم

☘روی کابینت های آشپزخونه مرتب و دستمال کشیدم

🌱گاز پاک کردم

☘یه شام ساده درست کردم

🌱زیرخاکی دیدم😍 

روز و روزگارتون خوش

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
بچه ها دیشب اومدم فعال باشم و عکس چای و کتاب رو براتون بفرستن یهووو برق رفت😡در ادامه امروز:🌱یه حسا ...

👌👌👍 چای و کتاب 

خوب من یه هفته بیشتر خونه رو دست نزدم 

دو روزه همسرم تعطیله خونه هم خراب و کثیف 

میرم مغازه 

نهار و شام 

ظرفا تو ماشین همین 

کارم نمیاد  

خسته ام.  خواب آلودم 

دیروز با همسرم تانگو رقصیدیم  با اهنگ رضا گلزار  اینقدر خندیدیم  که نگو. حس خوبی بود 

امروز هنوز حال خوب نداشتم  رفتم دکتر روانپزشک داروم عوض کنه خیلی خوابالو شده بودم 

کار خونه رو بتونم انجام بدم عااالی میشه 

بچه ها دیشب اومدم فعال باشم و عکس چای و کتاب رو براتون بفرستن یهووو برق رفت😡در ادامه امروز:🌱یه حسا ...

فرین دخت کتاب چی می خونی ؟

خوب من یه هفته بیشتر خونه رو دست نزدم دو روزه همسرم تعطیله خونه هم خراب و کثیف میرم مغازه نهار و شام ...

میشه بگید چرا روانپزشک میرین منم قبلا می رفتم الان مدتیه بخاطر بعضی مسائل دلم میخواد بمیرم حوصله کارای خونه ندارم

میشه بگید چرا روانپزشک میرین منم قبلا می رفتم الان مدتیه بخاطر بعضی مسائل دلم میخواد بمیرم حوصله کار ...

دو قطبی دارم و پسرم بیش فعالی 

سلامو حالا گزارش خودم😁🥰دو روز اخیر صبحها سرکار بودمعصرها مدرسه علیدوشنبه کارگاه تربیتی بود مدرسه ش ...

سلام. دیجی کالا جت و اکالا . دیجی کالا جت شمال خیلی از سوپرمارکت‌ها محل میشه و اکالا هم فروشگاه های افق کوروش که جدیدا یک سری سوپرمارکت هم اضافه شدن.