2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053787 بازدید | 88530 پست
خوب من یه هفته بیشتر خونه رو دست نزدم دو روزه همسرم تعطیله خونه هم خراب و کثیف میرم مغازه نهار و شام ...

واااای رقص دونفره😍💃

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
فرین دخت کتاب چی می خونی ؟

آبنبات پسته ای

قبلش آبنبات هل دار رو خوندم

به همه توصیه میکنم یه قصه طنز بب یه قلم شیرین مهرداد صدقی. روحتون تازه میشه😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ⁦❤️⁩

امیدوارم حالتون خوب باشه. 

باید بگم بارها اومدم پیام بذارم ولی هر بار نشد. 

دوستان یه سوال دارم. من نمیتونم عصبانیتم رو کنترل کنم قبلا هم گفتم. بیشتر روی کارهای پسرم عصبانی میشم. 

تموم مدت پشت سر من راه میافته و حرف میزنه. به حرفام گوش نمیده. مدااام میگه این رو میخوام اون رو میخوام. 

همسرمم بیشتر اوقات خونه نیست که کمکم بده. و وقتی هم خونه ست درست عین مهمان لم میده رو مبل. 🙄

قبلا رفتم پیش روانشناس برای خودم اصلا از حرفاش خوشم نیومد همش نگاهش به ساعت بود. 

به نظرتون برای حل مشکلم باید چکار کنم برم پیش روانپزشک بهم دارو بده ؟ 

یا پسرم رو ببرم پیش مشاور کودک؟ 

امروز این کارها رو باید کنم: 

الان پا شم یه کاردستی برای پسرم درست کنم. 

لباس اتو کنم. 

ناهار و شام؟ 

شستن لباس

حموم دادن دوقلوها 

مرتب کردن خونه

باید تا حداکثر ۱۱ کارهام رو کنم بعد بیام گزارش بدم. 

سلام ⁦❤️⁩امیدوارم حالتون خوب باشه. باید بگم بارها اومدم پیام بذارم ولی هر بار نشد. دوستان یه سوال دا ...

رها جون  به نظرم شما دچار فرسایش روحی شدی و آستانه ی تحملت اومنه پایین 

یه دوره ی کوتاه به نظرم دارو بخور  و تا بتونی این دوران طی کنی 

خوب سه تا بچه واقعااااسخته 

و اینکه هر روز صبح برا خودت مدیتیشن بزار  ده دقیقه همون رو تخت چشمات ببند و گو ش کن  میتونی مدیتیشن ویدا فلاح رو گوش کنی  خوبه  بزنی تو نت میاد 

از کمک‌های خیلی ریز شروع کن برای همسرت کم کم بع کارش بگیر  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
امروز این کارها رو باید کنم: الان پا شم یه کاردستی برای پسرم درست کنم. لباس اتو کنم. ناهار و شام؟ شس ...

منتظرم 💢

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

خوب من دیروز خونه کثییییف بودا کثیییف شوهرم گفت یه خورده تمیز کن  

بعد من رفتم یه کوچولو تمیز کردم گریم گرفت اصلا  مغزم نمی‌کشید 

بعد همسرم گفت می خوای با هم تمیز کیم گفتم نه نمی تونم رفتم خوابیدم فکر کنم تو فاز افسردگی رفتم چون قرص می خورم نمیزاره زیاد برم تو غم ولی این طوری خودشو نشون میده 

دیگه یه قرص قوی انداختم بالا 

برم امروز با کمک همسرم تمیز کنیم‌ چی کار کنم  

کمکیم نگرفتم  گفتم خودم تمیز می کنم که هی امروز هی فردا 

امروز رفتم باشگاه 

۱ ساعت کتاب بخونم 

خونه رو تمیز کنم 

رها جون به نظرم شما دچار فرسایش روحی شدی و آستانه ی تحملت اومنه پایین یه دوره ی کوتاه به نظرم دارو ...

ممنون عزیزم 

برای اینکه کار اضافه تر انجام بدم باید زودتر از خواب بیدار شم. 

انشالله از فردا مدیتیشن رو میذارم تو برنامه ام. اگه بتونم البته.

پس طبق حرف شما حتما باید یه روانپزشک هم برم. انشالله میذارم برا اخر همین هفته یا هفته ی اینده.‌

کمی گیجم به کارهام نمیرسم. 

الان گاهی با یه مشاور صحبت میکنم تا کم کم بعضی از رفتارهام رو اصلاح کنم. 

✨✨✨

برنامه صبحم: اتاقها به جز اشپزخونه مرتب شد. ✅

کاردستی پسرم ✅

اتوی لباساش✅

لباسشویی✅

جارو‌برقی✅

اشپزخونه و غذا و ظرفها مونده. 

اگه به ظهر برسه پسرم از کلاس میاد گشنشه و باز دعوامون میشه. 🥺🥺

این روند هر روزمه کاش یکی کنارم بود بهم میگفت این کارت درسته و این کار اشتباه. 

ممنون عزیزم برای اینکه کار اضافه تر انجام بدم باید زودتر از خواب بیدار شم. انشالله از فردا مدیتیشن ر ...

می خوای هر چی تو دلته اینجا بنویس ما کمکت می کنیم 

من از وقتی اینجا نوشتم حالم بهتر شد 

اگر یادت بیاد من فقط برنامه می تونستم 

الان مدتیه حرفای ذهنم نی نویسم آروم تر شدم و ذهنم خلوت تر 

الان دقیقا چی آزارت میده ؟  همون بنویس

الان ۱ ساعتی نهار و شام درست کن   نها بزار کباب دیگس و پلو شامم کشویی کتلتی. موادشو آماده کن ب

ممنون عزیزم  برای اینکه کار اضافه تر انجام بدم باید زودتر از خواب بیدار شم.  انشالله از ...

رها جون می خوای با هم صبحا بیدار باشیم 

من دوست دارم یکی باشه من بیدار نگه داره   صبحا پسرم راهی میکنم می خوابم لعنتی. همین من و زندگیم عقب میندازه این خواب صبح لعنتی 

با هم آنلاین بشیم 

حال خوب و بدمون بنویسیم.  فرین دخت هم  با ماعه 

اگر کسی دوست داره حالمون با هم خوب کنیم  به جمع ما بپیونده 

من# باید حالم خوب کنم

ممنون عزیزم برای اینکه کار اضافه تر انجام بدم باید زودتر از خواب بیدار شم. انشالله از فردا مدیتیشن ر ...

عزیزم سلام

بنظر من شما بعد از بیدار شدن اولین کاری ک میخوای کنی کارای آشپزخونت باشه، چه نهار، چه ظرف یا هرچی. 

بچه های کوچیک اصولا دائم آویزون مامان هستن و نمیزارن ب کارهای آشپزخونه برسن. 

من قبل بیداری بچه هام نهارم آماده میکنم، ظرفامو میشورم، آشپزخونه رو مرتب میکنم و لباس میشورم و آویزون میکنم. 

بعد اینکه بیدار شدن با بازی و خنده بقیه کارهام رو میکنم. 

می خوای هر چی تو دلته اینجا بنویس ما کمکت می کنیم من از وقتی اینجا نوشتم حالم بهتر شد اگر یادت بیاد ...

کوکو *

عزیزم سلامبنظر من شما بعد از بیدار شدن اولین کاری ک میخوای کنی کارای آشپزخونت باشه، چه نهار، چه ظرف ...

دقیقا 👍👍👍

عزیزم سلامبنظر من شما بعد از بیدار شدن اولین کاری ک میخوای کنی کارای آشپزخونت باشه، چه نهار، چه ظرف ...

عارفه حالا که آنلاینی عکسمون بزارم هم ببینیم 

نظرت ؟ 

بزار من بزارم.