2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2053840 بازدید | 88530 پست
دختر من پارسال ریه درگیر شد ۱۴ روز شاید بیشتر تب داشت پدرم در اومد تا ی دکتر خوب بهش دوتا آنتی بیوتی ...

نه دختر من خدا رو شکر،حال عمومیش خوبه.اصلاً عفونتش ویروسی نیست،باکتریاییه،،اما خب طفلی سرفه اذیتش میکنه و البته همینش هم باید سریع درمان بشه.خدا کنه که هیچ بچه ای بیمار نشه،اونایی هم که هستن هر چه زودتر خوب خوب بشن،دختر منم میون اونها...🌼🤲🏻🌼

فعلاً شربت و اسپری داره هر روز،در کنارش هم چیزایی که براش خوبه و دمنوش و ...میدم،توکل به خدا.

توصیه های دوستان رو هم سعی میکنم حتماً انجام بدم.

هر که را اسرار حق آموختند،مهر کردند و دهانش دوختند

سلام برنامم برا امروز 

حموم برم 

موهام اتو کنم 

صبحانه 

ظرفشویی رو روشن کنم و ظرفا رو بچینم توش 

چند تیکه ظرف با دست بشورم 

پذیرایی مرتب بشه 

برم یه شهر نزدیکمون مرکز خریداش دور بزنیم  بازار ساحلی داره جمعه ها بازه  شاید یه بوت خریدم 

اشپزخونه مرتب بشه 

ابچکون خالی بشه 

امروز برم عقد عموی شوهرم تو محضره قبلا می خواستن جشن بگیرن که خدا رو شکر با یه محضر سرشو هم اوردن  

لباس خشک ها تا زده بشه 

ارایش کنم  برا جشن 

اینا تا عصره دیگه عصر به بعد برنامه ندارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام من امروز ساعت ۱۰ بیدار شدم خونه رو مرتب کردم جارو برقی زدم جای پسرم و لباس هاشو عوض کردم شیرشو ...

عزیزم خدا قوت بهت میگم🌸

پسر من 24 ساعت لج و نق و گریه داره، کل انرژی روزمو میگیره و نمیزاره هیچ کاری کنم حتی بقول شما آب میخوام بخورم باید با خودم ببرمش😥

وضعیت خونه من یوقتایی افتضاحه افتضاح میشه ولی خب این روزا هم میگذره✨

عزیزم خدا قوت بهت میگم🌸پسر من 24 ساعت لج و نق و گریه داره، کل انرژی روزمو میگیره و نمیزاره هیچ کاری ...

فدات اره واقعا حتی برا کارهای ساده میمونم چ برسه چیزهایی ک دلم میخواد الان انقدر دلم میخواد باشگاه برم ولی نمیتونم ک 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
خوب من امروز یه عکسی از یکی از دوستام دیدم که من حسابی تو خودم فرو برد ۴۰ سالش بود و موهاشو خرگوشی ب ...

سلام عزیزم منم از پارسال با خودم عهد کردم که باید تغییر کنم ولی موفق نشدم یکم سخته ولی غیر ممکن نیست با خوندن پستت به خودم اومدم و به هدف هام 

موفق باشی‌دوست عزیز✨🌈

سلام دخترا خوبین؟ خوشین؟

من دو روز آخرهفته مهمون داشتم

اهم کارهای این دو روز:

🌱قبل از اومدن مهمونا، نظافت کلی خونه شامل گردگیری، جاروبرقی، شستن سرویس، مرتب کردن خونه و خالی کردن آبچکون و. .. 

☘قرمه سبزی، ماکارانی، فرنی پختم😋 

🌱حموم رفتم بلکه بعد از دو هفته نمازخون بشم ولی نشدم روز بعد دوباره رفتم😬 

☘پذیرایی کردم و بردم و آوردم... 

🌱بعد مهمون داری یه کار خیلی مفید انجام دادم، یه قورباغه زشت، یه غول بیابونی اصلا..😅

آقا راه پله خونه ما بشددددت بهم ریخته شده بود نگم بهتون که از پارسال تا حالا میخواستم مرتب کنم ولی ازش میترسیدم😂 دیگه دیروز حسااابی مرتب شد و بعدش هی چندبار رفتم به تماشای تمیزیش نشستم😅

نمیدونید چقدر حالمو خوب کرد نامرتب بودن اونجا اصلا انگار رو گردن من سنگینی میکرد خداروشکر تمیز شد😊

علت این حجم انباشتگیش هم اینه که ما تو خونه کمد دیواری نداریم درواقع یه کمد فوق کوچیک داریم که چیز زیادی توش جا نمیشه، انباری هم نداریم و از راه پله به عنوان کمد و انباری استفاده میکنیم 

روز و روزگارتون خوش💓

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام دیروزم

حموم برم ✅️

موهام اتو کنم ✅️

صبحانه ✅️

ظرفشویی رو روشن کنم و ظرفا رو بچینم توش ✅️

چند تیکه ظرف با دست بشورم ✅️

پذیرایی مرتب بشه ✅️

برم یه شهر نزدیکمون مرکز خریداش دور بزنیم  بازار ساحلی داره جمعه ها بازه  شاید یه بوت خریدم ✅️

اشپزخونه مرتب بشه ✅️

ابچکون خالی بشه ❌️

امروز برم عقد عموی شوهرم ✅️

لباس خشک ها تا زده بشه ❌️

ارایش کنم  برا جشن ✅️

جانبی

شام پختم و بردم و اوردم

سردرد داشتم زود خوابیدم

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
حواسم بهت هست آذر بانو خانم😶‍🌫️😶‍🌫️ کمرنگ شدیگزارشای آرامش بخشتم که دیگه نمیاری پیش ما❤️❤️

شرمنده تون   

فرصت نوشتن ندارم فقط گاهی وقت میکنم بیام بخونم.

ولی قلبم همیشه پیش شماست.

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

فعلا زندگی من از اون نظم سابق خارج شده ،پهلو در آوردم مثل دسته قابلمه😅

خیلی دوست دارم دوباره مرتب اینجا بیام.الانم زنگ تفریحه چند لحظه فرصت شد.

خونه که اصلا فرصت ندارم

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

سلام من دیروز احاق گاز برق انداختم 

سینک سابیدم 

لیوان ها قوری بشقاب هارو ریختم تو اب وایتکس 

اضافه اب وایتکس ریختم تو حموم دستشویی

جاروبرقی کشیدم 

لباسشویی زدم پهن کردم ناهار از بیرون بود ظرف نداشتیم شام هم خونه پدرشوهرم بودیم 

امروز جارو برقی زدم 

لباس خشک هارو تا کردم 

خونه رو گردگیری کردم

بالکن جارو زدم

ناهار گزاشتم تا اینجا بقیشم شام بزارم ظرف های ناهار شام بشورم شاید ی سر برم بیرون حموم بریم همگی فعلا اینا یادم میاد

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم

سلام دوستای گلم، خوبین؟

2:45 از سر کار برگشتم

🌱ناهار خوردیم

☘لباسشویی زدم

🌱نماز خوندم

☘ دخترکم خیلی خسته شده بود زودی خوابید

🌱پاشدم سرویسو شستم

☘چای گذاشتم

🌱لباسا رو پهن کردم

☘دور خونه رو جمع و جور کردم

🌱آبچکون و آشپزخونه رو مرتب کردم

☘سوپ شلغم گذاشتم

🌱یه مقدار ظرف جمع شد که گذاشتم برای آخر شب الان چای ریختم و کتاب دست گرفتم و هییییچی دیگه آخییییش😊

💓بفرمایید چای و کتاب😍

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...