2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043630 بازدید | 88179 پست
خواهش میکنم دوست مهربون🌹 بله من وقتی این تاپیکو دیدم مدت زیادی از تشکیلش نگذشته بود و از اول خوندم ...

آخی چه جالب😍

چقدر ریشه های شما تو این تاپیک عمیقه

من که واقعا خدارو شکر میکنم با اینجا آشنا شدم. برام نیرو محرکه بسیار خوبی شده. چقدر همتونو دوست دارم، ایشالا تک تکتون سلامت باشید و زندگیاتون بر وفق مرادتون باشه 🙏💓

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه

اینجا همچنان رحمت خدا در حال باریدنه، خدا رو به اندازه تک تک قطرات بارونش شکر

ساعت ۶ و نیم بیدار شدم

صبحونه آماده کردم

یک عالمه ظرف شستم

اجاق رو تمیز کردم

سینک رو شستم و خشک کردم

دم در هال رو شستم

زباله ها رو بردم بیرون

خونه رو مرتب کردم

ساعت ۸ رفتم سر همون کار سه روزه

کار زیادی نبود، بخاطر همین فرصت پیش اومد کمی درس خوندم

ساعت ۵ و نیم برگشتم خونه

لباسای خشک شده رو تا زدم رفتن کمد

چای دم کردم

شام آماده کردم و خوردیم

ظرف شستم

کار صدف انجام دادم

دوش گرفتم

صد صلوات و یک صفحه قران هدیه به پدرم که به شدت دلتنگشم

شب و عاقبت همگی 🌹

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=269669515]خیلی سخته مریضی بچها 🥴  داغون کننده ست اصن ! ان شاءالله سبک باشه مریضیش و تا ...

مرسی عزیزم 

خدای من ! چقدر سخته هنوز چسبونکه 🤒

یعنی اون یواشکی تو اتاق نشستنه رو  با عمق جان درک میکنم 💓

امیدوارم چسبِ دختر من تا اونموقع کار نکنه دیگه 😬

یکم مستقل تر شه

" اللهم عجل لولیک الفرج " 

سلام به همه 

من صبح پاشدم و هنوز صبحانه نخورده خورشتم رو گذاشتم 

بعد صبحانه و چای رو اوردم و ظرف هاش شسته شد 

شلغم گذاشتم بپزه رو بخاری 

یه دور لباس انداختم تو ماشین 

لباس های نی نی رو تا کردم گذاشتم سر جاش 

همسرم کلاس شاد داشت و وقتی کلاس داره ما بدبختیم 🤧

باید نی نی ساکت باشه منم حرف نزنم خیلی تو محلی که داره فیلم میگیره نریم کلا و زندگیمون واسه یه مدتی تعطیل میشه

اخرای کلاس همسرم گشنش شد و رضایت داد ماهم به زندگی برگردیم و سفره انداختیم بینشم هی ویس میداد و گوش میکرد هیچی نفهمیدیم از غذا 

ظرف ها شسته شد و همسرم سفره رو جمع کرد و یکم نی نی رو بغل کرد تا منم استراحت کنم 

شام انچه گذشت داشتیم یکم ماکارانی و کباب مونده بود گاز رو تمیز کردم 

شب موقع شام مادر همسرم اومد نی نی رو ببینه که جون نی نی داشت میخوابید بد بخواب شو و فعلا به بد بختی خوابوندمش

ظرف ها رو شستم

گاز و اپن و روی کابینت هم تمیز شده 

این دندون درد اما من و ول نکرده🤕

فردا وقت دکتر دارم برام دعا کنید سخت نباشه 

خدا خیر نده یک دکتری که قبلا رفتم دندونم رو ترمیم کرد ۲ تا بی حسی زد و من بی حس نشدم ولی باورنکرد و کارشو شروع کرد فقط من جیغ میزدم و تا چند روز سردرد بودم از اون موقع فوبیا دارم از دندون پزشکی و با بدبختی همسرم میبرتم🥲

ببخشید زیاد حرف زدم شب همه خوش 

یاعلی

دختر باهوش باش

جوري رفتار كن که انگار هيچ كاري نميكنيا، اما مخفيانه براي آرزوهات بجنگ!!!

🌱نمازها+ذکر روز+قرآن +مرور لغات زبان+درس

❄️ناشتا آب ولرم

❄️بقیه نمایشنامه  «یک شب با شیطان» گوش دادم

❄️نرمش+70تا شنا

❄️رسیدگی‌های شخصی

❄️خلوت کردن جالباسی(شوفاژ اتاقها را خاموش کردیم همه به هال منتقل شدیم یه گوشه پنهان یک جالباسی ایستا گذاشتیم برای لباس‌های سرکار که موقع پوشیدن گرم باشن)

❄️شربت زرشک و انار درست کردم(احساس سنگینی دارم، بشوره ببره)

❄️نظافت آشپزخانه(چند بار ظرف شسته شد+چند بار گاز تمیز شد+جارو+دستمال کشیدن کابینتها....) 

❄️شام+نهار فردا

❄️آماده کردن میان وعده برای فردای دخترم

❄️به مینا رسیدگی شد+سرویس شسته شد

❄️یکسری لباس خشک جمع شد

❄️تعدادی لباس نشسته داریم که فعلا تمیزی قسمتشون نیست

❄️روتین آخرشب(سینک خالی+زباله ها بیرون+مسواک.....)

❄️ کیسه پر آب گرم کردم بذارم زیر پام (اینقد خوابم میاد که چشمام به زور بازن بعدا میام میخونم تون) 

💚خدایا

خودت از اون نگاه ها که حواسمون نیست؛به زندگیمون بنداز..

شاد باشید

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه اینجا همچنان رحمت خدا در حال باریدنه، خدا رو به اندازه تک تک ق ...

خداوند رحمت کنه پدر عزیزتون رو خزان جون 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
خواهش میکنم دوست مهربون🌹 بله من وقتی این تاپیکو دیدم مدت زیادی از تشکیلش نگذشته بود و از اول خوندم ...

وای ماشاءالله عجب صبری داشتین این همه مدت بدون عکس العمل خوندین 

من اصلا نمیتونم ساکت بمونم 😅

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

عزیزم چه حس قشنگی داشت کامنتتون🥰🥰🥰🥰🥰. 

انشالله که دوستان همه زندگی خوب و ارومی داشته باشن و اینجا بمونن و موفقیتهامون و حال خوبمون رو با هم تشدید کنیم😍😍🥰🥰

سلام دوستان 

من خواستم تجربه ام به اشتراک بزارم.زکات 😁😁

پسرم یک ماه تمام دارو مصرف کرد باور کنین دیگه خیلی نگران بودم زحمت کشیدین تجربه هاتون گفتین 

من پرتغال و نارنگی و شیر رو حذف کردم 

دو روز شکر تیغال با عسل بهش دادم 

و اینکه پسرم یه بالش لایکو داشت که باهاش بازی می‌کرد و الیاف اش درمی‌آورد 

اونم عوض کردم 

امشب پاک پاکه😁😁😁

خدایا شکرت

مواظب خودتون باشید

دختر باهوش باش جوري رفتار كن که انگار هيچ كاري نميكني ا، اما مخفيانه براي آرزوهات بجنگ!!! 🌱نمازه ...

خداقوت آذر بانوجان

چقدر جمله ابتدایی گزارشتون تامل برانگیز بود. خودتون چقدر این موضوع رو رعایت میکنید؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
     مگراینکه تا قبل از یک بهمن، منو با خوشمزه هاتون وسوسه کنین که بیام پست بذا ...

باسلام، (حس حسادت نیمه شبی) قربونت یه چیزی هم ازمن یادبگیرمثلاتنبلی، مدل لاک پشتی انجام کارها، شکموبودن وخستگی مزمن واینکه برنامه ریزی میکنم، من می ریزم برنامه میمونه    

سلام به همگی
و اما گزارش من؛
☘امروز سرکار نرفتم چون شب قبل دخترم خیلی سرفه میکرد و تا صبح چندبار بلند شد سرفه و گریه.. 
🌱صبح همون ساعت همیشگی بیدار شدم. زود بود دلم میخواست بیشتر بخوابم ولی خوابم نمیومد ازطرفی بخاطر بدخوابی شب قبل کسل بودم خلاصه تا 9 یه کم چرخیدم، صبحونه خوردم و بعد دوباره تا 10:30 با دخترم خوابیدیم
☘بعد از اون اول صبحونه دخترمو دادم
🌱مرغ گذاشتم برای ناهار
☘باهم رفتیم پارک که حدودا 1/5 ساعت طول کشید
🌱با کلی لباس کثیف برگشتیم خونه، سریع بهش سوپ دادم که گرم شه ولی خب دو سه قاشق بیشتر نخورد
☘برنج آبکش کردم
🌱همسر اومد ناهار خوردیم و جمع کردم
☘بشدت احساس خستگی داشتم، دو ساعتی خوابیدم
(کلا این چند روزه خیلی احساس خستگی میکنم و سرعتم تو انجام کارهای خونه واقعا کند شده😕)
🌱بعدش لباس های دخترمو با دست لکه گیری کردم و بعد ریختم لباسشویی
☘شلغم گذاشتم بپزه
🌱آبمیوه گرفتم
☘هال و اتاق ها رو مرتب کردم
🌱سرویس بهداشای رو شستم
☘داروهای دختری رو دادم و در کمال خستگی خوابیدم
اینـموقع دارم گزارش میدم چون دختر کوچولوم باز با سرفه از خواب بیدار شد تازه خوابید 😢
خدایا همه بیماران رو لباس عافیت بپوشان🙏

وااااای خدیجه بانووو 😃😃  چقدددر زییبا 🥰🥰🥰 ( آخ جون پس منم از قبل میشناسید 😅😎😅)  ...

عزیزم شرمنده ام میکنید با این همه لطفی که نسبت به من دارید😊😘😘

بله این افتخارو داشتم که باهاتون اشنا بشم🤩😍

خدا شما رو هم حفظ کنه ان شاءالله🤲

مدیریت!!! اونم در محضر این همه استاد،غیرممکنه ،ان شاءالله خود رانا خانم یه روز پرقدرت برمیگردن

منم ایموجی گذاشتنو دوست دارم و به نظرم بعضی جاها به رسوندن بهتر مطلب کمک میکنه🤗

آخی چه جالب😍 چقدر ریشه های شما تو این تاپیک عمیقه من که واقعا خدارو شکر میکنم با اینجا آشنا شدم. ...

نیرو محرکه بودن تاپیک✅✅✅

خوشحالم که اینجایید و ممنون بابت دعاهای قشنگتون 🌹

همچنین برای شما ان شاءالله🤲