خوووش اومدی دیانای عششق 😘
یکی شَم من بِاضافم :
منم کباب تابه مدل سوسن جون میپزم
فقط گاهی
یه سس اینجوری میریزم روی کبابها شاید شماهم دوست داشته باشید عشقا
گوجه ی رنده شده + یه کوچولو روغن + یذره رب + آبلیمو بمقدار دلخواه مثلا دویا سه قاشق غ خوری + نمک و فلفل
اینو گاهی جدا میزارم یخورده سرخ شه یا نمی دونم همون جا بیفته
بعد میریزم روی کاباب ها
یا اینکه اگر از روزای تنبلم باشه
یه ۱۵ مین قبل از پخته شدن کامل کباب ها
همینجوری بی سُرخ اضافَش میکنم روی کبابها و میزارم همونجوری بپزن بهمراه هم
و اینکه من همون کباب های سوسن رو از اول مثل کتلت جدا جدا نمیچینم تو تابه 😑
مواد ورز داده شده رو کااامل میپهنم تو یه قابلمه ی سایز کوچیک یا همون تابه بطوری که ضخامتش در یک سانت و نیم اینا باشه
بعد همون ابتدا قبل پخت مدل پیتزا روش خط میندازم و جدا جدا میشن
و وقتی که میپزن کاباب های مثلثی شکل رو براحتی میشه برگردوند که اونورش هم بپزه
بعد سسه رو که گفتم میریزم و میزارم جا بیفته
و یک شکل مجلسی طوور بخودش میگیره که بیا و ببین 😃
ولی من اونهمه هی وسط های پخت و اینا آب اضافیدن رو الان از سوسن جون یاد گرفتم بلد نبودم و همیشه نگران پخت کامل داخل کاباب ها بودم 👌
ایولا سوسنی مررسی دمت گررم
روش خدیجه بانو جان هم که قطعا باید امتحان کنیم فک کنم خیلی استقبال بشه 😋
دخترااا بازم از آشپزیاتون بگید لطفا بشدت خریداریم
آویین جووون شماهم که منو تون رو میگید من بشدت لذت میبرم 😊 و همینطور یاد میگیرم 😘