2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044352 بازدید | 88227 پست
زههههههههههههرایِ جاااااان  بینهایتِ بینهایت برای پیشرفت هات ذوق مرگمممممم 💖 از قبلِ خرابیِ س ...

ممنوووووونم🥰🥰🥰🥰🥰،  رومینای قشنگ و مهربونم. حس قشششششنگت کامل بهم منتقل شد😍😍😍😍. 

نمیدونم چرا این شرکته پیگیر من نشد،  فک کنم خودشو در حد من نمیدید😎😂😂😂.  دیگه زنگ نزدن😜😎.(اینم پیامدهای گشتن با شهرزاد😊😁). انشالله هر چی خیر باشه همون پیش بیاد. 

و بسیااااار خوشحالم که باباجونت بهترن، انشالله روز به روز حال شون چه جسمی چه روحی بهتر و بهتر بشه🥰🥰🥰🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله 😍😍 ولی فکوری تا خونه ما خیلی راهه ها  تنبل خانم جوری گفتی اون سر شهر که فکر ...

از زاویه ای که من دارم کل وکیل و اباد و ضمایمش چه از سمت پیروزی و فکوری،  چه از سمت معلم و دانشجو،  همشون میشه انور شهر😁😁. اخه من خودم خیلی اینور شهرم😊. 

سلام من دوباره امروز دخترا رو بردم دکتر حلما تک و نوک تب می‌کنه جالبه دکتر گفت بدناشون عفونت نداره

ی سری دارو داد دوباره تصمیم گرفتم ی چند روز تا ۳شنبه که از عمل بیام ایشالا مهد نفرستم شاید النا بهتر بشه 

هرچی به روز عمل نزدیک میشم استرس بیشتر میشه خدااااا 

خیلی از درد بعدش میترسم خیلییی از ی طرف دلم شور بچه ها رو میزنه

همیشه یکی از آرزوهام رفتن بود ولی نشد و نمی‌شود.ان شاءالله همیشه براتون بهترین ها اتفاق بیفته

ممنونم انشالله برای شما هم اتفاقای خوبی بیفته

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
موفق باشی من تازه به گروه پیوستم برنامتون چیه بسلامتی باشه ایشالا با موفقیت ارزو می کنم برات کجا میر ...

ممنونم خوش اومدی 

انشالله میرم المان فرانکفورت 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
سلام من دوباره امروز دخترا رو بردم دکتر حلما تک و نوک تب می‌کنه جالبه دکتر گفت بدناشون عفونت نداره ...

عزیزم توکلت به خدا باشه من چند بار عمل شدم با ی امپول بیهوشی اصلا ادم متوجه نمیشع یخورده دردش بعد عمل هست 

شما ایرانی هستین پورفایلتون 

ن افغانستانی هستم 

زههههههههههههرایِ جاااااان  بینهایتِ بینهایت برای پیشرفت هات ذوق مرگمممممم 💖 از قبلِ خرابیِ س ...

ان شاالله هر چه زودتر سلامتیشون رو بدست بیارن و همه خانواده از وجودشون لذت ببرید 

براشون صلوات و حمد میخونم 

🖤🖤🖤🖤
تو این گیر و دار بعد از سه روز مریضی و مهد نرفتن پسرم   روزی که میخاست بره گفته بودن صبحا ...

چه قشنگه

میشه منم به فرزندی قبول کنی!!!

این نیز بگذرد...