سلام خواهریا . خوبین .
بعد مدت ها یه گزارش بدم
بیداری ساعت 6 آقا یاسین بیدار کردم صبحونه آماده کردم و خورد و بدرقه شد دیروز یه جوجه خریده بود بردم توی حیاط و یکم مراقبش بودم و دوباره برگردوندم داخل قفسش . لیوانای چای دیشب و یکم ظرف بود شستم.
گوشت گزاشتم برای نهار بپزه
سیاهدانه و عسل ناشتای همسری دادم .
لباسشویی روشن کردم شروع کردم به شستن لباس در این وسطا یکم گلدوزی کردم و یه کلاس هم داشتم که برگزار نشد و پیگیرش بودم .
دوتا پسرا و اقای همسر بیدار شدن و صبحونه اماده کردم خوردیم
ظرفاشو شستم . ادامه آبکشی لباسا 🤕
ده دور لباس ماشین شست و من اب کشیدم و پهن کردم 😓 امیدوارم تا شهریور بتونیم اتوماتیک بخریم 😍
دادن میوه و کمک به اقای همسر برای اماده شدن و رفتن به محل کارش اعم اتو کردن لباس و ...
امدن اقا یاسین و نهارش
امدن مادر و گپ زدن باهاش و جو و جور کردن هال و پذیرایی
بعد خوابم اومد و چون شبش پنج ساعت خوابیده بودم گرفتم خوابیدم از ساعت 2 تا 5
بعد بیداری همسرم امده بودن و ناهاشون دادم و ظرفارو شستم و شروع کردن به جارو زدن .
هال و آشپزخونه جارو کشیدم
گاز پاک شد . سینک خالی .
حمام شسته شد
یه عالمه لباس از رو بند جم کردم و تا کردنیا تا شد و آویزونیا اویزون 😬 سخت ترین کار . برای اولین بار زود انجام دادم 😀
بعد خواهر شوهرم اومدن در مورد یه کاری راهنمایی خواستن و باز زودی رفتن.
ساعت 8 و نیم . مامانم و عروسم اومدن و بعد برادرشوهرم و .........خلاصه مهمون اومد و ازشون پذیرایی شد و کلی لیوان کثیف شد یه دور چایی دادم و لیواناشو شستم .ولی باز برادرم شیر خریده بود و باز لیوانا کثیف و نشستیم و کپ زدیم و تا رفتن 10 و نیم شد و شام هیچی اماده نکرده بودم املت درست کردم پسرا خوردن و میدوه دادم بهشون و خوابیدن .
الانم سینک پر لیوانه میزارم برای فردا الان خوابم میاد .
شام همسرم هم بدم از ابگوشتای ناهار براش یکم نگهداشتم .
از دیروزه به این فکر میکنم که کاش میشد به نزدیکام میگفتیم بعد مغرب نیان خونمون و ناراحت نشن
اما چجوری نمیدونم حتی روم نمیشه به همسرم بگم که چنین تصمیمی دارم 🤐
اخه شب قبلش تصمیم داشتم 9 و نیم خاموشی بزنم که ساعت 9 شب برای اولین بار خالم با شوهرش امد وتا 10 و نیم موندن
و این قضیه خیلی رو مخمه که ساعت خوابمون تنظیم نیست یاسین جان که 12 میخوابه 6 بیدار میشه و ظهرام نمیخوابه براش خیلی نگرانم 😢
اکه پیشنهادی برای این قضیه دارید خوشحال میشم بگید 😘😘😘
شب خوش
التماس دعا