2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043433 بازدید | 88177 پست
سلام عزیزم  ممنون خوبیم شکر خدا . تو خوبی مهربون ؟ میثم کوچولوی ما هم رفلاکس داره و بی قرار . ...

خداروشکر که خوبین

اره قربونت منم خوبم 

جاان دلم.،.. از طرف منم بچلونش     

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
قربونت😍من انشالله تو خونه جدید تفکیک میگیرم برا زیر سینک،تو این چندسال تفکیک انجام دادم اما تو چندت ...

چه خوووووب 

ان شاللللله 

عملیش کردی عکس یادت نره 

منم حس خوبی گرفتم ازت انقدی که تصمیمم جدی شده و ان شالله به همین زودیا عملیش میکنم

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله شما که از همه چیز سر درمیارید  بعد فقط این سطل مخصوصابخریم حله یا قلق خاصی داره؟؟

نه خواهش میکنم لطف و بزرگواری شماست نسبت به من،توی تخلیه اش هم مثلا در بازه زمانی خاصی انجام اش بدید بسته به سایز سطل تون،پیچیده نیست معمولا دستوالعمل هم کنارش میذارن

سلام خواهریا . خوبین . 

بعد مدت ها یه گزارش بدم 

بیداری ساعت 6 آقا یاسین بیدار کردم صبحونه آماده کردم و خورد و بدرقه شد دیروز یه جوجه خریده بود بردم توی حیاط و یکم مراقبش بودم و دوباره برگردوندم داخل قفسش . لیوانای چای دیشب و یکم ظرف بود شستم. 

گوشت گزاشتم برای نهار بپزه 

سیاهدانه و عسل ناشتای همسری دادم . 

لباسشویی روشن کردم شروع کردم به شستن لباس در این وسطا یکم گلدوزی کردم و یه کلاس هم داشتم که برگزار نشد و پیگیرش بودم . 

دوتا پسرا و اقای همسر بیدار شدن و صبحونه اماده کردم خوردیم 

ظرفاشو شستم . ادامه آبکشی لباسا 🤕

ده دور لباس ماشین شست و من اب کشیدم و پهن کردم 😓 امیدوارم تا شهریور بتونیم اتوماتیک بخریم 😍

دادن میوه و کمک به اقای همسر برای اماده شدن و رفتن به محل کارش اعم اتو کردن لباس و ...

امدن اقا یاسین و نهارش  

امدن مادر و گپ زدن باهاش و جو و جور کردن هال و پذیرایی 

بعد خوابم اومد و چون شبش پنج ساعت خوابیده بودم گرفتم خوابیدم از ساعت 2 تا 5

بعد بیداری همسرم امده بودن و ناهاشون دادم و ظرفارو شستم و شروع کردن به جارو زدن . 

هال و آشپزخونه جارو کشیدم 

گاز پاک شد . سینک خالی . 

حمام شسته شد 

یه عالمه لباس از رو بند جم کردم و تا کردنیا تا شد و آویزونیا اویزون 😬 سخت ترین کار . برای اولین بار زود انجام دادم 😀

بعد خواهر شوهرم اومدن در مورد یه کاری راهنمایی خواستن و باز زودی رفتن. 

ساعت 8 و نیم . مامانم و عروسم اومدن و بعد برادرشوهرم و .........خلاصه مهمون اومد و ازشون پذیرایی شد و کلی لیوان کثیف شد یه دور چایی دادم و لیواناشو شستم .ولی باز برادرم شیر خریده بود و باز لیوانا کثیف و نشستیم و کپ زدیم و تا رفتن 10 و نیم شد و شام هیچی اماده نکرده بودم املت درست کردم پسرا خوردن و میدوه دادم بهشون و خوابیدن . 

الانم سینک پر لیوانه میزارم برای فردا الان خوابم میاد . 

شام همسرم هم بدم از ابگوشتای ناهار براش یکم نگهداشتم . 

از دیروزه به این فکر میکنم که کاش میشد به نزدیکام میگفتیم بعد مغرب نیان خونمون و ناراحت نشن 

اما چجوری نمیدونم حتی روم نمیشه به همسرم بگم که چنین تصمیمی دارم 🤐

اخه شب قبلش تصمیم داشتم 9 و نیم خاموشی بزنم که  ساعت 9 شب برای اولین بار  خالم با شوهرش امد وتا 10 و نیم موندن 

و این قضیه خیلی رو مخمه که ساعت خوابمون تنظیم نیست یاسین جان که 12 میخوابه 6 بیدار میشه و ظهرام نمیخوابه براش خیلی نگرانم 😢

اکه پیشنهادی برای این قضیه دارید خوشحال میشم بگید 😘😘😘

شب خوش 

التماس دعا 

🖤🖤🖤🖤
سلام خواهریا . خوبین .  بعد مدت ها یه گزارش بدم  بیداری ساعت 6 آقا یاسین بیدار کردم ص ...

سلام. به نظر  من میتونید شام بچه ها رو زودتر بدین که همون 9 بخوابن ، مهمون که بیاد متوجه بشه بچه ها خوابن شاید زودتر برن و به مرور برنامه زندگی شما دستشون میاد. 

سلام دوستان 

برنامه امروزم 

رفتن به مهدکودک دخترم 

سوزندوزی کنم

کارای خیاطی رو به اتمام برسونم 

روتین پوست 

گاز پاک کنم 

شستن ظروف 

جارو کردن اتاق 

عوض کردن خاک گلدون پتوس 

خرید پارچه مشکی برای بلوز 

مرتب کردن ابروها 

گردگیری خونه 

کوتاه کردن ناخن هام 

همه شون شکسته 

چهارشنبه وقت گرفتم برای کاشت نمیدونم کاشت کنم یا نه 🥺⁉️

آخر شب میام گزارش کامل را تیک زده میزارم 

سلام به همگی گزارش دو روزه بدم و برم

یکشنبه صبح ۶بیدار شدم قرمه سبزی گذاشتم برای ناهار و شام میخوام از این به بعد غذاهایی که میشه زیاد درست کرد دو وعده درست کنم که همش مشغول آشپزی نباشم

بچه هارو بیدار کردم رفتن مهد و مدرسه خودمم یکم خونه رو جمع کردم لباسها و ظرفهارو شستم رفتم دنبال بچه ها 

ناهار خوردیم و دخترم رفت کلاس منم رفتم باشگاه بعد باهاش درس‌هاش رو دوره کردم امتحان ترمشون شروع شده هر روز باهاش درس کار می‌کنم

اومدم دوش گرفتم و شام خوردیم و ظرفهارو شستم

دوشنبه هم از صبح سردرد داشتم با اینکه بعداز ظهر خوابیدم خوب نشد که نشد فقط غذا پختم و با دخترم درس‌هاش دوره شد همین😕

ولی امروز صبح پاشدم سرم خوب شد شروع کردم آشپز خونه ترکیده رو با کمک دختر کوچیکه تمیز کردم

کفش تمیز شد روی کابینتها وایتکس زدم 

گازهام تمیز شد ظرفهارو هم گذاشتم ظرفشویی پر بشه روشن کنم 

هر چی قابلمه بود شستم

لباس خشکها هم جمع شد رفت سرجاش

ناهارم عدس پلو گذاشتم 

عزیزم من از یه کارشناس شنیدم که بهتره غذا رو جوری درست کنی که اضافه نیاد بخواین مجدد گرم کنید.چون خاصیتشو از دست میده. ببخشید گفتم شاید اطلاع نداشته باشین.جسارت نشده باشه.

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
انشالله💖دو ماه دیگه میرم خونه جدید و سعی میکنم یادم بمونه برات بفرستم حتما😁

ان شاللله عزیزم 

به خوشی بری

سلام خواهریا . خوبین .  بعد مدت ها یه گزارش بدم  بیداری ساعت 6 آقا یاسین بیدار کردم ص ...

میتونی همسرتو بهونه کنی که دکترش گفته باید سرشب بخوابه احتیاج داره به استراحت بیشتر...

یه چی سرهم کن بگو اصلنم عذاب وجدان نگیری که ناراحت میشناااا