2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043627 بازدید | 88179 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2174743/مینیمالیست-شدن-یعنی-چی

ممنونم 💞 

رفتم خوندمش    خوب با این اوصاف من یک مینیمالیست محسوب میشم   😁    

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام .‌منم این عید خیلی کار کردم تا امروز . از خونه داری بدم میاد .  کلا میگم ادم باید یه هدف ...

منم خوشم نمیاد از خونه داری ولی وقتی با برنامه انجامش بدی،تلخیش کمتر میشه🙈من عاشق اشپزی ام😍

منم خوشم نمیاد از خونه داری ولی وقتی با برنامه انجامش بدی،تلخیش کمتر میشه🙈من عاشق اشپزی ام😍

بنظر من بهتره عصر که میشه هر روز یه کاری انجام بدیم که بیشتر از نیم ساعت وقت نگیره.از صبح باید استفاده بهتری کنیم .

مثلاً من خودم اگه خواستم کار راه بندازم ترجیح میدم صبح تا ظهر  کار کنم  بعد عصر یه قسمت از خونه را تمیز کنم.تو یه روز بخوای کل خونه رو تمیز کنی هرچقدر هم لذتبخش باشه خسته میشیم خب.بمیرم الهی ما زنا باید همش کوه بکنیم😅

هفت سین من  

خیلی قشنگه سوسن خانوم اسمتون سوسن بود درسته 😶

راستی بابت راهنمایی تون‌' بیش فعالی ' خیلی ممنونم 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

برنامه دیروز 

از ۴ صبح راه افتادم برم افغانستان تا ۸ شب تو اتوبوس و توی راه بودم بماند ک بعضی ایرانی ها خیلی اذیتمون کردن رفتم مرز و برگشتم و تخت خوابیدم تا ۲ ظهر 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

@michkasali    کجایی یار قشنگوم عیدت مبارک ❤