2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043644 بازدید | 88179 پست

سلااام  ۱۴۰۱/۰۱/۰۶  اولین برنامم برا امسال به امید خدا 🌷

🐸زبان ۲ ساعت

🐸کتاب ۱ ساعت

🐸رژیم  ۱۴۰۰ کالری

🐸رسیدگی به پوست و مو

🐸چالش غذا بدون روغن

🐸چالش نیم ساعت استفاده از مجازی

هر روزه

مرتب کردن تخت و اتاقم

پختن نهار

شستن ظرفای نهار

باشگاه برم   اگه باز بود اگر نه یوگا انجام بدم

دوش بگیرم

مرتب کردن اشپزخونه  

مرتب کردن پذیرایی

جمع کردن ظرفای آبچکون

پختن شام

شستن ظرفای شام

گاز تمیز کنم

سطل زباله رو خالی کنم

دارو ها رو بخوریم

نمازام بخونم

امروز

برقی پذیرایی

تمرین رانندگی

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز پیش خالم تعریف میکرد می‌گفت یه دوستی داره که گفته چند ساله هرشب هر طور باشه ظرفام رو میشورم ...

صد درصد همینطوره من تا قبل بچه دارشدنم همینطور بودم اصلا عادتم شده بود تا ظرفا رو نمیشستم خونه وآشپزخونه رو مرتب نمیکردم خوابم نمیبرد.البته با یه دونه بچه هم همینطور بودم.ولی ازوقتی دختر دومم اضافه شده نمیتونم دیگه شام که میخوریم دیگه دوتاشون خسسسته خوابشون میاد باید برم بخوابونمشون بعدشم میترسم سروصدابشه بیدارشن.خیلی دوست دارم برگردم دوباره به اون برحه اززندگیم برگردم واقعا خیلی خوبه تو روایت هم داریم که شب ها ظرف کثیف وآشغال نباشه شیاطین جمع میشن.

سلام خانومای کدبانوی تمیییییز🤩👌 سال نو مبارک ماشالا به همه مون با این خونه تکونی ها من چندماه پ ...

تاپیکش کجاست ؟ادرسش بزار 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام خانومای کدبانوی تمیییییز🤩👌 سال نو مبارک ماشالا به همه مون با این خونه تکونی ها من چندماه پ ...

منم دقیقا همین تصمیم دارم که خونه همیشه تمیز باشه 

سلاااام سلااام  با تاخیر زیاد سال نو همتون مبارک 💃🏻🦋 انشالله امسال بهترین سال زندگیمون باش ...

هفت سین من 

سلاااام سلااام  با تاخیر زیاد سال نو همتون مبارک 💃🏻🦋 انشالله امسال بهترین سال زندگیمون باش ...

😍😍😍😍

صد درصد همینطوره من تا قبل بچه دارشدنم همینطور بودم اصلا عادتم شده بود تا ظرفا رو نمیشستم خونه وآشپز ...

ای بابا شما که خوبی

من در حالیکه دیشب واسه تون رفتم رو منبر شب با یه سینک پر ظرف خوابیدم😅 .خیلی عذاب وجدان گرفتم به شدت خوابم میومد و چند روزه دندونم درد میکنه اینه که شبا حالم گرفته میشه.به هرحال گاهی مشکل هست نمیشه 

حالا چندوقته یه ترفندی بستم برای خودم جواب داده شاید شماها نپسندین اما میگم

وقتی میبینم ظرفا زیادن و زورم میاد میگم شستن اینا پنج دق بیشتر کار نداره😎

بعد در حد همون پنج دقیقه وایمیستم چندتا لیوان استکان ...اول ظرفایی که چرب نیستن را میشورم.بعدش میرم سراغ یه کار دیگه .حالا گردگیری مرتب کردن یا اصلا میشینم هیچ کاری نمیکنم .دوباره میام بقیه شو میشورم یهو میبینم کلا ده دقیقه ای همه ظرفا جمع شد.بدون اینکه خسته بشم.اینطوری ذهنم رو گول میزنم که ظرف زیادی پای سینک نیست و زود شسته میشه

منم دقیقا همین تصمیم دارم که خونه همیشه تمیز باشه 

وای من که امسال با بچه ی نوپا پوستم کنده شد فقط وقتی خواب بود میتونستم یه کاری کنم 😄

نمیدونم شما هم همینطورید یا نه اما خونه تکونی عید همیشه برای من استرس زا بوده.حس میکنم وقتم کمه و کارها زیاد .اگه در طول سال چهار ماه یکبار یه خونه تکونی کوچولو داشته باشیم قطعا برای عید کارامون کمتره .

من شاید ده بار کارامو نوشتم و برانامه ریختم چه کار چه روزی انجام بشه اکثرش هم انجام شد اما در آخر بعضی کارا موند برای اینور سال😐روزای اول هم شکر خدا کسی نمیاد خونمون

اما یه عادت جدید پیدا کردم که برای هرکاری تایم بگیرم و امسال نه یعنی پارسال😁همین کارو کردم.دیدم نسبت به کارایی که تو خونه من انجام میشه خونه تکونیم کلا بیست ساعت زمان میبره.البته شستن پتو پرده...هرچیزی که کار ماشین یا خشک شویی هست را فاکتور گرفتم

ظرفای کابینت رو هم نمیشورم.چرا وقتی کم آبی هست باید ظرفایی که سال تا سال استفاده نمیشه را بشورم.تازه میبینم بقیه میشورن حرص هم میخورم.دلم میخواد آب سهمیه بندی بشه تا یه تنبیه برای اینجور آدما باشه

من فقط ظرفایی که نیاز به وایتکس داره و ته قابلمه هایی که سیاه شده را میشورم به اضافه در ظروف حبوبات و جاادویه ها...

سلام 

سال نو مبارک

بعد از چند سال به این تاپیک سرزدم و خوشحال شدم که فعال هست. البته نام کاربریم فراموش کرده بودم و مجدد ثبت نام کردم. ممنون میشم بفرمایید فعالیت این تاپیک در حال حاضر به چه صورت هست و آیا فرد خاصی مدیریتش میکنه ؟

خیلی دوست دارم بتونم مثل قبل به خونه و زندگی و البته ذهنم نظم بدم

سلام دوستای قشنگم، مسافرت ودیدوبازدیداتون بخیرو خوشی باشه انشالله، خداقوت به دوستانی که گزارش دادن روشروع کردن، سفره هاتونم بسیارزیبا قشنگن، سوسن جون هرجا طبیعت گردی رفتی عکس بذارقربونت   

سلام خانوم گلا روزتون بخیر

گزارش دیروز:

ظهر که بیدار شدم فهمیدم شب جلسه قرآن شوهرم خونه ماست.سریع حبوبات گذاشتم زود پز که آش رشته درست کنم براشون.بعد هم مشغول جاروی خونه ودستمال کردن آینه ها وشیشه هاشدم.یه عالمه هم پیاز داغ وسیرداغ درست کردم.ساعت ۵ بابچه ها اسنپ گرفتیم رفتیم خونه مامانم شدهرم خودش میوه شسته بود  وشیرینی وشربت گرفته بود وچیده بود آش هاروهم ظرف کرده و داده بود برده بودن.خونه رو هم تمیز کرده بود وظرفارم شسته بود.

خونه مامانم قرار بود خواهرم وداداشم هم بیان خورش به درست کردیم وساعت یک بود که رسیدیم خونه بچه ها خواب بودن.تا ساعت ۳باشوهرم فیلم دیدیم وتخمه خوردیم بعدم خوابیدیم.

گزارش امروز:صبح ساعت ۹ونیم بیدار شدیم با بچه ها غذاداشتیم برای ناهار برای همین خونه رو مرتب کردم وجانمازا وقرآن های جلسه دیروز رو سرجاشون چیدم .بعد ناهارهم بابچه هایه چرت زدم‌

بعد هم پاشدم خ نه رو جارو زدم ولباس شستم وشام هم ته چین درست کردم.الانم خونه تمیزه وشام آماده منتظرم شوهرم بیاد

روز خوش😇🥰

سلام .‌منم این عید خیلی کار کردم تا امروز .

از خونه داری بدم میاد . 

کلا میگم ادم باید یه هدف خاص و مهم در بیرون از خونه داشته باشه و بره دنبال اون. من این هدف رو ندارم کلا . 

بی انگیره و بی هدف و بی برنامه ام 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا