وای من که امسال با بچه ی نوپا پوستم کنده شد فقط وقتی خواب بود میتونستم یه کاری کنم 😄
نمیدونم شما هم همینطورید یا نه اما خونه تکونی عید همیشه برای من استرس زا بوده.حس میکنم وقتم کمه و کارها زیاد .اگه در طول سال چهار ماه یکبار یه خونه تکونی کوچولو داشته باشیم قطعا برای عید کارامون کمتره .
من شاید ده بار کارامو نوشتم و برانامه ریختم چه کار چه روزی انجام بشه اکثرش هم انجام شد اما در آخر بعضی کارا موند برای اینور سال😐روزای اول هم شکر خدا کسی نمیاد خونمون
اما یه عادت جدید پیدا کردم که برای هرکاری تایم بگیرم و امسال نه یعنی پارسال😁همین کارو کردم.دیدم نسبت به کارایی که تو خونه من انجام میشه خونه تکونیم کلا بیست ساعت زمان میبره.البته شستن پتو پرده...هرچیزی که کار ماشین یا خشک شویی هست را فاکتور گرفتم
ظرفای کابینت رو هم نمیشورم.چرا وقتی کم آبی هست باید ظرفایی که سال تا سال استفاده نمیشه را بشورم.تازه میبینم بقیه میشورن حرص هم میخورم.دلم میخواد آب سهمیه بندی بشه تا یه تنبیه برای اینجور آدما باشه
من فقط ظرفایی که نیاز به وایتکس داره و ته قابلمه هایی که سیاه شده را میشورم به اضافه در ظروف حبوبات و جاادویه ها...