2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2043640 بازدید | 88179 پست
سلام  سال نو مبارک بعد از چند سال به این تاپیک سرزدم و خوشحال شدم که فعال هست. البته نام کارب ...

سلام عزیزم عضویت دوباره مبارک

استارتر که چند سال پیش این تاپیک را زده و غیب شده. احتمالا الان روحش هم خبر نداره که اینجا پربارترین تاپیک سایت شده

اینه که همه میایم برای خودمون از برنامه های روزمره و اینکه چکار کنیم خونه هامون تمیزتر بشه حرف می‌زنیم. شما هم اگه ترفند خاصی تو خونه داری بلدی حتما بگو ماهم فیض ببریم 

سلام عزیزم عضویت دوباره مبارک  استارتر که چند سال پیش این تاپیک را زده و غیب شده. احتمالا الان ...

استارتر یک سال پیش اومدن تاپیک ورفتن ایشون کارمندهستن وقت نمیکنن بیان تاپیک  

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر یک سال پیش اومدن تاپیک ورفتن ایشون کارمندهستن وقت نمیکنن بیان تاپیک    

عهههههههه؟نمیدونستم آخه هنوز فرصت نکردم تاپیک را کامل بخونم .خب واکنشش چی بود وقتی دید تاپیکش آنقدر شلوغ شده؟

عهههههههه؟نمیدونستم آخه هنوز فرصت نکردم تاپیک را کامل بخونم .خب واکنشش چی بود وقتی دید تاپیکش آنقدر ...

اگه تاپیکا بخونید ایشون سالی یبار اومدن تاپیک ،اینا لطف خداوند مهربون میدونن ک تاپیکشون هنوز پابرجاست و باعث انگیزه گرفتن خیلیا شده 

هرجاهستن سالم وشادباشند

قامت ببندرعنای من!قامت ببندای قیامت قامت من!قامت ببندودمی دربرابردیدگانم بایست ای همه ایمان همه عشق همه خوبی!می دانی این روزهاچه می گذردبه سراپرده محبت تو؟دلم رامی گویم همان که بی تاب توست,همان که تک درختش خواستی که تنهااوباشدواسمانش تو!ای خوش ترین بهانه ماندن!ای ارزوی ارزوهایم,ای رضوان بهشت جاودانم!بیا!بیاومرابه خدمتی بگمار!بیابگواب عاشقی بردستت بریزم!بیابگوبخوان,بخوانم!بگوبگردبگردم بگوبمیر,بمیرم!اماای داغ توبردل!اگردربیداری نمی توانم بیابمت به خواب وخیالی هم ازتوقانعم!مگردررویاببینمت ای دست نیافتنی ترین نایافته!من اگرغرق گناهم بادلم که اکنده ازیادتوست چه می کنی!باچشم هایم که دریادریاگریسته است چه می کنی؟باسینه ام که شرحه شرحه زخمی فراق است چه خواهی کرد؟مگردرهجران دیگری سوخته ام؟!حسرتابرحسرت جاویدمن حسرت که دمی بی حسرت نزیستم!حسرت برروزگارجوانی که درغمت گذشت!نمی دانم اگردیدارت نصیبم نشوددلیلم برای زنده بودن چیست؟امامولایم ای همه امیدم!توامروزبهانه گریستنم هستی وفردابهانه بودنم!امامن نمی دانم بدون توکدام صراط مستقیم رابیابم!نگران ان جمعه ای هستم که دلم برای تونگیرد!می دانی انسانهادیرباورندوزودرنج واگرتوسراغم رانگیری می گویم اونیزمرافراموش کرده است مرادریاب پیش ازانکه ازدست بروم
💞💞💞💞

اگه تاپیکا بخونید ایشون سالی یبار اومدن تاپیک ،اینا لطف خداوند مهربون میدونن ک تاپیکشون هنوز پابرجاس ...

سلام چقد خوشحال شدم که سلامت هستند

ان شاالله هر جا هستند شاد و عاقبت بخیر باشن

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...
اگه تاپیکا بخونید ایشون سالی یبار اومدن تاپیک ،اینا لطف خداوند مهربون میدونن ک تاپیکشون هنوز پابرجاس ...

الهی آمین

واقعا اگر میدونستم اونطور نمیگفتم.همگی ببخشید اگر حرفم بد بود .منظوری نداشتم

فکر کنم قبلاً تا صفحه ۵۰ خوندم و دیگه وقت نشد . خیلی دوست دارم از اول بخونم .کلا  تاپیکهای قدیمی حرفاشون یه حال و هوای قشنگی داره .همه برای همدیگه خواهر بودن .الان که پر شده از اختلافات .تو غلط میگی من درست.پر از بحث و دعوا😔 بگذریم اینجا جاش نیست

یه تاپیک سیاست های موقر در مورد شوشو ها هست اونم قدیمیه من خیلی دوستش دارم کامل خوندم و همون کاربران بعدش یه تاپیک دیگه به اسم شطرنج زندگی زدن که اونم تازه دارم میخونم.اصلا یه جو خیلی دوست داشتنی داشتن برای خودشون.یکی از کاربرهاش هم به اسم هیلدا هنوز فعاله

ممنون با دعای شما دوستان . طبیعی هستم ان شاءالله. 

ان شاالله عزیزم باکمک امام زمان زایمان خوب و راحتی داشته باشی و فرزندت سالم بیاد توبغلت.

منو موقع زایمانت خیییلی دعا کن.خیلی محتاج دعاتم عزیزم

سلام گزارش امروز.صبح ساعت ۸:۳۰ بابچه ها بیدارشدم صبحانه خوردیم وچون خیلی خوابم میومد دوباره خوابیدیم بادخترا تا ساعت ۱۲:۳۰البته من تا۱:۳۰خوابیدم

بعدش بلندشدیم ناهار داشتیم دادن بچه ها خوزدن یکم خونه رو جمع وجور کردم.رختحواب هارو جمع کردم با دخترا رفتیم حموم.ساعت ۱۴:۳۰مامانم زنگ زدن وگفتن شب میخوان بیان خونمون خیییلی خوشحال شدم چون واقعا حوصله م سررفته بود خونه روتمیز کردم لباس هارو تاکردم گذاشتم سرجاش. جارو برقی زدم موهامو سشوار کردم.شام هم چلوگوشت درست کردم.ظرفارم شستم میوه شیرینی وآحیل هم چیدم.ساعت ۷ بود که اومدن شوهرم ساعتد۸:۳۰ خودشو رسوند.تا ساعت۱۱ هم بودن ورفتن.

راستی مامانم عیدی برام گوشکوب برقی آورد.یکی از آرزوهام بود وقصد داشتم بخرم خیلی حوشحال شدم😍

شب خوش

سلام برنامم برا امروز ۱۴۰۱/۰۱/۰۸

زبان   دو ساعت   کتاب خونه ‌‌

تمرین رانندگی

مهمونی برم شب

نهار درست کنم و ظرفا رو بشورم

اتاقم مرتب کنم

اتاق پسرم مرتب کنم

با پسرم درساش کار کنم  ۲ ساعت

حموم برم

به سر و صورتم پماد و لوسیون بزنم

امگا ۳ و ویتامین ای رو بخورم  

کتاب بخونم   نیم ساعت

پذیرایی رو مرتب نگه دارم  

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

دیروزم   رفتم    تمرین رانندگی 

کتاب خونه  زبان خوندم 

چند جا عید دیدنی رفتم 

روتین تمیزی خونه و نهار و شام و اینا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام گزارش امروز.صبح ساعت ۸:۳۰ بابچه ها بیدارشدم صبحانه خوردیم وچون خیلی خوابم میومد دوباره خوابیدیم ...

مبارکت باشه 💞💞