2777
2789

حس خوبی ندارم، خیلی زیاده. همین ده روز پیش یه شیشه خورده ، همینجوری رنگ به رو نداره، اینو واسه ی درمان سینوزیت مزمن داده. دکتر خون.

پارسال دکتر عفونی گفت آنتی بیوتیک فقط تب بالای سه روز و سرفه خشک طولانی!

این دکتر بخاطر خلط داخل حلق و دهن داده، همیشه بینیش کیپه، آلرژی داره....درمان خانگی جواب بده، کسی سراغ داره.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

منم دخترم سینوزیت داره از بس ترشح پشت حلق داره سرفه خشک میگیره و آسم خفیف گرفته بهش بده مخصوص ترشحات بینی و پشت حلقه خشک که شد دیگه نده اونارو داده تا مثل دختر من درگیر سرفه طولانی مدت نشه 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پسرموبردم دکترقبل ازمایه کوچولو ویزیت میکردبهش گفت چیزای یخچالی نبایدبخوری اگرم خواستی بدی هم دمای محیط باشه شال وکلاه کیپ وضخیم تاهواگرم بشه تاحدی صورتشومیپوشونی که چشماش دیده بشه فقط یه سری داروهم نوشت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دخترم سینوزیت داره از بس ترشح پشت حلق داره سرفه خشک میگیره و آسم خفیف گرفته بهش بده مخصوص ترشحات ...

آخه چرا سه شیشه!من هرجا نگاه میکنم دوزش با هپون یه شیشه کافیه. سه شیشه جونی میمونه براش؟!

آخه چرا سه شیشه!من هرجا نگاه میکنم دوزش با هپون یه شیشه کافیه. سه شیشه جونی میمونه براش؟!

برو شاید اشتباه ثبت دارو شده از منشی بپرس 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

پسرموبردم دکترقبل ازمایه کوچولو ویزیت میکردبهش گفت چیزای یخچالی نبایدبخوری اگرم خواستی بدی هم دمای م ...

خلط نداره؟!امسال که هوا گرمه، باز این بچه اینجوریه، کلاه و ماسک هم میزاره.

برو شاید اشتباه ثبت دارو شده از منشی بپرس

نه به خودم گفت باید سه شیشه بهش بدی تا دوره ش کامل بشه!!

نه به خودم گفت باید سه شیشه بهش بدی تا دوره ش کامل بشه!!

خب بده کامل عفونتو خشک میکنه  و برنمیگرده دوباره اون دکتره کارشو بلده

خب بده کامل عفونتو خشک میکنه و برنمیگرده دوباره اون دکتره کارشو بلده

میگم که دکتر عفونی گفت لازم نیست!

این دکتر خون بود....اصلا گیجم، با یه شیشه هم خوب میشه. بعدهم من بردمش دکتر تا آنتی بیوتیک ندم وگرنه که دیگه ویزیت هم نمیدادم و کلی معطلی.

اگه درمان خانگی میخوای 

دود عنبر نسا رو بکشه به بینیش (هر چند بار که میتونه) یک هفته اینکارو کن، مطمئن باش جواب میگیری.. خیلی بهتر از این آنتی بیوتیک هاست که آب بدن رو خشک میکنن و بدن رو مقاوم