2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044773 بازدید | 88236 پست
وای پاییز من ورودی 84 پیام نور بودم  مهر وارد دانشگاه شدم و دی عقد کردم  خیییلی سخت بود ...

فقط آبان و اذر ۸۵    

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااممم دیانای با اراده ی خودمون 🤩  تبریک میگم بهت بابت پیشرفت هات عزیزم  غذای جدید ب ...

رومینااااااااااااااااا 

من انقد از دخترای قدیمی تاپیک تعریف مینیمال بودن و منظم بودنتو شنیدم که اصلا باورم نمیشه همچین آرزویی داشته باشی 

ممنونم مهربونم  

دياناهستم هر چه تبر زدی مرا زخم نشد !! جوانه شد  هرکجای ایرانی مراقب خودت باش .....
به چه عجب خانم از این ورا 😍😍 مبارک باشه قبولیت خانم زرنگ 😍😍 بعد اون دلایل که گفتی و کاربریم از ...

ممنونم ازت رفیق مهربون حسودم

رومینااااااااااااااااا  من انقد از دخترای قدیمی تاپیک تعریف مینیمال بودن و منظم بودنتو شنیدم ک ...

منم منم 

اینارو که میگه حس میکنم چون خیلی منظمه حتما یک کوچولو بی نظمی به چشمم میاد 

اصلا تو کتم نمیره رومینا و بی نظمی 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام چشممون روشن🥰🥰🥰 خیلی خوب کردی برگشتی عزیزم.  ندیده عاشق دوستت شدم عاشششششق ادمای م ...

سلام عزیزم 

اره واقعا زهرا جون 

ایشون گذشته سختی رو پشت سر گذاشتن ولیییییییییییی با لبخند درموردش صحبت میکردن 

اعتقاد داشتن همه ی اون سختیا  ارزش جایگاه الانشو داشت 

که اگه اونا نبود قوی و سرسخت نمیشد

چی از این قشنگ تر زهرا 

که به گذشته و چالش های زندگی اینجوری نگاه کنی....

حیف حیف که خیلی کم پیش هم بودیم ایشون توریست بودن و برگشتن کشورشون .....ولی همون مدت به ظاهر کم ، خیلی منو تکون داد 

یه تکون اساسی بعد از کلی فکر کردن در مورد خودم و شرایط فعلیم و آینده ...

امیدوارم یه روزی یه جایی بازم همدیگرو ببینیم   

البته وروجک کوچولوبیداره وداره شیطونی میکنه برم بهش،برسم.امیدوارم دندون درده بزاره بکارام برسم.

ژلوفن بخور 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
آره عزیزم.بااینکه دکترگفته بودبخاطرشیردهی نخورم ولی خوردم نمیتونستم درد روتحمل کنم.خداروشکربطور معجز ...

درادامه روز.اگه خدابخوادوخوب باشم.....ظرفای ناهاربشورم.لباسای دختراروبشورم.شام بزارم‌.یه مقدار ازدرس دخترا روبگم.راستی شماها شام چی میخواین بزارین پیشنهاد بدین.خودم که سوپ میخورم چاره ای ندارم.برای بچهاوشوهرم میگم.لطفانظربدین.

سلااااام بچه ها چطورین🥰🥰. 

امروز صبح بعد صبحانه تمیزکاری اساسی داشتیم، سعی میکنم پنج شنبه ها حسابی خونه رو تمیز کنم و طی هفته تلاش کنم تمیز بمونه

همه جا با شیشه پاککن و دستمال تمیز شد،  جارو کشیده شد، مرتب شد، 

گاز تنیز شد

ظرفا شسته شد

نهار مهمون فریزر بودیم(خورشتها اگه اضافه بیان میرن فریزر و بعد دسته جمعی خورده میشن،  اینه که امروز فسنجون و خورشت به  و آلو داشتیم) 

خمیر پیتزا رو درست کردم، لپتاپ کلا روشن بود و دوره اموزشیمو دانلود کردم( ۴٠ تا فایل بود همین الان تازه تموم شد) 

با پسرا یکی دو ساعت عصر استراحت کردیم. 

بیدار شدم موا د پیتزا رو سرخ کردم و گذاشتم ماکروفر. 

پسرا رو فرستادم حموم خیس بخورن برم بشورمشون. 

یکم دور و بر رو جم کردم و بعدش رفتم پسرا رو بشورم(ناقلاها وان پر از اب سرررررد کرده بودن و توش بازی میکردن،  یه دعوای ریزی باهاشون داشتم که سرما میخورین و اینا😊😎،  سریع شستمشون فرستادم برن کنار بخاری و لباس تنشون کردم). 

هنسرم اومد یه چایی خوردیم و پیتزا اماده شد یه دونش،  خوردیم

بعدی رو درست کردم(تو ماکروفر فقط یه پیتزای بزرگ جا میشه مجبورم دوبار بزارم) 

رفتم حمام خودم و لباس دستی شستم،  انداختم ماشین. 

دومی حاضر شد بریم بخوریم😜. 

بعدش بشینم یکم اموزشامو ببینم. 

سلام دخترا❤️من اومدم با گزارش❤️

اول بگم یه قورباغه زشت گنده که یک ساله به دوش میکشمش رو تموم کردم و فرستادم رفت،امیدوارم بدون ایراد انچنانی از داوری بگذره❤️

دوم یه قورباغه خیلی خیلی خیلی زشت و گنده دیگه دارم که دو ساله دارم به دوش میکشمش😁و دارم روش کار میکنم تا یکی دو روز دیگه تمومش کنم❤️

این دو تا کار روزی بیش از ۶ ساعت وقتمو میگیرن😁که اولی تموم شد❤️

تمام جسم و روح و جونم رو میگیره این کارا🤪باید گاردم رو نسبت بهشون تغییر بدم❤️

آشپزی همچنان به راهه😄خوراکی های قبلی خورده شدن😍

یه بسته فلافل و فسنجون رفت فریزر❤️

امروز عدس پلو درست کردم و برای فردا ناهار الویه❤️به همراه ماست و سالاد شیرازی خودم پز😜

یسری کیک و شیرینی هست باید مرتب شون کنم و برن فریزر❤️

اتاق کوچیکه و میزم کاملا ترکیده😅فکر میکنم مرتب کردنش چند ساعتی وقتمو بگیره😅

تختو مرتب کردم❤️

داروها خورده شدن❤️

حافظه لپ تاب در حد ترکیدن رفته بود خالی اش کردم و یه سر و سامونی به فولدرا دادم❤️

لباس های تمیز جمع شدن،تا شدن و اتویی ها جدا شدن و رفتن سرجاشون❤️دوباره ماشین زدم و لباساش پهن شد،فردا جمع شون کنم❤️

هنوز نرسیدم باشگاه ثبت نام کنم و امپول بعدی ام رو بزنم،این فایله تموم شه میرم سراغ اونا❤️

باید ازمایش هم بدم و برم دندون پزشکی،حتما توی ابان ماه انجامش بدم❤️

یه عالمه اتویی دارم،اگه بشه فردا انجامشون بدم❤️

ماشین ظرفشویی رو خالی کردم،ظرفا رفتن سرجاشون،فیلتراش شسته شد و مخزن هاش پر شد❤️

شونصد سری ظرف شستم و ابچکان خالی شد❤️

اگه جون داشته باشم دوش بگیرم😜

میوه و آب یادم بود و خوردم❤️

گاز رو مجددا تمیز کنم😜

نون مون داره تموم میشه فردا باید بخریم و بسته بندی کنم❤️

یسری ظرف امانت دستم هست،فردا ببرم تحویل بدم❤️

مخزن جارو رو خالی کردم و شارژش کردم اما جون ندارم جارو بزنم😜

سلام به همگی ظهرجمعه همگی بخیروخوشی....ساعت بیداری ۷.همسرجان نون تازه گرفته بود آب گذاشته بودتابجوشه .منم بیدارشدم صبحونه آماده شدوبااهل خونه خورده شد.همسرم چندکار مونده بود تو اون یکی خونه رفت تامستاجربیادمرتبشون کنه.منم کوهی ازظرف شستم.البته قبلش وروجک رسیدگی کردموخوابوندم.بعدجاروبرقی انجام‌شده. داخل کابینتا مرتب شد داخل یخچال مرتب شد..کوهی ازلباساشسته.حیاط شسته.اشغالا رفته بیرون.درادامه اتو سالاددرست کنم .همسرم بیادناهاربخوریم.اگرشداستراحت میکنم.ظرفای ناهاروبشورم.دخترا رودیروزنشدحموم ببرم امروز ببرم.درساشونوبنویسن.منم حساب کتاباموانجامبدم.شام بپزم.کیف دخترا رومرتب  کنیم باکمک خودشون...فعلاهمینا