2777
2789
عنوان

فامیل شما هم

204 بازدید | 14 پست

دو رو هستن .مثلا خواهرهام پشت سر همدیگه حرف میزنن ولی وقتی جمع هستن بگو بخند میکنن 

من کلا مدلم اینطوریه ک یا با ی نفر خوبم یا بد 

اهل دورویی نیستم 

نمیدونم باید با اینا چطور رفتار کنم؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

اره زنداداشم جلوی ما همیشه از خواهر برادرش میناله همیشه روب رو توحلقشون میره مطمئنم پشت سرماهم حرف میزنه جلومون خوبه😂

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشون بگو پشت افراد غایب حرف نزنیدحتا از خوبیشون هم نگید

مدتی هست ازشون فاصله گرفتم 

رفت و آمد نمیکنم مگراینکه جایی ببینمشون

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
منم مثل توام دقیقا یا بدم یا خوب واقعا سخته فخای نقش بازی کنی بعضیا چقد ماهرن

اینا بازیگرای خوبی آن 

اره زنداداشم جلوی ما همیشه از خواهر برادرش میناله همیشه روب رو توحلقشون میره مطمئنم پشت سرماهم حرف م ...

دقیقا 

مطمئن باش حرف میزنه

بارها ب گوشم رسیده

عکس العملت چی بوده؟

خواهر شوهراام وقتی جاریم بهشون زنگیده بود

انقد پست گوشی‌قربون صدقش رفتن خداشاااهدت همش گفتن قربونت برم و‌فلان 

وقتی قط کردن

کردی کردی فهشش میدادن حرومزاده و این چیزا!!! تف بهشون اوق خدارشکر. ازاین موجودات راحت شدیم

یکی ازدوستان اینطوره بد خانمو می گفت بعدش تعارف می کرد..

حس تنفرگرفتم انگارازش😑

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

مدتی هست ازشون فاصله گرفتم رفت و آمد نمیکنم مگراینکه جایی ببینمشون

خواهر منم اینطور بود باهاش قطع رابطه کردم اون هفته هم مهمون داشتم خودش پاشد اومد من اصلا محلش ندادم ک دعوتش کنم خودش با مامانم اینا پاشده بود اومده بود