2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2044820 بازدید | 88242 پست

سلاااام

شبتون بخیر

امروز صبح بعد صبحانه همسرم و علی جون رفتن خونه پدرشون کار داشتن

نهار مرغ گذاشتم سرخ شد با برنج. 

خونه رو مرتب کردم

الگوی شلوارمو روی پارچه کشیدم و برش زدم

همسرم اومدن و علی جون پیش پسر عموش مونده بود بازی کنه. 

نهار خوردیم

یکم استراحت کردیم بعد با چند تا از فایملای همسرم رفتیم شهربازی،  خیللللی خوش گذشت🥰🥰🥰،  واقعیت مجازی هم رفتم،  سقوط از ارتفاع بود،  خیللللی جیغ زدم😁😜،  و کلی هیجان داشت😂😂. 

بعد شهربازی همگی اومدیم خونه ی ما،  خداروشکر خونه مرتب بود فقط سینک پر از ظرف بود که ظهر نتونسته بودم بشورم🙄🥲. 

سریع ظرفها رو شستم و بستنی سرو. کردم، 

نشستیم فیلم نگاه کنیم که چیز بدرد بخوری پیدا نکردیم. 

یکی پیشنهاد داد مافیا بازی کنیم،  بازی کردیم 😁😁. خیلی موفقت امیز نبود، اکثرا مبتدی بودن و سریع بازی لو می

رفت🙄. 

شام املت درست کردم و با ترشی های اینجانب سرو شد. 

ظرفاشو شستیم و مهمونا رفتن

سریع جا پهن کردیم پسرا بخوابن،  علی بیهوش شد تقریبا،  خیللللی خسته بود

همسرم رفت مهمونا رو برسونه

منم دارم بیهوش میشم. 

به مربی علی جون پیام بدم بگم امروز مهمون دلشتیم نتونستم با علی جون تکالیفشو کار کنم(باید حروفی که بلد بود رو با خمیر بازی درست میکرد😐) 

و بخوابییییم

سلام گزارش امروز:

ساعت ۷ بیدار شدم

صبحانه آماده کردم

خونه رو مرتب کردم

درس خوندم

هشصد بار همسرجان احضارم کردن و هشصدتا خورده فرمایش رو اطاعت کردم

لباسای خشک شده رو تا زدم

نهار آماده کردم

ظرف شستم

دوتا عروس فروختم

فلافل درست کردم نصفشو خوردیم نصف خمیر رفت فریزر

ظرفای شام رو شستم

سینک رو تمیز کردم

یه عالمه کار صدف انجام دادم

شب و روزتون درجه یک

اگر کوه‌ها به لرزه درآمدند، تو پابرجا و استوار باش...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام همگی وقتتون بخیر خوبین  بچه ها من هرکار میکنم فقط ظاهر خونم مرتب میشه ولی باطنش همیشه بهم ...

سلام 

گل نمک جان ،  ما بهتون مطالعه ی کتاب من یک کفشدوزک هستم رو پیشنهاد میکنیم 👌

و اینکه برای کوچک ترین اشیاء یک جای مخصوووص بخودش رو در نظر بگیرین  یک جای مناسب بسته به کاربردِ اون وسیله،  

و دیگه مقید باشین حتما اون شیء دوباره بره  سرجای خودش   

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
رومینااااااااااااااااا  من انقد از دخترای قدیمی تاپیک تعریف مینیمال بودن و منظم بودنتو شنیدم ک ...

مرررسی دیانا جووون   شما خیلی به من لطف دارین 

شهرزاد جووون شما هم همینطور  عزیزدلم  ممنونم از لطفتون 

ولی خب در حال حاضر  واقعا   احتیاج به یه نظم دهی اساسی دارم 

هنوز بیشتر  توضیحم میاد  ولی خب خواب و خستگی و چشام  نمیزارن  بنویسم 😑

راستی بچها بچها بچها 

از بارار  برنامه ی روتینو  رو بنصبین خیلی عالی و کاربردیه 

خوراکِ ماس👌😄

توضیح بیشتر خاستین فردا 

الان خواب 

فقط بگم برای کارعای روزانه ست و تثبیتِ عاداتی که میخایم 

شبتون قشنگ ، قشنگااا 💋💋

سلام خانوما 

امروز طبقه بالا رو مرتب کردم و زمین و تی کشیدم ناهار و شام درست کردم چند نوبت ظرف شستم ی چای خوش طعم  بعد از ظهر با خانواده خوردیم و کمی هم زعفرون پاک کردم 

برای فردا  ک مراسم ( شال انگشتر ) یکی از دخترای فامیل دعوتم لباسمو انتخاب کردم بذارین از این مراسم براتون بگم 😉 مادر شوهر عروس شال و میندازه رو سر عروس و انگشتر نشون میده بهش و عکس داماد و هم میارن گفتم تعریف کنم ک کمی تنوع بدم ب گذارش 💃🏻❤

نهج البلاغه  گوش دادم ۳۰ م  ، با محمد سبحان  بازی کردم

دو قسمت خون سرد و دیدم  

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

سلام سلام . اولین روز هفته به شادی و سلامتی .

بیداری 6 دوتا پسرارو صبحونه دادم راهی مهد و مدرسه کردم . 

اومدم یکم گوشیم خالی کردم . 

در حال حاضر کسی جز خودم خونه نیست . 

همسرم دیروز رفت برای شیمی و هرچی التماس کردم که منم برم باهاشون قبول نکردن و این یکی از خصوصیات برادران همسرمه .خب 

خونه در حال ترکیدن است در حد خیلی فجیع . پنجشنبه مهمون داشتم و جمعه هم حوصله ام نکشید کاری کنم . 

الانم صدای در اومد مثل اینکه یاسینم که دیشب خونه مامانم مون. برگشته 

خب لیست کارام

سفره صبحونه جمع بشه 😬

رخت خوابا جمع بشن 

آشپزخونه مرتب بشه 

جارو بشه 

هال مرتب بشه 

جارو شه 

پذیرایی مرتب و جارو شه 

اتاق پسرا مرتب و جارو شه 😬

ناهار احتمال زیاد باز کله جوش جان درست کنم .

به مرغا اب و دون بدم .

یکم زبان بخونم . 

لباسشویی بزنم خداکنه مشکلش رفع بشه دیشب همش ارور میداد مشکل آب ورودی داشت .

فعلا همینا 

بنظر شما کل تایم اینا چقدر میشه ؟؟

تایمم بگیرم برای هر کدوم .

بعد بیام اینجا 

🖤🖤🖤🖤
سلام خانوما  امروز طبقه بالا رو مرتب کردم و زمین و تی کشیدم ناهار و شام درست کردم چند نوبت ظرف ...

چه مراسم جذابی 😍😍😍

دلم عروسی خواست 

ان شاء الله خوشبخت باشن

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

سلام صبح بخیر 

از دو روز گذاشته بگم 

اول اینکه روتین کارهای خونه رو خیلی جدی تر انجام دادم و خداروشکر نتیجه هم خوب بود چون دیروز پدرشوهر مطابق معمول باز سرزده اومدن و من دیگه خجالت زده نشدم 😜

کار اضافه هم پنجشنبه چند ساعت تو اتاق دو تا پسر کوچیکا مشغول بودم،( اونا وقتی میریزن در حدی میشهه انگار تازه اسباب آوردی و بعد همه کارتن هارو باز کردی و همه وسایل اعم از اسباب بازی و کتاب و لباس و... رو ریختی رو هم، محض احتیاط یک بر اساسی هم زدی که پراکندگی به خوبی رعایت بشه) 

خلاصه که تا جایی که می‌شد وسایل رو تفکیک کردم و بعضی کمد ها و کشو ها رو دستمال کشیدم و کم کم چیدم، اندازه 3 تا کارتن موز هم اسباب بازی گذاشتم کنار که باز یک مدت برن تو انباری اما کلید انباری تا دیشب گم بود و تازه دیشب آخر شب کارتن ها به دستم رسید و موند برای امروز، بقیه کار اتاق هم تموم نشده هنوز چند ساعتی کار داره 

جمعه هم به عنوان کار اضافی یخچال رو ریختم بیرون و یکم اساسی تر تمیز کردم،  چون معمولا یک دستمال در روز میکشم و تمیز نگه میدارم و این مدل تمیز کردن تو فاصله زمانی های بیشتری انجام میشه 

کف اشپز خونه رو هم شستم 

غذا هم برای نهار  پنجشنبه مرغ و گل کلم سوخاری با سیب زمینی سرخ کرده درست کردم، جمعه هم قورمه سبزی 

شام ها هم معمولا مهمون یخچال بودیم، غذاهای تو یخچال رو به اتمامه، الانم دارم باقی مونده آبگوشت میخورم برای صبحانه که تموم بشه 😁

کرفس و هویج و گل کلم و میوه و گوشت چرخ‌کرده شسته و بسته بندی شد، برای گل کلم سوخاری باید گلم کلم بخریم و  چند بسته ای فریز کنم 

انار هم دون کردم، کاهو هم ریز کردم که دو وعده شد یک وعده رو دیروز سس زدیم و خوردیم یک وعده هم امروز ان شاء الله 

درس هم نخوندم این دو روز 😬

کتاب‌ صوتی من زنده ام تموم شد و خیلی دوسش داشتم، 

هنوز تصمیم نگرفتم کتاب صوتی بعد چی باشه باید یک دوری بزنم تو طاقچه 

امروز باید برم کتابخونه و کتاب درسی  جدید بگیرم 

خب دقیقا بعد جمله بالا همسر تماس گرفتن که علی حال نداشته و نبردنش مدرسه و دارن میارنش خونه، دیگه کتابخونه امروز کنسل شد 

امیدوارم مریضیش سخت نباشه، بچه ها این روزا خیلی دارن اذیت میشن با این ویروس لعنتی 😢

یادم رفت بگم از دیروز یک دوره چهل روزه عادت سازی رو هم استارت زدم، امیدوارم بهش پایبند باشم 💪

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
سلام صبح بخیر  از دو روز گذاشته بگم  اول اینکه روتین کارهای خونه رو خیلی جدی تر انجام دا ...

وای خدا چقدر از توصیف اتاق بچه ها خندیدم😁😄😁😉

این نیز بگذرد...                                                       

سفره صبحونه جمع بشه 😬✔

رخت خوابا جمع بشن ✔

آشپزخونه مرتب بشه 😍✔

جارو بشه ✔😍

هال مرتب بشه ✔

جارو شه 😍✔

پذیرایی مرتب و جارو شه ✔😍

اتاق پسرا مرتب و جارو شه 😬✔😍😍

ناهار احتمال زیاد باز کله جوش جان درست کنم .❤مهمون یخچال و فریزر میشم امروز 

به مرغا اب و دون بدم .✔

یکم زبان بخونم . ✔

لباسشویی بزنم ✔ فعلا گذاشتم خال کار کنه و ارور نداده تا الان خدا کنه مشکلش رفع بشه زمانت نامشو هم فعال نکردیم اقاهه اومد نصب کرد از نمایندگی بعد من هرچی گشتم برگشو پیدا نکردم 😕

یه سی دقیقه ای استراحت کردم ❤😊

فک کنم تا 9 طول کشید یعنی دوساعت . 

🖤🖤🖤🖤
سلام سلام . اولین روز هفته به شادی و سلامتی . بیداری 6 دوتا پسرارو صبحونه دادم راهی مهد و مدرسه کرد ...

سلام عزیزم صبح بخیر ،ان شاءالله که این دفه اخری باشه که همسرتون برای شیمی درمانی میرن  انشاءالله بعد این هیچ اثری از بیماری در بدنشون نباشه و صحیح و سلامت با شادی و ارامش کنار هم باشین و عشق بدین .براشون سه تا ایت الکرسی و ۷ تا حمد میخونم . 

سلام صبح بخیر  از دو روز گذاشته بگم  اول اینکه روتین کارهای خونه رو خیلی جدی تر انجام دا ...

شهرزاد جان خداقوت بانو 

بلا و بیماری دور باشه ازتون‌ انشاءالله .

انشاءالله بر ای ثبت عادت جدید ثابت قدم باشی 👌💪💪💪

و اما در ادامه 

حیاط جارو کنم 

سرویسارو سطحی یشورم .

لباسشویی خاموش شه لباس بریزم یشوره 

لباسارو پهن کنم 

جمع کنم 

تا کنم 

اتو کنم 

و لباسامو عوض کنم 

موهامو شونه کنم و خودمو کمی خوشگل کنم 

گوشت از فریزر دربیارم شاید همسرم برای شام زسید 

اگه بشه شیشه و اینه کمد لباسامو پاک کنم . 

دیگه کلی کار و تمیز کاری عمیق هست ولی حوصله ندارم 

خدا کنه تا 11 و نیم که محمدم بیاد تموم شن . کمی هم مطالب تاپیک بخونم 

🖤🖤🖤🖤
سلام عزیزم صبح بخیر ،ان شاءالله که این دفه اخری باشه که همسرتون برای شیمی درمانی میرن  انشاءالل ...

ققربونت عزیز دلم . 😘😘😘 

الهی امین 

صبح که تلفنی باهاش صحبت کردم نای صحبت نداشت😢

ممنونم گلم . خدا حاجتای شمارو براورده کنه ❤❤❤

🖤🖤🖤🖤