2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد از ختنه پسرم

59292 بازدید | 102 پست

یه سال پیش پسرم ختنه کردم که دکترش نگفت چسبندگی پیدا کرده، تا دوماه پیش مادر دیدش و پرسیده بود همه گفته بودن چسبندگی داره 

الان موندم چیکارش کنم یکم از پوستش به سر آلتش چسبیده خیلی نگرانم اگه کسی میتونه کمک کنه 

ببخشید که این تاپیک زدم چون نگران بودم خواستم از شماها مشورت بگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر دید و گفت چسبندگی داره ؟ مادر کیه ؟ 

البته من اطلاعاتی ندارم بهت بگم چون پسر ندارم ولی قضیه رو جدی بگیر صد در صد دکتر ببر برا ازدواجش مشکل نشه 

کسایی که می خوان لاغر شن با کالری شماری و سبک زندگی سالم دستا بالا 😄😄😄 هم تاپیک داریم هم گروه تل

پسر منم اینجور شد بردم دکتر پوستشو فشار داد کنده شد و پماد چشمی داد تا بزنم گفت اگه دوباره اینجور شد خودت یواش پوستو بکش تا کنده شه

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

الت پسرمنم رشدش خیلی کمه 

این دردیه واسم 

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷
مگه نمیگی چسبندگی داره اگر سطحی نباشه دوباره باید با تیغ باز کنن

یه تیکه کوچیک از پوستش زیرش چسبیده به سر آلتش یعنی اونجا دوباره ختنه میکنن؟!

اگه یه تیکه کوچیکه دکتر یه تیغ میزنه بازش میکنه مال پسر من چسبندگی بود ولی دکتر با دست باز کرد من تا شش ماهگی پوست التشو میدادم عقب میشستم بعد یه خدا خیر ندیده ای به من گفت نباید دست به اونجای پسر زد منم دیگه اینکارو نگردم همون باعث چسبندگی شد 

من پسرم دو بار بردم چسبندگیشو با کشیدن باز کردن و مرتب چرب میکردم ولی بعد چند ماه باز میچسبید ..ولی دکتر آخریه بم گفت الان لازم نبود کاری کنین حدود ۳ ساله بشه خود بخود کشیده میشه و خوب میشه ...و واقعا الان که۳/۵ کاملا باز شده ..نگران نباش 

من پسرم دو بار بردم چسبندگیشو با کشیدن باز کردن و مرتب چرب میکردم ولی بعد چند ماه باز میچسبید ..ولی ...

بانو جان من خیلی نگران هستم. واقعا سه سالگی خودش خوب میشه؟ من تحمل درد بچمو ندارم

بانو جان من خیلی نگران هستم. واقعا سه سالگی خودش خوب میشه؟ من تحمل درد بچمو ندارم

اره گلم ..منم مثل شما بودم دو بار بردم دکتر متخصص و میکشیدن بازش میکردن .و ملتهب میشد منم مدام پماد میزدم و میکشیدم عقب ولی باز تا حدی چسبندگی میداد ولی حدود ۳ سالگی که ارکشن پیدا میکنه یعنی بلند میشه .کم کم خوب شد