2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

84 بازدید | 12 پست

دلم یه دوست خوب میخواد . از کجا میتونم پیدا کنم؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه

باشگاه

کلاس های مختلف

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
دختر؟

متاهلم. سنم حدود ۴۰ هست. از وقتی ازدواج کردم شوهرم و خانواده اش طوری کردن که همه دوستام ترک کردن . نمیتونم با کسی تماس بگیرم. کسی بوده در رفته باشه خانواده خودم مسبب دور شدنش شدن. 

حالا هم خواهرام ازم فاصله گرفتن. شوهرم رفت و آمد نداره و منم دیگه واقعا توان ندارم برای اون روابط بزارم. میخوام دوست جدید پیدا کنم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
دانشگاهباشگاهکلاس های مختلف

میکم. گاهی کسی هم بهم نزدیک میشه ولی نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم. انگار روحیه َ رو ندارم

متاهلم. سنم حدود ۴۰ هست. از وقتی ازدواج کردم شوهرم و خانواده اش طوری کردن که همه دوستام ترک کردن . ن ...

درسته حق دارید،دنبال یه دوست خوب بگردید

من سنم خیلی کمتر از شماست مگر نه خوشحال میشدم باهم دوست میشدیم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

درمورد تایپک قبلتون:

من با رژیم ایت ایزیلی حدود 15 کیلو وزن کم کردم و رژیم غذایی اسونی داره چون دنبال همچین چیزی بودید.. 

اگر خواستید بگید لینک کانالشون رو بفرستم

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
درمورد تایپک قبلتون:من با رژیم ایت ایزیلی حدود 15 کیلو وزن کم کردم و رژیم غذایی اسونی داره چون دنبال ...

اگر دوست داری بفرست. شاید روحیه ام تغییر کرد

اگر دوست داری بفرست. شاید روحیه ام تغییر کرد

@eateasily

کانالشون داخل ایتا و بله