2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد از ختنه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 59476 بازدید | 102 پست
بی حس میکنه ؟ من از ترس اشکم بند نمیاد. تقصیر منه مادر خوبی نبودم هر بار سر پوشک عوض کردن روغن بهش ...

ن ی حسی نمیزنه نگران نباش کمتر از ۱دقیقست تموم ک بشه یادش میره

خودتو اذیت نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام،الت پسر منم اینطوریه،شما بردید دکتر،تو رو خدا جواب بدید،از نگرانی دارم دق میکنم

والا پنجشنبه باید میبردم دکتر برام جور نشد برم . امروز عصر میرم. والا چی بگم پسرم از دیروز نمیزاره پوشکش کنم درد داره انگار

سهل انگاری ماست که اینطور شدن پسرامون.

والا پنجشنبه باید میبردم دکتر برام جور نشد برم . امروز عصر میرم. والا چی بگم پسرم از دیروز نمیزاره پ ...

منم امروز بعد از ظهر میخوام ببرمش دکتر،انشاالله که برا هر دوشون چیزی نباشه و حل بشه،خدایا خودت کمکمون کن یا فاطمه زهرا

منم امروز بعد از ظهر میخوام ببرمش دکتر،انشاالله که برا هر دوشون چیزی نباشه و حل بشه،خدایا خودت کمکمو ...

من انقدر گریه کردم . هربار شستمش و چرب کردم بعد پوشک. ولی نمیدونستم باید عقب بکشم بعد چرب کنم. کسی نگفت. بچه پسر هم نداشتیم که بفهمم.

میگم پسرت جیش میکنه کج میشه ادرارش؟ بعد تیز و باریکه ؟ وسطش قطع و وصل میشه؟

من انقدر گریه کردم . هربار شستمش و چرب کردم بعد پوشک. ولی نمیدونستم باید عقب بکشم بعد چرب کنم. کسی ن ...

من از اولش خیلی مراقب بودم،تا سه چهار ماه همش آد میزدم و به عقب میکشیدم ولی از اول اون شیار کلاهک دیده نمیشد و من همش پیش خودم فکر میکردم با بزرگتر شدنش ،شکل الت اونطور میشه،بعد از ختنه هر بار دکتر بردم ،اونجاشم نشون دادم گفتند خوبه،خیالم راحت بود تا اینکه دو سه روز پیش دور ختنه گاهش متورم شد و خودش گریه کرد منم پماد تتاراسایکلین زدم،بعدش هی خودش دستکاری کرد،یه تیکه اش خون اومد،حالا یه کم از سر شیار کلاهک اومده بیرون،تو نت سرچ کردم دیدم بهش میگن چسبندگی

اگر میتونی عکس بزار. من عکس گذاشتم؟ مال پسراون همینطوریه یا کمتر یا بیشتره

من از بس نگرانم دو روزه هیچی نتونستم بخورم،الانم منتظرم فقط ساعت ۳ بشه زنگ بزنم دکتر باشه ببرمش،باباش خونس ،میترسم جلوش عکس بگیرم دعوام کنه،بعدا میگیرم میفرستم