2777
2789
عنوان

شوهرم بهش برخورد جواب نمیده

654 بازدید | 38 پست

مادرم گفت چرا میخوای جدا بشی 

بهش گفتم توانایی جن.سی نداره 

دارو های مختلف مصرف می‌کنه 

بعدش رو اعصابش تاثیر می‌زاره منو میزنه 

مادرم گفت چرا الان میگی اینا رو 

گفتم چی میگفتم 

مادرم زنگ زد بهش گفت 

اگه همچین مشکلی داشتی چرا اومدی 

دخترم رو بازی دادی شوهرمم بهش برخورد 

الان چند ساعته هیچکس ازش خبر نداره 

مادرش زنگ میزنه میگه راستش رو بگو پیش توئه ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مردا همیشه حق ب جانب هستن 

در مورد مشکل جنسی هم ب شدت ضعف دارن و بهشون برمیخوره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد ی اتفاقی افتادم با شوهرم نامزد بودیم بعد دعوامون شد حسابی فرداش گوشیم خاموش کردم خلاصه ظهر روشن کردم دیدم اصلا زنک نزده ولی کلی تماس از مادر شوهرم داشتم زنک زدم بهش ریخت سرم که پسرم کجاست دعوا کردین چه بلایی سرش آوردی از  صبح زود زده بیرون گوشیش خاموش پیداش نیست بعد جیغ میزدا خلاصهتا عصر مردم و زنده شدم خودم مقصر میدونستم تصادف کرده بود با ماشین زده بود ب ی موتوری خداروشکر چیزی نشده فقط دست یارو موتزک شده بود

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
ایکاش ب مامانت نمیگفتی حالا ک گفتی مامانت زنگ نمیزد بگه

چرا ؟

مادرم هیچ جوره راضی نمیشد مجبور شدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مردا همیشه حق ب جانب هستن در مورد مشکل جنسی هم ب شدت ضعف دارن و بهشون برمیخوره

حالا چی میشه به نظرت ؟

گور به گور شده 

همون ننش میدونه کجاست موزیولش کن طلاق بگیر راحت شی پ ادم ازدواج میکنه ۷۰ درصدش رابطس نمیشه اینحور زن ...

تا الان بیدار مونده اگه میدونست می‌خوابید 

حالا چی میشه به نظرت ؟گور به گور شده

هیچی نترس الان یا رفته دنبال رفیق بازی یا داره سیگار میکشه پشت هم که بری طلاق بگیری مهریه ات چجوری نده یا ی جوری بده جون ب لب بشی

هنه مردا همینن همشون

اینم ک مشکل از خودشه بدتر

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
مطمعنی داری طلاق میگیری کامل فکراتو کردی؟ شاید راه درمان باشه عزیزم بخاطره همین میگم ب خونواده نمیگف ...

درمان چی عزیزم ؟

یکی از بیضه هاش کوچک تره و کار نمیکنه 

اینا رو بعد عقد بهم گفت

اوایل عادی رفتار میکرد تا رفت سمت این دارو ها 

بعد ارتباط منو میزد 

روز به روز دیوونه تر شد  

هیچی نترس الان یا رفته دنبال رفیق بازی یا داره سیگار میکشه پشت هم که بری طلاق بگیری مهریه ات چجوری ن ...

چیکار کنم من الان 

شاید دوره درمانش رو کامل نمیکنه.اگه مشکل دیگه ای ندارید بهش فرصت بده

بعد عقد بهم گفت یکی از بیضه هاش کوچکتره 

و درست کار نمیکنه 

درمان چی عزیزم ؟یکی از بیضه هاش کوچک تره و کار نمیکنه اینا رو بعد عقد بهم گفتاوایل عادی رفتار میکرد ...

اعه ای بابا 

پس از اول مشکل داشت ؟ 

باید از اول میگفتن

انشالله  هرچی صلاحه همون بشه