2777
2789

مثلا تا اسم مهمان میاد یهویی گارد میگیرن 

من خیلی دیدم ازشون ک گفتن ما از قصد غذا جلوی مهمان نمیذاریم یا مثلا در رو روشون باز نمیکنیم

درسته اخلاق ادما متفاوته 

ولی بنظرم خیلی بی اصالتی هست اینجور رفتار کردن

یا یادمه یکی قبلا گفت اره من مامانمم ک بیاد خونم عصبی میشم بهش میگم دیگ نیا 

این همه بچه بزرگ کنی‌ جهاز بدی بعد تهش از خونش بیرونت کنه🥲

حالا اینارو صرفا جهت درد و دل گفتم منو قورت ندید اگ‌ مخالفین

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

اینجا اکثرا خود واقعیشون هستن به دور از تظاهر

پس بدون درصدی از مردم جامعه اینجورین، حالا هر کس بسته به شرایطش تصمیم میگیره چجوری با مهمونش رفتار کنه

صفایی ندارد ارسطو شدن،،خوشا پرکشیدن،،،پرستو شدن🤞

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از وقتی اومدم اینجا دیگه خونه کسی دسشویی میترسم برم چون دیدم خیلیا گفتن ما بدمون میاد مهمون بره دسشویی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

باز خوبه خودشونن حس درونیشونو میگن نقش بازی نمیکننن اینم یک چیز مثبته

اره واقعااااا😂🫠

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

من از وقتی اومدم اینجا دیگه خونه کسی دسشویی میترسم برم چون دیدم خیلیا گفتن ما بدمون میاد مهمون بره د ...

منم میخواستم همینو بگم 

بدشون میاد مهمون خونشون بره دستشویی 

تازه میکن مهمپن شام خورد زود بره چرا طولانی میشینه خوب مهمونی برای دورهم بودنه دیگه مگه فقط لنگ شام هستن که بیان زود شام بخورن برن 

من از وقتی اومدم اینجا دیگه خونه کسی دسشویی میترسم برم چون دیدم خیلیا گفتن ما بدمون میاد مهمون بره د ...

وای اره منم

من کلا قبلا اهل جایی رفتن نبودم نهایتا سالی یبار

الان دیگ عید دیدنی هم جایی نمیرم چون همش حس میکنم مزاحمم 

مهمونی خوبه به شرط دعوت نکه یه دفعه پاشی بری خؤنه طرف

آخ گفتی 

کاش بفهمن 

من خودم عاشق مهمونم 

ب شرطی ک دوسش داشته باشم و خودم دعوتش کرده باشم 

از مهمون سرزده هم خوشم نمیاد حتی اگه عزیزترینم باشه 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بعضی از مهمون ها پرو هستن واسه همین خیلییی  بدم میاد

مثلا کسی که خونه شمارو با هتل اشتباه بگیر غذا سفارش بده

بگه امروز خستم برم خونه فلانی 

هرکی هم باشه ازش بدش میاد 

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

متوجه شدم به کی تیکه میندازی عزیزم اما شرایط آدما متفاوت خود من میگرن شدید دارم که ببخشید به بالا آوردن میرسه جوری سرمو می‌بندم چشامم میخواد بترکه در ماه چندین روز دچارم قطعا تو زمان میگرن نمیتونم پذیرا باشم پس مهمون متوجه هست میشناسه طرفو زمانی ک دعوت کنی میاد یا دوره الان پول مشکل بزرگی شاید زمانی ک میری خونه طرف در حد میوه و چای تو خونش نیست شاید بحثی شده و.... باید این بین مردم جا بیفته بی دعوت خونه بقیه رفتن زشته

همینکه اسم مهمون میاد همه تی نی سایتی ها رو ترش میکنند اینجا هر چی دیدم اغلب میکن دوست نداریم مهمون ...

اره بخدا واسه منم خیلی عجیبه

ما همیشه خونمون پر مهمانه خودمونم عاشق اینیم‌ ک دور هم باشیم . یهویی دچار شوک فرهنگی شدم با دیدن بعضی از کاربرا

منم میخواستم همینو بگم بدشون میاد مهمون خونشون بره دستشویی تازه میکن مهمپن شام خورد زود بره چرا طولا ...

من خیلی وقته مهمونی نمیرم مگه مجبوری باشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره