2777
2789
عنوان

شوهرم بهش برخورد جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 38 پست
چیکار کنم من الان

هیچی پاشو ی چایی زعفرون دم کن بخور ی موزیک اروم گوش بده.بعدم زن میدون بشو میبینی خوبیش ب بدیش میچربه بمون ولی اگر هیچ جوره ادم نمیشه طلاق بگیر

فقط بخودت برس.

ی خوراکی خوشمزه الان بخور حال بیای

ای بابا الان من اینجا غرق مشکلم 

خوبیش اینه فک کنم بچه نداری تصمیم گیریت راحت تره

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اعه ای بابا پس از اول مشکل داشت ؟ باید از اول میگفتنانشالله هرچی صلاحه همون بشه

آره 

اوایل عادی رفتار میکرد 

ولی موقع ببخشید ارتباط نمیتونست 

رفت سمت این دارو ها 

وقتی دارو میخورد ارتباط اوکی میشد 

ولی بعد ارتباط شروع میکرد کتک زدنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی پاشو ی چایی زعفرون دم کن بخور ی موزیک اروم گوش بده.بعدم زن میدون بشو میبینی خوبیش ب بدیش میچربه ...

خیلی حالم بده اصلا داغونم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

آره اوایل عادی رفتار میکرد ولی موقع ببخشید ارتباط نمیتونست رفت سمت این دارو ها وقتی دارو میخورد ارتب ...

فداتشم ناراحت شدم برات سخته واقعا اصلا دوست ندارم پیشنهاد طلاق بدم ولی کتک واقعا بده 

انشالله مشکلتون حل بشه

آره اوایل عادی رفتار میکرد ولی موقع ببخشید ارتباط نمیتونست رفت سمت این دارو ها وقتی دارو میخورد ارتب ...

الهی دستش بشکنه چندبار زده وضع مالیش چجوره خاک برسرش نامردو

زن زده خدایی هست ک گیر مرد می افته

من با هر چی بسازم با زدن اینا نمیتونم بسازم واقعا نمیتونم اخه من مگس وزن چی ام ک منو بزنه شوهرم

فداتشم ناراحت شدم برات سخته واقعا اصلا دوست ندارم پیشنهاد طلاق بدم ولی کتک واقعا بده انشالله مشکلتون ...

خیلی حالم بده چه وعده ها که بهم نداد تا قبولش کردم 

الهی دستش بشکنه چندبار زده وضع مالیش چجوره خاک برسرش نامردوزن زده خدایی هست ک گیر مرد می افتهمن با ه ...

هر دو هفته یکبار بعد ارتباط ج میزد منو 

دو هفته درد می‌کشیدم کبود میشدم 

تا خوب میشدم باز شروع می‌شد 😔

تحمل کردم گفتم درست میشه ولی هی وضعیت بدتر میشد 

🫂فداتشم ناراحت نباش اگه بچه نداری میبینی واقعا سخت برات میگذره جداشو.

سخت که هست 

قسمت سخت ترش اینه چقدر با احساساتم و 

زندگیم بازی کرد 

هر دو هفته یکبار بعد ارتباط ج میزد منو دو هفته درد می‌کشیدم کبود میشدم تا خوب میشدم باز شروع می‌شد � ...

ببین شک نکن ب طلاق.

این کتک کاری بخدا پس فردا بچتم میزنه بالاخره بعد ازدواج بجه میخای فک میکنی خوب میشه؟مهریت کم کم میگیری سر کارم میری با دید باز ازدواج خوب میکنی ادامه ندی هم جسم و روحت بهش بدی بعد تهش معلق نگهت داشته ن میبرتت سر زندگی ن ادمه ک بهش دل خوش کنی فقط دست بزن داره مگه دورازجون تو حیوونی ک بزنتت والا الان تو قرن جدید حیوونا رو هم بزنی حیوان ازاری کردی از حرف چی میترسی مردم خانوادت اینا هیج کدوم کتکای تو رو نخوردن بیان ب جات کتک بخورن اصلا گوشی بزار فیلم بگیر از کتکاش تا دهن همشون بسته بشه

ببین شک نکن ب طلاق.این کتک کاری بخدا پس فردا بچتم میزنه بالاخره بعد ازدواج بجه میخای فک میکنی خوب می ...

جلو مادرم زد تا باورش شد 

کنترلش رو از دست داد پیش مادرمو خواهرام 

حمله کرد بهم ، انداختنش بیرون 

به نظرت چرا بعد ارتباط ج منو میزد ؟

جلو مادرم زد تا باورش شد کنترلش رو از دست داد پیش مادرمو خواهرام حمله کرد بهم ، انداختنش بیرون به نظ ...

چیزی میزنه حتما 

وضعت سخت ولی بمونی غرق میشی از بین میری الان نهایتا با یکسال افسردگی ورفتن مشاور خوب میشی ولی بری تو این زندگی هیجی ازت نمیمونه.خانوادت حمایت نمیکنن مهریه ات سر کار برو هرچی بهتر از ادامه این ذلته.اخه بیای تن و روحت ب طرف بدی تهش کتک هم بخوری شما اینو بری خارج بگی مستقیم طرف میگیرن میبرن تیمارستان

چیزی میزنه حتما وضعت سخت ولی بمونی غرق میشی از بین میری الان نهایتا با یکسال افسردگی ورفتن مشاور خوب ...

همینو بگو بعد می‌گفت چرا برکت از زندگیمون رفته 

انقد اذیتم میکرد فرداش همش بد بیاری و بدهی میآورد 

همینو بگو بعد می‌گفت چرا برکت از زندگیمون رفته انقد اذیتم میکرد فرداش همش بد بیاری و بدهی میآورد

والا شوهر من ک دست بزن نداره دیوونه شدم از دستش همش میگم چرا خر شدم ادامه دادم چرا موقعیت خوبمو رد کردم تو همون طلاق میگرفتم زن ی ادم خوب و پولدار میشدم چرا خر شدم ادامه دادم الان با بچم چ کنم.