2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هستم.پسر من 11 ماهشه و توی این مدت من لاغر که نشدم هیچ چاقترم شدم.چند روز پیش هم توی تلویزیون شنیذم که مادران شیرده نبایستی رژیم بگیرند.حالا اگه راهی هست به من هم بگید چون شکمم حسابی تو آفسایده.و این خیلی زشته :(((
یاسی مامانی چهارده ماهشه عزیزم.........
من پریروز رفتم برای خودم یه لباس خواب خوشگل خریدم اینقدر دوسش دارم هر چند برای شوشو اهمیتی نداره ولی من خودم خیلی دوسش دارم هی می پوشم خودمو تو آینه نگاه می کنم یاس کوچولو هم کلی ذوق می کنه. خیلی کم یاس رو می برم بیرون یعنی یه ذره تو نگه داشتن بچه بیرون از خونه دست و پا چلفتی هستم!!!!!!!!!!!!!
آخی نازی خدا حفظش کنه نی نی ات رو جانننننن ذوق می کنه چه با احساسه.شوهر منم نیلوفر جان این چیزا رو زیاد اهمیت نمی ده انقدر گرفتاره که یادش می ره ببینه ! بی خیال ما برای خودمون ونی نی ها خوشتیپ باشیم هم خوبه بابا ها حسابی گرفتارن .
مریم جون شکمت رو محکم ببند دراز نشست برو و10 ثانیه شکمت رو بده تو بعد بیرون وتکرار کن سایت دکتر کرمانی هم برو ورزش داده.
یه چیز جالب بگم بخندین چند روز پیش با نی نی وهمسرم داشتیم می رفتیم مهمونی سر راه رفتم یه بوتیک یه شلوار لی خیلی شیک خریدم سایز 40!!!!!!!!!!!!! خانمه گفت به شما نمی خوره ها منم گفتم می دونم حالا هر روز نگاش می کنم دوق می کنم و روز شماری می کنم این سایز بشم شوهرم می گه سرخوش شدی
سلام منم پسرم 7 ماهشه و تقریبا بعد از تولدش خودم و تیپ و ظاهرم رو تا حدودی فراموش کرده بودم ولی الان یک ماهه که که برای خودم خرید می کنم و به خودم میرسم ........... باشگاه هم ثبت نام کردم و بعضی وقت ها میرم..... منم مثل همه مامان ها تو دوران بارداری کلی اضافه وزن پیدا کردم ولی از یه ماه پیش تا حالا که دارم ورزش می کنم و میرقصم حدود 8 کیلو کم کردم.
پسرم خیلی شیطونه به طوری که زیاد نمی تونم باهاش برم بیرون چون فقط چند دقیقه تو کالسکه میشینه و بعدش به هیچ قیمتی حاظر نیست بره اون تو......... به این خاطر زیاد نمی تونم برم شاپینگ .
نیلین جون په جالب منم کار شما رو کردم یه پالتو سایز کوچکتر از خودم خریدم و برای پوشیدنش لجظه شماری می کنم...... شو شو هم خوشحاله که بلاخره من انگیزه رو به دست اوردم وقتی بیکاره از نی نی مراقبت میکنه تا من برم باشگاه.
مهدیه جون منم همین طور اگه بدونی بعد از زایمانم چه حال وروزی داشتم خیلی روزای سختی بود اما گذشت میام اینجا روحیه ام عوض میشه.
آفرینننننننننننننن ستایش جون خیلی خوبه بازم بیا بگو که چه کار می کنی به ما هم در مورد کاهش وزنت راهنمایی بده منتظریم
بوسسسسسسسسسسسس برای همه مامانا ی شیک
سلام نفیسه جون خوبی نیلیا جونم خوبه.
یاس اصلا توی کالاسکه نمی مونه گریه می کنه و کلی جیغ و فریاد. بیشتر با شوشو می بریمش بیرون. من امروز هوارتا کار دارم زیاد نمی تونم بیام فردا هم یه کار خیلی مهم دارم دعا کنید بتونم به خوبی انجامش بدم. بوسسسسسسسسسسس برای نفیسه مامانی و نیلیا کوچولو و بقیه دوستای گلم.
مرسی عزیزم که سر زدی نیلوفر جون .یاسی جون ما رو ببوسس
من ونیلیا دعا می کنیم که کارت خوب انجام بشه من این روزا تعطیلم ودوست دارم بیشتر وقتم رو برای دخملی واینجا بذارم .
بهار که بشه دیگه می تونین یاس رو ببرین پارک خسابی بازی کنه خودت هم کتاب بخونی یا هر کار دیگه که دوست داری .
راستی کجا هستین؟ از تفریخاتتون هم بگین همه یاد بگیریم
سلام به همه بچه ها
من هم یه پسمل دارم یک سالشه بعد از تولدش من کلا خودمو فراموش کردم ولی از یک ماه پیش تصمیم گرفتم دیگه خودم رو فراموش نکنم برای خودم خرید رفتم ولی بخاطر اینکه سرکار می رم نمی تونم باشگاه اسم بنویسم البته یکی از بزرگترین آرزوهامه اما از موقعی که زهرا جون اون قرص گیاهی رو معرفی کرد با مصرف اون و رعایت خورد و خوراک توی بیست و دو روز هشت کیلو وزن کم کردم خیلی خیلی خوشم اومده روحیم عوض شده