2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه کادو چی بخریم من تو این هفت ماهه یکی دو بار بیشتر لباس نخریدم اونم چون مجبور بودم بحث سایز نیست من سایزم خوبه حدود 40 ولی س ی ن ه هام خوب نیستن و هیچ لباسی بهم نمیاد به همین خاطر هم افسرده شدم
آره این پیشنهاد برای مامان پانیذ بود که کم خوابی داره .کادو مثلا ادکلن خوبه یه بوی جدید آدم رو به هیجان میاره یا یه مجله جدید من زندگی ایده آل رو خیلی دوست دارم مجله مد و زیبایی و... یایه کیف و........
سلام نیلین جون، چه جالب منم اول می خواستم اسم دخملی رو نیلیا بزارم که به اسم خودم بیاد ولی وقتی به دنیا اومد دیدیم یاس بهش میاد. منم گاهی با دخملی می رقصم و اویل زایمانم هم افسرده و خیلی حساس بودم بعد یواش یواش خوب شدم. تو خونه همش در حال آواز خوندنم حتی می رم از تو کتاب شعرهای بچه گونه شعر حفظ می کنم بعدش هم رو دسته مبل یا کابینت با دختری ضرب می گیریم و نانای می کنیم. در مورد رژیم هم من واقتی باردار بودم همش شیرینی می خوردم و خیلی چاق شدم ولی الان حتی شکر هم نمی خورم تا اون جایی که بشه و دارم کم می کنم گاهی هم به بهونه خرید و............ می رم پیاده روی.
سلام
منم هستم
دخترم 6 ماهشه که خیلی برام عزیز هستش و میدونم اگه بزرگ بشه و من اینجوری از ریخت افتاده و دلمرده و خسته باشم خیلی هم ممکنه قدر ندونه.
منم میخوام کاری کنم ولی نمیدونم چه کاری میشه کرد
حتی کلاس ورزش سر کوچمون هم نمیتونم برم برای یک ساعت چون کسی رو ندارم که دخترکم رو نگه داره.
آره نی نی های دختر باید مامانای خوش تیپ داشته باشن وگرنه مارو عوض می کنن ها !!
برقص وبا سی دی تو خونه تمرین کن تا 1 ماهه دیگه هم می تونی با گل دخترت بری بیرون پیاده روی وحال کنی
دیگه می تونی بری چند تا لوازم آرایش جدید بارنگهای جدید وست بخری واستفاده کنی
گاهی هم بده آقای پدر نگه داره وگاهی هم بشینین باهم سه تایی فیلم ببینین یا آهنگ بذارین برقصین دخمل من عاشق رقص گروهیه دیگه چی کار کنیم دیگه باید با شرایط کنار آمد واونو بهتر کرد من اینجا خانواده شوهرم هستن اما دوست ندارم زیاد اونجا بریم بد نیستن اما رفتارهاشون رو قبول ندارم.
سفر رو یادتون نره تعطیلات در پیشه وحتی 1 روزه هم می شه خوش گذروند.