2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نیلین جون جه تاپیک خوبی!!!

من هم اصلا دیگه به خودم نمیرسم ولی خوشبختانه تاحدود زیادی اضافه وزن زایمانم را کم کردم ....

الان فقط خدود 4 کیلو از قبل اضافه دارم و یک سایز (الان 40 و قبلا 38)

ولی مشکل فقط سایز و وزن نیست !!! من دیگه روحیه قبلی را ندارم...ولی دارم تلاش میکنم چند روز پیش رفتم کلی لباس خریدمباورتون نمیشه نزدیک یکسال و نیم بود به خاطر هیکلم هیچی نخریده بودم

بعد هم رفتم یه انگشت برلیان واسه خودم برداشتم و رفتم خونه همسرم را غافلگیر کردم....
سلام بچه ها خوبید منم دخملیم 1 سالو 3 ماهشه من وزنم خیلی سریع به حالت اول برگشت که هیچی کمتر هم شد الان 50 کیلو هستم من مشکلم بعد 1 سال اینه که نمیدونمچرا روحیم به حالت اول بر نگشته ... من همیشه بیرون از خونه بودم و میگشتم ولی لان همش خونه ام با بچه سختم برم بیرون ازین جهت خیلی افسرده ام ... بد خوابی های مهرسا هم از یه طرف دیگه............... نمی دونم چیکار کنممممممممممممممم
سلام مرسی که سر زدین باید برای روحیه دار شدن تلاش کنیم
مامان آتنا جونم خوندم عزیزم ,آخه می دونی من الان بین ترمه وتعطیلم اگه کلوپ بزنم شاید نشه زیاد بهش سر بزنم ولی اگه قول بدین همتون بیایین اونجا این تاپیک رو کلوپش کنیم و درباره مد وسلامتی وشادی مامانا صحبت کنیم چون واقعا فقط ما ها درک می کنیم که اونهمه آزادی وفعالیت وخوشی یکهو می شه بچه داری البته حدای مهربون رو شکر سالمند اما این برای خوشبختی کافی نیست ,باید رضایت هم باشه .
انوشا جون ,نازنین جون , مامان آرتیمان جون ,نسترن جون همگی خوش اومدین .
یه تشویق برای نسترن جون که رفت برای خودش جایزه خرید هوراااااااااا نسترن جون کم کم همه چی درست می شه فقط به توصیه ها عمل کن
مامان مهرسا جون خوش به حالت گلم بابا کلی از ما جلویی نی نی هم که بزرگتر شده .باز سر بزن وبه پیشنهاد ها عمل کن
چند تا پیشنهاد برای مد :
1- مامان آرتیمان جون امسال دکلره و روی اون لایت های روشن مده البته باید یک سره بهش برسی یعنی موهاتو باید کاهی یا رنگ پریده (برنزه)کنی وروش مشهای کرم - طلایی بندازی (چه شود).
2- برای داشتن ظاهری شیک باید از کیف وکفش ست استفاده کرد یعنی با کفش اسپرت یک کیف همرنگ وبرای مهمانی ها از ست چرم استفاده کنید
3- یقه آرشال امسال مد پالتو بود شاید بد نباشه یه کت تک به رنگ موشی با این یفه داشته باشیم یا می تونیم با دامن ست کنیم.
4- مدل شال روی ظاهر ما خیلی اثر داره اگه توانایی خرید چند تا پالتو یا مانتو رو ندارید می تونید باچند رنگ شال ظاهر خودتون رو متفاوت کنید مثلا پالتو قهوهای با شالهای کرم ونارنجی ست می شه وپالتو بنفش (رنگ پارسال) با یاسی و
مشکی . مدل بستن شال هم خیلی مهمه اما من بلد نیستم
5- رنگ شلوار لی سورمه ای مده ومارک پرادا خیلی مدلهای قشنگی داره من یکی خریدم
برای اونایی که اهل سفرن الان فستیوال خرید دبی واییییییییییییییی نمی دونین چقدر قیمتها می شکنه
مارکهای مانگو , جنیفر , ماوی , پیر گاردین ,پاکو رابانه , اسپریت ,گوچی , بربری لندن و.........حراجهههههههههههههه برین حال کنین