2777
2789

حتی اگر جوابمم نده برام اهمیتی نداره

هرچی صلاحه ...

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم پسره همون پرستاره؟

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

ببخشید ولی آخه کدوم شرمندگی دوروز دیگه یادت میره همچین شخصی بوده فقط یاد کار مسخره ی خودت میفتی

نمیتونستم ۶سال علاقه رو فراموش کنم...

از بچگی یا خودش بزرگ شدم   دیگه میشناختمش و دلم نمیخواست از دستش بدم :)))

کدوم پسره همون پرستاره؟

نه اونکه فهمیدم تو رابطست و کلا ۱ماهه فراموشش کردم...

کسی ک دوسال قبل  ازش جدا شده بودم🥲

نمیتونستم ۶سال علاقه رو فراموش کنم...از بچگی یا خودش بزرگ شدم دیگه میشناختمش و دلم نمیخواست از دست ...

اخه دوساله بهش فک نمیکنی الان یادت افتاده اون فراموشت کرده خب مردا با زنا فرق دارن 

...

نه اونکه فهمیدم تو رابطست و کلا ۱ماهه فراموشش کردم...کسی ک دوسال قبل ازش جدا شده بودم🥲

عاااا چطوری فهمیدی؟؟؟ یعنی اونموقع که باهات چت میکرد هم تو رابطه بوددد؟

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

عاااا چطوری فهمیدی؟؟؟ یعنی اونموقع که باهات چت میکرد هم تو رابطه بوددد؟

آره

ی اکیپ چند نفره بودن باهمم خیلی صمیمی بودن

جوری ک با پارتنر دوستاشم راحت برخورد میکرد💔

ی پیج شخصی از یکی از دخترای همدانشگاهیش  تو سرچ اینستام بود  ی روز دیدم بپیجه بازه

رفتم و دبدم چ خبرهههه

این نشد اون؟ فیلت یاد هندستون کرده اذیتش نکن بابا🥲

کلا برای اینکه  فراموشش کنم ب ی عشق جدید  بال و پر دادم و بعدم دبدم چ اشتباهی کردم...🥲

خوب کاری کردی گلم😍

ببینیم چی میشه🥲

فاطمیه دوسال قبل همچین ساعتی داشتیم باهم صحبت میکردیم 

تازه چند دقیقه بود  آشتی کرده بودیم🥲