2777
2789
اره واقعا خدا بهم رحم کرد🥲

اره... حالا این پسرم ج داد داد نداد ولش کن اصن ی جور رفتار نکن میخای برگردی... 

متاسفانه یا خوشبختانه خوب میفهممت وقتی ی کراش و از دست دادی فقط و فقط درمانش ی آدم دیگس😂🫤

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که جواب میده ،بنظرت با کسی هست؟؟ اگه جواب داد میشه بیای تعریف کنی ذوق دارممم

چشم🥲

فکر نمیکنم با کسی باشه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

چیشد خواهر؟نتیجه

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

اره... حالا این پسرم ج داد داد نداد ولش کن اصن ی جور رفتار نکن میخای برگردی... متاسفانه یا خوشبختانه ...

من زخمامو با ی زخم دیکه درمان میکنم😂🚶🏻‍♀️

آره جواب نداد دیگه هیچکاری نمیکنم🥲

فراموش کردن عشق بچگی ممکن نیست. ولی کنار گذاشتن یک آدم خینتکارعاقلانست. اگر شمارو میخاست قطعا میگفت ...

@88128812    

دلت پاکه برام دعا کن 😭

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

یه زن شبیه خودش🤌دیگه دعاهات نباید نفرین درحق یکی دیگه باشه😂🤦‍♀️زن خوب رو چه به این خونه خراب کننن ...

راست میگیااا😂😂دقت نکرده بودم

دوتا حرف ببر حرف بیار قسمت هم شن 😂

با هم خوشبخت میشن اینجور آدما😂🚶🏻‍♀️

من زخمامو با ی زخم دیکه درمان میکنم😂🚶🏻‍♀️آره جواب نداد دیگه هیچکاری نمیکنم🥲

ن دیگ ولش کن 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

جواب نداده هنوز🥲

هرچی شد بگو🥰

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤