2777
2789

سلام نزدیک ۴ سال عروسی کردیم . شوهرم مدام در حال تعریف تمجید از خودشه . سلفی گرفتن و گذاشتن تو پروفایل. مکمل و باشگاه و استخر . ادکلن و لباس و ماشین مدل بالا. 

اما با اکراه و منت و التماس بمن پول میده و مدام ازم ایراد میگیره. شکایت هم کنم دادو بیداد و دعوا. 

کمتر احساساتشو نشون میده . دروغ زیاد میگه و زود عصبی میشه و زودم پشیمون. تمام ویژگیهای یه خودشیفته رو داره . بجز اینکه اونا نوشته بی وجدانن. ولی شوهر من وجدان داره خدایی...  همش میگه دخترا و زنا بمن پیشنهاد میدن و دنبالمن ولی من اهلش نیستم به زندگیم وفادارم.

خیلی سخته دارم رنج میکشم همه فکر میکنن ما خوشبخت ترین فامیلیم و حتی علنی حسودی میکنن . حتی دیگه گریمم نمیاد . یه عمر گریه کردم سر کاراش فقط لذت برد هیچ حسی نشون نداد فقط دروغ و سراب ... دوتا بچه دارم. نامید و افسردم .سرد شدم. میترسم از عاقبتمون... چه کنم😢دیشبم منو بلاک کرد تو تل . دعوا میکردیم با تکست

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه زود بچه دار شدی

ماشین تو چیه؟

خونه به نام کیه؟

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
بیشتر ببینید

حالا که فهمیدی خودشیفته است.

این غصه خوردن داره؟

۸۰ درصد ملت دنیا یه اخلالی دارن

ایشونم مثل بقیه

به فکر لذت بردن از زندگیت باش

مثلا مردای دیگه خیلی خوبن؟همه یه ایرادایی دارن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

شرط ازدواجم این بود خونه بنامم کنه. هنوز وام خونه مونده تصفیه نشده ک بنام بزنه

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
بیشتر ببینید

مدام از خودت تعریف کن و ایراداشو به روش بیار مثلا یهو زل بزن تو صورتش بگو چرا حرف میزنی دهنت کجه یا چشمات فلانه خیلی زیرپوستی اعتماد به نفسشو داغون کن و خودتو بالا ببر مثلا بگو رفتم فلان جا خانما از سنم تعجب کردن یا گفتن بهت نمیاد دوتا بچه داشته باشی 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

من ماشینم کجا بود. با ندرک فوق لیسانس کنج خونم و کارم بچه داریه. یه ادم احساسی و لطیف بودم ... شدم کوه یخی

ماشین شوهرم آزرا

بیشتر ببینید

همش از خودت تعریف کن

اعتماد به نفستو ببر بالا نزار روت تاثیر منفی بزاره

هر جا میرری بهگعدش الکی بیا تعریف کن‌ مثلا خانم فلانی گقته وای چه بی بی اصلا بهت نمیاد بچه داشته باشی و همیشه در حال تعریف باش

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒