2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد کتکم زد بگین تقصیر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 33 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای عنوانت عالیه🥲😂خب عزیزم خودت داری میگی زود رنج و افسردس زنگ بزن از دلش درار هم خودت حالت خوب می ...

من به خاطر اشتباهی که نکردم دوستندارم پا پیش بذارم

هر کی زودرنجه بنظرم باید خودش رو اصلاح کنه

خوب‌ چندبار نوشتم با دوستم بخثم شده کسی‌ نیومد😂

بنطرم دوستت مقصره منم از این دوستا دارم نازشو نمیکشم خودش برمیگرده😂

بخدا حس میکنه من دوست پسر یا شوهرشم اونطوری باهام قهر میکنه

من به خاطر اشتباهی که نکردم دوستندارم پا پیش بذارمهر کی زودرنجه بنظرم باید خودش رو اصلاح کنه

عزیزم اینجور آدما ۹۵ درصدشون نمیتونن خودشون رو اصلاح کنن

شما هم با یه زنگ یا پیام چیزی ازت کم نمیشه قربونت بشم

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂

بنطرم دوستت مقصره منم از این دوستا دارم نازشو نمیکشم خودش برمیگرده😂بخدا حس میکنه من دوست پسر یا شوه ...

دقیقاااااا

یبار بهش گفتم مم دوسپسرت میستم نازت رو بکشم یا خدس بزنم تو ناراحتی۱۷۱۲

عزیزم اینجور آدما ۹۵ درصدشون نمیتونن خودشون رو اصلاح کننشما هم با یه زنگ یا پیام چیزی ازت کم نمیشه ق ...

کم میشه عزیزم

جون طرف‌مقابل‌وقیح تر میشه

علاوه بر زودرنج شدن یک ساله فکر میکنه خیلی دانا هست و مورد قبول

من توقعی از کسی ندارم خداییولی الکی هم نازکشی‌کسی‌ و نمیکنم

منظورم اینه بهتره بهش بگید حس میکنم بخاطر اینکه تماست رو ندیدم ناراحتی، بهت حق میدم ، اگه متوجه می‌شدم حتما بهت زنگ میزدم، اینکه حرفمو باور نمیکنه باعث میشه حس کنم بهم اعتماد نداری، این منو ناراحت می‌کنه. فکر می‌کنی از عمد جوابت رو ندادم و ناراحتی؟

بعد اجازه بدی احساسش رو بگه و تو بپذیری ناراحت باشه، بگی من دوست دارم باهم بریم بیرون بیشتر وقت بگذرونیم. و احساست رو بگی. این نظر منه

کم میشه عزیزمجون طرف‌مقابل‌وقیح تر میشهعلاوه بر زودرنج شدن یک ساله فکر میکنه خیلی دانا هست و مورد قب ...

نمیدونم عزیزم بزار خودش دلش تنگ میشه زنگ میزنه

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂

کم میشه عزیزمجون طرف‌مقابل‌وقیح تر میشهعلاوه بر زودرنج شدن یک ساله فکر میکنه خیلی دانا هست و مورد قب ...

خب پس کلا قیدشو بزن چون خودت که میگی پا پیش نمیذاری پررو میشه ، میگی اصلاحم نمیشه و خیلی به خودش مطمئنه، راه دیگه ای هست به نظرت؟ نه دیگه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بیشتر ببینید