2777
2789
منم رعایت میکنم اما نمیدونم چرا یهو اینجور شدم فشار عصبی بهم وارد شد اینجور شدم یا تیرویید بهم ریخته ...

آجی تیروییده.......منم ماه رمضون روزه گرفتم درست حسابی قرص تیروییدمو نخوردم دوبار پریود شدم تو ماه رمضون................قرص تیروییدتو نیم ساعت قبل صبحانه بخور درست میشی

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

آجی تیروییده.......منم ماه رمضون روزه گرفتم درست حسابی قرص تیروییدمو نخوردم دوبار پریود شدم تو ماه ر ...

قبل صبحانه میخورم همیشه 

چند روز اول ماه رمضون خب مجبور بودم قبل سحر بخورم هرچند نبم ساعت رعایت میکردم نمیدونم خب مجبور بودم حدود ساعت ۳ یا ۴ بخورم قبلن حدود ساعت ۸ صبح میخوردم 

خداکنه تیرویید باشه خود میوم نباشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل صبحانه میخورم همیشه چند روز اول ماه رمضون خب مجبور بودم قبل سحر بخورم هرچند نبم ساعت رعایت میکرد ...

آخرین بار کی سونو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی تیروییده .........ماه رمضون بدن رو بهم میریزه ..........منم روزه گرفتم بهم ریختم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

آخرین بار کی سونو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی تیروییده .........ماه رمضون بدن رو بهم میریزه ..........منم روز ...

یک هفته قبل عید دادم 

سونو رحم مثل سال قبل بود اندازه میوم حتی انگار چند میل کوچیکتر بود ولی زده بود اندازه رحم کمی بزرگ 

البته من دو ماه پریود نشدم

ولی خب الان پدرم دراومده 

یک هفته قبل عید دادم سونو رحم مثل سال قبل بود اندازه میوم حتی انگار چند میل کوچیکتر بود ولی زده بود ...

خوب نشون دکترت دادی چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا دو ماه نشدی

خوب نشون دکترت دادی چی گفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چرا دو ماه نشدی

اره قبل عید بردم زنان 

اونموقع تازه پریود شدم و لکه بینی بود قرص داد 

والا نمیدونم دوماه عقب افتاد یکم استرسی هستم منم درگیر بودم نرفتم دکتر اونموقع 

تنبلی ام دارم اخه 

اره قبل عید بردم زنان اونموقع تازه پریود شدم و لکه بینی بود قرص داد والا نمیدونم دوماه عقب افتاد یکم ...

همون...........بخاطر تنبلی بوده خوب میشی..............چند روزه پریودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا دیگه تاریخش از دستم رفته مغزم انگار کار نمیکنه الان ۱۵ روز میشه البته اولش لکه بود

خوب چند روزش خونریزی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لک نه..........خونریزی

همون...........بخاطر تنبلی بوده خوب میشی..............چند روزه پریودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستم 

انگار سال هاست توی این وضعیت هستم 

انگار تاالان همیشه پریود بودم 

خیلی خسته شدم 

آمپول زدم دارو خوردم کم کرد تا حدی اما قطع نه 

خوب چند روزش خونریزی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لک نه..........خونریزی

ده یا یازده روز میشه 

خب من اولاش زنان ترنسید و مفنامیک داده بود خیلی کم بود تموم شد شدید و ببخشید لخته اینا 

قشنگ رحمم پاک شده کاش میوم میفتاد میرفت