2777
2789
عنوان

امروز فهمیدم شوهرم یه خودشیفته واقعیه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3742 بازدید | 78 پست
۳ سال عقد بودم کلا ۷ ساله با غصه یا گریه میخوابم. دلم میسوزه برای خودم . هیچوقت محبتشو نشون نمیده . ...

ببين چارش فقط و فقط مقابله به مثله

از خودت تعريف كن حالشو بد بگير بگو عكستو دوستم ديده گفته چطوري زن اين شدي

منم گفتم تو اين عكسه بد افتاده

پله پله همچين بزن تو خالش از تو اتاق نياد بيرون😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فک کنم شما خودتم خودشیفتگی داری 😊

نه اتفاقا اعتماد به نفسم پایینه ایرادای خودمو قلبا قبول دارم ولی به روم نمیارم مردا همینجوری زن خودشون به چشمشون نمیاد دیگه خود ادمم اعتمادبه نفس نداشته باشه و از خودش ایراد بگیره واویلا

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
بخدا من داشتم مدرک مربی ایروبیک میگرفتم . عقد کردیم همچی بهم ریخت نشد. هیکلم عالی . قیافمم هر کی میب ...

الانم سعی کن همون سابق مغرور باشی .تو میتونی .به ورزش ادامه بدههههههه تو میتونیییییییی اونم ی مدت بیخیال 

همه ایراداشو بزرگ کن به روش بیار مثلا سنش اگه خیلی بیشتره بگو پیر شدی سنت بالاس افتادی توی سراشیبی ت ...

تقریبا همسن هستیم . ولی من سنم کمتر میزنه همه میگن بهت نمیخوره. ولی اون یسره میگه فلانی گفت زنت ازت پیرتره . تو فلانی تو بسانی. دخترا و زنا بهم پیام دوستی میدن ....من جواب نمیدم

(تو پرانتز بگم البته وفاداره و هیز نیس)ولی مشکل فکری داره

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
بیشتر ببینید
ببين چارش فقط و فقط مقابله به مثله از خودت تعريف كن حالشو بد بگير بگو عكستو دوستم ديده گفته چط ...

اخ بسوزه دلم که هنوزم دوسش داره 😭😭😭😭

هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
بیشتر ببینید
تقریبا همسن هستیم . ولی من سنم کمتر میزنه همه میگن بهت نمیخوره. ولی اون یسره میگه فلانی گفت زنت ازت ...

بگو رفتم خريد يه بنزه افتاده بود دنبالم

بگو برام ماشين بخر مزاحمم نشن😜

من نظرم اینه اینا همش ریشه در کودکی داره!!  کاش یک روانشناس بیاد توضیح بده 

شاید توی دوران کودکی تحقیر شده!! یا کمتر بها دادن بهش توی خانواده اش!! فرزند آخر هست؟؟ 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم 
الانم سعی کن همون سابق مغرور باشی .تو میتونی .به ورزش ادامه بدههههههه تو میتونیییییییی اونم ی مدت بی ...

میخوام برم باشگاه فقط از بخیه هام میترسم .

بیشتر ببینید
تقریبا همسن هستیم . ولی من سنم کمتر میزنه همه میگن بهت نمیخوره. ولی اون یسره میگه فلانی گفت زنت ازت ...

بگو اتفاقا فلانی دیدت گفت شوهرت چه پیره از قدیم گفتن زنا زود شکسته میشن ولی شما برعکسین شوهرت شکسته شده بعد بگو یکی فلانجا ازم خواستگاری کرد وقتی گفتم دوتا بچه دارم خانمه باورش نمیشده 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من نظرم اینه اینا همش ریشه در کودکی داره!!  کاش یک روانشناس بیاد توضیح بده  شاید توی دورا ...

پسر آخر هست. زود رفته سر کار. درسش خوب نبوده درسو ول کرده ولی از مهندسا هم بیشتر از ماشین سرش میشه . تعمیرگاه داره برای خودش . ولی شاگرد که بوده بچگی تو سری زیاد خورده

بیشتر ببینید
پسر آخر هست. زود رفته سر کار. درسش خوب نبوده درسو ول کرده ولی از مهندسا هم بیشتر از ماشین سرش میشه . ...

دیدی درست گفتم 

اتفاقا این افراد بیشتر قابل ترحم هستند تا حرص درار 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم