2777
2789
عنوان

فقط پياز و مرغ و نمك فلفل آبليمو دارم بياين با همينا بگيد

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 38 پست
البته من فك كنم توي قسمت دوم آب معمولي نريده بهتره،همون آبي ك مرغ داخلش با پياز پخته رو اگه بريزه خي ...

درسته خوش طعم تر ميشه ولى من خودم بويى كه مرغ به اون آب اوليه پس ميده رو دوست ندارم بعد ميگن اون آب اصلا سالم نيست بريزيد بره بهتره

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

من این مرغ درست میکنم همه میگن خوشمزست

اول مرغ قشنگ سرخ میکنم  بعد توی ظرف دیگ پیاز داغ میکنم نمک زرد چوبه فلفل سیاه رب میزنم بعد دوباره مرغ رو داخل سس میزارم یکم بمونه بعد اب بهش اضافه میکنم  داخل فلفل دلمه ی و هویج و ابلیمو اضافه میکنم و زیرشو کم میکنم تا کامل بپزه و سسش کم بشه خیلی خوشمزه میشه😐😑دلم خواست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزم عالي

😘😘

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
چرا آرد دارم آرد شيريني

من خودم شنسيل ك ميخوام درست كنم اول سينه مرغ رو خوب با بيفتك ميزنم بعدم روشو نمك و فلفل و آبليمو ميزنم.بعد داخل ي ظرف تخم مرغ رو كامل هم ميزنم تيكه هاي مرغ بيف شده رو داخل تخم مرغ بزن بعدشم داخل آرد سفيد دوباره تخم مرغ دوباره آرد سفيد،بعدشم داخل ماهيتابه ميذارم با روغن سرخ بشه،ميتوني اگه خواستي داخل تخم مرغتو زعفرون بزني ك خوش رنگ تر و خوش عطر تر بشه

رو مرغت نمک و زردچوبه بپاش،سرخش کن،بعد تو همون روغن پیاز رنده شده سرخ کن،فلفل و نمک و زردچوبه و ابلیمو هم اضافه کن ،یه قاشق ربم بزن،مرغو بچین کف قابلمه،اون سس رو بریز روش،یه پیاز دیگه هم بزار کنارش،اب بریز دورش تا تقریبا روی سس رو بگیره بعدم بزار بپزه،طعمش عااااالی میشه

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی